Левски ( София ) – Ботев ( Пловдив ) / 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Заклет Левскар
Re: Левски ( София ) – Ботев ( Пловдив ) / 20:00 / Понеделни
2:0
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
- blue avalanche
- Контакти:
luxorus написа:0-1
Лекинко!
Както с вас???

- ZinedineZidane
- Контакти:
За съжаление на Герена не играем добре и предполагам, че и сега ще е тежко гостуване.
С оглед моментната форма, равенство звучи логично. За нас е важно как ще подходим към мача. Ако е с мисъл да не загубим, ще загубим. Ако е с мисъл за победа и подобрим ефективността пред гола... кой знае...
Имам и една молба към коментиращите. Избягвайте глупостите и заяжданията. Можем ли да задържим една тема в добрия тон и коментиране на футболната част на нещата?!
И на мен Левски не са ми особени любимци, но игнорирам глупостите и не се заяждам. Пробвайте се и вие.
С оглед моментната форма, равенство звучи логично. За нас е важно как ще подходим към мача. Ако е с мисъл да не загубим, ще загубим. Ако е с мисъл за победа и подобрим ефективността пред гола... кой знае...
Имам и една молба към коментиращите. Избягвайте глупостите и заяжданията. Можем ли да задържим една тема в добрия тон и коментиране на футболната част на нещата?!
И на мен Левски не са ми особени любимци, но игнорирам глупостите и не се заяждам. Пробвайте се и вие.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
1:0 с вазелин.
-
- Контакти:
След като протегна мощна десница към "синята купа",Левски ще подцени мачовете от първенството.
Това дава леко предимство на Ботев 1-2!

30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"
- отец Онуфри
- Контакти: