Левски се разбра с Иво Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: Левски се разбра с Иво Иванов

Мнениеот lisynger » 29 дек 2009 22:19

гений написа:Аз пък се чудех кой български отбор единствен е с положителен баланс от евротурнирите?Златане,ти знаеш ли,че да ме светнеш?И кой отбор е 4 пъти(рекорд)балкански шампион,който редовно мачкаше Галатасарай,Бешикташ,знайни и незнайни сръбски и румънски отбори,а?Точно вие ли ще ми говорите за ЕКТ????Дето донесохте толкова разочарование и срам за БГ?Моля,те!!!Не ме карай да изброявам срамотиите ви!И да попитам за последно,защо винаги стадионът Ви е полупразен напоследък,а?Сигурно заради шампионската игра,която показвате или нещо друго?И когато баланса ви стане на + тогава пак ми се обади за да те поздравя лично!Да не забравиш,ей! :mrgreen:

Право е момчето само Берое са с положителен баланс.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Mecho-Cuh
Контакти:

Мнениеот Mecho-Cuh » 29 дек 2009 22:42

Преди бяха само Берое вече и Литекс имат положителен ,но какво значение има това?
Мисля ,че темата е за ключ!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 дек 2009 12:11

гений написа:Аз пък се чудех кой български отбор единствен е с положителен баланс от евротурнирите?Златане,ти знаеш ли,че да ме светнеш?И кой отбор е 4 пъти(рекорд)балкански шампион,който редовно мачкаше Галатасарай,Бешикташ,знайни и незнайни сръбски и румънски отбори,а?Точно вие ли ще ми говорите за ЕКТ????Дето донесохте толкова разочарование и срам за БГ?Моля,те!!!Не ме карай да изброявам срамотиите ви!И да попитам за последно,защо винаги стадионът Ви е полупразен напоследък,а?Сигурно заради шампионската игра,която показвате или нещо друго?И когато баланса ви стане на + тогава пак ми се обади за да те поздравя лично!Да не забравиш,ей! :mrgreen:

Ама нали знаеш,че турнир за излъчване на балкански шампион няма от доста време?Кой да говори за Евротурнири,ако не ние?Може да имаме много провали,но в сравнение с другите отбори,имаме най-големите успехи в последните 20 години!Сега ще кажеш,че "синьо-лилавото" БФС прави всичко възможно да закопае Берое и затова от 30 години не сте ставали шампиони...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

blue_zara
Контакти:

Мнениеот blue_zara » 30 дек 2009 13:12

PFC Litex написа:Ако питането ти е сериозно, Литекс е с положителен баланс.

Мачове 55
Победи 25
Равенстава 11
Загуби 20
Голова разлика 87:71

Айде, стига, бе, PFC Litex! Във всеки форум си намесен и това вашето отборче го изкарваш едва ли не по-велик и от Барса!!! Спри се вече! От колко години участвате в евротурнирите, че да говориш за баланси и т.н.??? А положителния баланс тази година срещу БАТЕ ли си го оправихте?

А конкретно по темата: Истински пожелавам успех и голяма кариера на ИВО ИВАНОВ!!!

Върни се в “Берое”