trokadero_ написа:И винетките щели да поскъпват - бахти и държавата всяка година още и още ....Досега 67 лв - е колко повече искат
Не се обяснявай .Ти си фен на ГЕРБ .Ще търпиш .
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
trokadero_ написа:И винетките щели да поскъпват - бахти и държавата всяка година още и още ....Досега 67 лв - е колко повече искат
Кашчей написа:trokadero_ написа:И винетките щели да поскъпват - бахти и държавата всяка година още и още ....Досега 67 лв - е колко повече искат
Я раздуй, защото аз четох, че ще са със същата цена за леките автомобили за 2016-таВиж, за товарните-да, и най-вече за чуждите, преминаващи през България.
ЕМИЛ написа:trokadero_ написа:И винетките щели да поскъпват - бахти и държавата всяка година още и още ....Досега 67 лв - е колко повече искат
trokadero_ написа:ЕМИЛ написа:trokadero_ написа:И винетките щели да поскъпват - бахти и държавата всяка година още и още ....Досега 67 лв - е колко повече искат
Направо съм фен на БКП![]()
Какво става с теб , прибра ли се вече ? Направи ли пари в Созопол - нищо не казваш
trokadero_ написа:Кашчей написа:trokadero_ написа:И винетките щели да поскъпват - бахти и държавата всяка година още и още ....Досега 67 лв - е колко повече искат
Я раздуй, защото аз четох, че ще са със същата цена за леките автомобили за 2016-таВиж, за товарните-да, и най-вече за чуждите, преминаващи през България.
За всички автомобили щяло да има увеличение и даже говорителката каза ,че шофьорите вече били настроени за увеличението
Кашчей написа:trokadero_ написа:Кашчей написа:trokadero_ написа:И винетките щели да поскъпват - бахти и държавата всяка година още и още ....Досега 67 лв - е колко повече искат
За всички автомобили щяло да има увеличение и даже говорителката каза ,че шофьорите вече били настроени за увеличението
За годината спомена ли нещо, защото те, тиви говорителките понякога пропускат ?
ЕМИЛ написа:trokadero_ написа:ЕМИЛ написа:trokadero_ написа:И винетките щели да поскъпват - бахти и държавата всяка година още и още ....Досега 67 лв - е колко повече искат
Направо съм фен на БКП![]()
Какво става с теб , прибра ли се вече ? Направи ли пари в Созопол - нищо не казваш
Прибрах се .Вече на морето да работя никогаШ.Прибрах се с 2450 лв и близо толкова изпих, изядох и ппочерпих девойки .От понеделник почвам на ново място .И те така .
Ама добре беше .Не съжалявам , че пробвах .
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Нещо станало с излъчването на концерта на Слави в нетаБая интрига се заформя
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта