fcb_bg написа:Борисов наистина ли се е натиснал за отваряне на бежански център в България? Кви ги плещи Меркел?
А сега де, наш Боко какви ще ги къдри

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
fcb_bg написа:Борисов наистина ли се е натиснал за отваряне на бежански център в България? Кви ги плещи Меркел?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
vpered_zenit написа:СЪОБЩЕНИЕ ОТ САНКТ ПЕТЕРБУРГ:
Здравейте драги съфорумници , пиша ви за първи път от Световната столица на културата - Санкт Петербург! Току що се въщам от град Твер , където гледах на живо мача за Купата на Русия - Волга(Твер) - Зенит ,който завърши 0:3 за нас, след продължения! Както стана известно в Петък 18.09.2015г. кацнах на руска територия безаварийно! Пиша ви от моят лаптоп Леново, който успях да взема като ръчен багаж!В момента живея при един мой познат временно, докато си уредя нещата със закупуването и обзавеждането на жилището, разбира се аз в замяна помагам на моите хора , като пазарувам редовно храна и водка за дома, защото съм им много благодарен , че ми подадоха ръка в този тежък за мен момент! Никога няма да забравя тази добрина!
В момента съм на път да сключа една много добра сделка за закупуване на жилище близо 80 квадрата в Санкт Петербург в район Московски, който е много добър район за мен!Дано успея да свърша тази сделка успешно и да си сбъдна голямата мечта - да имам свое собствено жилище в Санкт Петербург!
Слава богу успях да си намеря работа! Започвам да работя строител на един обект, от Понеделник (28.09) , работният ми ден е приемлив по 8 часа на ден от понеделник до петък, с почивни дни събота и неделя (идеално ми се получава, тъй като ще гледам много мачове на Зенит на живо , както и ще се разхождам в красивия руски град Санкт Петербург в почивните дни), но ще върша тежък физически труд, иначе заплащането не е лошо по 400 рубли на час (горе долу 10 наши лева)! Но като за начало дори и тази работа е добре, защото ако безделнича, до 2 месеца ще свършат всичките ми пари(не включвам тези, които съм предвидил за жилище и обзавеждане), а така ще мога да изкарам някакви пари!
Иначе тук температурите са малко по-ниски от България, времето засега е приятно, но като дойде зимата , тогава ще е далеч по-студено по всяка вероятност!
Хората в Русия приемат нас българите като наши хора , в Русия към мен се отнасят много добре, руснаците са много гостоприемни хора!Възхитен съм от отношението им!
За тези 5 дена , откакто съм в Санкт Петербург успях да гледам два мача на Зенит на живо - неделята гледах на живо от стадион "Петровски" Зенит - Амкар, който завърши 1:1, много ме беше яд , че не победихме!
Днес сутринта хванах влака за град Твер , намираще се на около 500 км от Питер , хем да се разходя в Твер и да видя този град на живо срещата за купата на Русия - Волга(Твер) - Зенит , която завърши с наша победа 0:3 след продължения! Днес си изкарах срахотно и си направих една приятна ексурзийка!
За тази 5 дена си направих много добри и приятни разходки в Санкт Петербург, разходих се в прекрасния Ермитаж, много красиво място, разходих се няколко пъти на прекрасния и красив Дворцов площад,Петропавловската крепост, видях апартаментът на Пушкин и още на много красиви места се разходих в Санкт Петербург! За тези 5 дена мога да кажа че в Питер буквално се преродих и живея сякаш втори живот ,чувствам се страхотно тук , все едно съм в рая на Земята!
Храната тук е много добра , руската кухня е превъзходна, хапвам си истински руски пирожки , пелмени, борш , пия истинска руска водка и истински квас! Не съжалявам изобщо, че се преместих да живея в Санкт Петербург! Много красив град, който плени сърцето ми!
Имам още много да разказвам, но напоследък не ми остава почти никакво свободно време за форума , тъй като съм зает с много важни неща, пък и вече ще си лягам, тъй като съм много изморен, все пак днес пътувах общо 1000 км!
Иначе как сте вие в България, има ли нещо ново там?
HoUs4oOL написа:1982 написа:"Светска държава", дрън-дрън, евтини глупости ..... а фактът, че е руски слуга е просто поредната "случайност", вие със сигурност не го браните така страстно заради това. Просто го боготворите заради ..... как беше, "светската държава".![]()
Слагането в кавички на два пъти какво е?![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
CTAHKO написа:Немското автомобилостроене май даде фираДали няма да повлече цялата германска икономика надолу
Кашчей написа:CTAHKO написа:Немското автомобилостроене май даде фираДали няма да повлече цялата германска икономика надолу
Защо мислиш така? Днес казаха, че акциите на фау-ве са се качили със 7 %.
След спекулации за наднормени нива на газовете в един модел на BMW и акциите на базирания в Мюнхен производител се сринаха – временно с до 8 на сто. Преди публикацията книжата поскъпваха с около 2%. Към обяд спадът е с 6,15 на сто до 75,18 евро за брой.
„Става дума за една статия. Би било смешно при този скандал да мислим само за VW. Със сигурност и останалите не са съвсем невинни", пояснява Роберт Халвер от Baader Bank.
И акциите на Daimler са сред губещите, повлияни от общата несигурност в сектора. Спадът е с 3,5 на сто.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта