Fencheto1914 написа:А кога ще е тегленето на жребия за 1/8 финалите?
Още не се знае.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Fencheto1914 написа:А кога ще е тегленето на жребия за 1/8 финалите?
sin4ec написа:zlatan написа:И ся кво Иса ще пори в Стара Загора,а ние ще се молим на Наско.
Аз още вярвам в него.
Колкото и да е странно, и аз мисля така. Много осра, точки загубихме зарад него, днес беше върхът...нужен му е гол, за да тръгне напред. Но нов пропуск срешщу Ботев и публиката ще го срине! Сам срещу вратаря го извеждаха, на главата му я слагаха, на празна врата беше-и няма гол. Не е нормално. Тук обаче съотборници и тренер трябва да помогнат...
Achtung_Juden написа:Симитли...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
zlatan написа:погледайте дузпите на спокойствие и вижте реакцията на Курдов при тях.Еееееееееее няма да видите такава.Това момче нито се радва,нито тъгува все едно не е на стадиона-пълен простак имам чувството че е друсан.Всички се радват или ядосват той НИЩО-НИКАКВА РЕАКЦИЯ.
Red_Neck написа:Поздравления за поморийци - мъжки момчета.
"Асовете" от "топ 3" няма да коментирам - 5 мача, 3 гола, толкоз.
Този мач само потвърди, че в А група има един най-силен и един най-слаб отбор, всички останали са на едно ниво - блъскачи!
Потребители, разглеждащи този форум: Beyonddeath, gdlk, honda, Ioan912, metodito и 43 госта