Жребий за Купата на България |1/8 финали|

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Жребий за Купата на България |1/8 финали|

Мнениеот Teo » 25 сеп 2015 09:55

Жребият за 1/8-финалите за Купата на България ще се проведе на 30 септември /сряда/ от 11 часа в Парк-хотел "Витоша" в София.

Жребият ще бъде пълен като това дава шанс и на среща между големите грандове Левски и ЦСКА.

Елиминацията ще бъде в една среща, а домакините на мачовете ще бъдат първите изтеглени тимове в двойката.

Ето и кои отбори стигнаха до тази фаза на турнира:

А група - Литекс, Лудогорец, Монтана, Черно море, Локо Пд, Берое, Ботев Пд; Левски

Б група - Дунав Русе, Локо Горна Оряховица, Спартак Плевен, Созопол, Банско;

В група - Несебър, ЦСКА;

А Областна - Вихър Строево;

Трябваше да бъде днес (както е и в Европа)... в България винаги оставят днешната работа за утре... :idea:
@ Всеки ще се радва на съперник като Вихър Строево :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 сеп 2015 10:03

Laury написа:
luxorus написа:Искам Левски под Аязмото!Дайте ни ги!

Аз ги искам на Тича , ако решат обаче БФС-то може да измести мача на Лазур или пък на Герена , по желание на лефскарите. Иначе тази година въпросното БФС
си е оплело кошницата и финала ще е в Сф , така де да няма издънки като миналата година...

Тая година викаш е сигурно, а? 10 години пророкувате мокри сънища, все едни път ще вземе да се случи...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 25 сеп 2015 10:08

komandini написа:
Laury написа:
luxorus написа:Искам Левски под Аязмото!Дайте ни ги!

Аз ги искам на Тича , ако решат обаче БФС-то може да измести мача на Лазур или пък на Герена , по желание на лефскарите. Иначе тази година въпросното БФС
си е оплело кошницата и финала ще е в Сф , така де да няма издънки като миналата година...

Абе отворко, кво ми ги говориш тия басни за домакинството като бехте готови паднали добре че вкарахте оня случаен гол на Бакари че цял мач немахте удар във вратата ни, нали се видяхте какво можете с Динамо и то от Минск???? Вкараха ви 4, а можеха да са 8.

Когато започнат да губят контрол, като този, са най-забавни. :)

Случаен беше гола на Аниете, защото Прохазка нескопосано опита удар без дори да му минава през акъла, че е възможно топката стигна до испанеца. Иначе излизаше в тъч. А Бакари вкара след комбинация за учебник - пас към Божилов, прекрасно овладяване от последния, страхотен пас с глава и прецизно воле на Бакари. Не помниш ли? А какво стана после също ли не помниш? Разбираемо е, никой на твое място не би искал да си спомня.

Бъди здрав! :)

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 25 сеп 2015 10:10

Чакаме с буйна страст правителствения отбор да ни кацне на Тича :twisted:
Няма такива жалки смешници - почнаха с гнусните си организации още с мача с Поморие :oops:
П.С. Излизаме с 9 човека срещу отборчето на правителството, за да спестим част от поръчката на съдийската бригада. 8-)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 сеп 2015 10:16

Varnauser написа:

Случаен беше гола на Аниете, защото Прохазка нескопосано опита удар без дори да му минава през акъла, че е възможно топката стигна до испанеца. Иначе излизаше в тъч. А Бакари вкара след комбинация за учебник - пас към Божилов, прекрасно овладяване от последния, страхотен пас с глава и прецизно воле на Бакари. Не помниш ли? А какво стана после също ли не помниш? Разбираемо е, никой на твое място не би искал да си спомня.

За 100 години взели една купа и не спират да ланкат. Ми после какво стана бе, еклер? Отупаха ли ви най-големите дърводелци с 4 парцала? После бихме ли ви с децата - бихме ви! Ще ви мачкаме още 100 години, да си знаете мястото!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 25 сеп 2015 10:17

Sole написа:Чакаме с буйна страст правителствения отбор да ни кацне на Тича :twisted:
Няма такива жалки смешници - почнаха с гнусните си организации още с мача с Поморие :oops:
П.С. Излизаме с 9 човека срещу отборчето на правителството, за да спестим част от поръчката на съдийската бригада. 8-)

"Искам много да помогна на ЦСКА! Само да ми кажат как да им помогна. Готови сме да им дадем веднага базите. Бих им помогнал на драго сърце. В момента помагаме на Черно море да си оправи стадиона, да му сложат осветление. Стремим се да помагаме на всички с каквото можем", заяви премиерът в сутрешния блок на bTV.

ИзображениеИзображениеИзображение
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Laury
Контакти:

Мнениеот Laury » 25 сеп 2015 10:23

W84me написа:
Varnauser написа:

За 100 години взели една купа и не спират да ланкат. Ми после какво стана бе, еклер? Отупаха ли ви най-големите дърводелци с 4 парцала? После бихме ли ви с децата - бихме ви! Ще ви мачкаме още 100 години, да си знаете мястото!

"Най големите дърводелци" отстраниха също Цюрих и РБ Залцбург и за втора поредна година играят в групите на ЛЕ , а колосите ТАмпере и Иртиш кого отстраниха и къде играха ??

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 25 сеп 2015 11:06

W84me написа:
Varnauser написа:

Този съвсем е изгубил контрол. Защо ли? Аргументирах кой от двата гола е случаен, а той със същия успех можеше да заговори за Големия взрив, например. Жалък... Дано бъде здрав и той. :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 сеп 2015 11:12

Аз пък си пожелавам да гостуваме на някой от черноморските отбори Несебър, Созопол или Черно море, че вчера не успях да се вдигна до Бургас, а много искам да направя една крайморска екскурзийка есенес. На цесекистите пожелавам само Вихър Строево, че срещу другите са твърдо аут, а на практика турнирът за КБ е единственият шанс за едно последно феерично дерби преди да им хлопнат кепенците. :)
Не разбирам само неадекватните коментари на разни заралии и варненци, ама и на тях ще им дойде времето да горят в синия ад. 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 25 сеп 2015 11:18

Ако играете като вчера :lol: :lol: :lol: Не мисля , че дори на ЦСКА ще им проблем да ви сложат една тройка за успокоение на Гонзи и Стою да мислят за един турнир по-малко :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Футбол - България”