Поморие (Поморие) - Левски (София) / 18:45 / Четвъртък

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Поморие (Поморие) - Левски (София) / 18:45 / Четвъртък

Мнениеот siniq_fen » 24 сеп 2015 23:09

W84me написа:Курдов са го грабнали дори и футболистите, обстановката не е добра за него, трябва да вкара, час по-скоро!

Това няма да се случи... иначе казано - ВЪН ОТ ЛЕВСКИ!
Само Левски!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 24 сеп 2015 23:12

Голяма мъка, много слаба игра. Никаква идея, само балонни центрирания. Тук беше голям рев да се вземе Курдов. Този е пълен некадърник, Стоилов с право го е изгонил. "Левскар бил, вземете го." "Нямало да бъде по-зле от не знам си кой, с хъс ще играе". Този е един от най-слабите играчи, обличали синята фланелка. Въобще не се връщай в София, некадърник!
Стоев, с какъв акъл му даваш да изпълнява дузпа, бе ?
Целият стадион се хвана за главата като видя, че отива към точката за изпълнение и се чудеше как е възможно това. Ама честно, гледахме се и се чудихме. Всички знаехме, че ще изтърве. Няма място тоя в състава.

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 24 сеп 2015 23:14

siniq_fen написа:
W84me написа:Курдов са го грабнали дори и футболистите, обстановката не е добра за него, трябва да вкара, час по-скоро!

Точно от това ме е страх,защото заради един тъп психологически проблем ще е ''вън от Левски'',а щом можа да стане голмайстор със Славия ,със сигурност ще може да вкара поне 10 гола до края на първенството.Дано час по-скоро вкара гол и да си изгладят отношенията със спортно-технитческата част от ''Левски''.Иначе абсолютно безобразната му игра последните мачове си е факт.
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 сеп 2015 23:19

Да не забравяме и трите принудителни смени, които се наложи да направим.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 24 сеп 2015 23:22

Blue Mind написа:
siniq_fen написа:

Точно от това ме е страх,защото заради един тъп психологически проблем ще е ''вън от Левски'',а щом можа да стане голмайстор със Славия ,със сигурност ще може да вкара поне 10 гола до края на първенството.Дано час по-скоро вкара гол и да си изгладят отношенията със спортно-технитческата част от ''Левски''.Иначе абсолютно безобразната му игра последните мачове си е факт.

Какво означава психологически проблем? Като излезеш на голова позиция ти нямаш време да мислиш какво ще стане ако вкараш или ако не вкараш... стреляш и бележиш, ако можеш, а ако не можеш - дим да те няма!
Само Левски!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 24 сеп 2015 23:24

Ако беше само дузпата, да кажеш на всеки се случва, дори и на най-големите играчи да пропуснат.
Ама цял мач да си безличен, да имаш някакви анемични удари и накрая просто по такъв начин да биеш дузпа, е престъпление. Само му вижте засилката и къде насочи топката... Нито в центъра на вратата, нито в ъгъла, а точно там, където за вратарите им е най-удобно да спасят, ако хванат ъгъла. Трябваше да я бие "по-мъжки", силен удар, в някой ъгъл или както Костадинов високо и неспасяемо. А той буквално изплю топката в ръцете на вратаря. А един централен нападател, ако не може нито с крак, нито с глава да вкара, а и дузпа да бие - тогава какъв нападател е? С.С. не отрече, но и не потвърди дали Гонзо е глобил Курдов, но лично мнение, че е имало такава санкция. Сигурно и напълно заслужена. След мача съм убеден, че е така.

Потребителски аватар
Muller_89
Контакти:

Мнениеот Muller_89 » 24 сеп 2015 23:36

Това цигане Курдов да си хваща пътеките защото по ялово и некъдърно цигане не съм виждал дори Георги Христов метъла беше Ван Перси в сравнение с него.
Последна промяна от Muller_89 на 24 сеп 2015 23:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 24 сеп 2015 23:36

Muller_89 написа:Това цигане Курдов да си хваща пътеките защото по ялово и некъдърно цигане не съм виждал дори Георги Христов метъла беше Ван Перси в сравнение с това с него.

И аз за него се сетих :) И съм на същото мнение :) :)
Само Левски!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 24 сеп 2015 23:40

Поздравления за поморийци - мъжки момчета.
"Асовете" от "топ 3" няма да коментирам - 5 мача, 3 гола, толкоз.
Този мач само потвърди, че в А група има един най-силен и един най-слаб отбор, всички останали са на едно ниво - блъскачи!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Fencheto1914
Контакти:

Мнениеот Fencheto1914 » 25 сеп 2015 00:21

А кога ще е тегленето на жребия за 1/8 финалите? :)

Върни се в “Левски”