Продаде ни – територията ни става бежански лагер

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Продаде ни – територията ни става бежански лагер

Мнениеот Red Warrior » 24 сеп 2015 15:06

HekakaB написа:Прост народ сме си и това е.Ние сме една от държавите през които минава целия емигрантски поток.Много ясно, че трябва и тука да има такъв център.Още повече, това е шанс да вземем още някое евро.По-добре ли е да минават, щото така или иначе не можем да ги спрем, и нищо да не получаваме?

Ние сме една от държавите, които почти не е засегната от бежанската криза. Като под почти, имам предвид в сравнение с Гърция, Македония, Сърбия, Хърватия и УНГАРИЯ. Според теб защо в никоя от тези страни, освен Гърция и Италия, които нямат избор просто, не искат бежански центрове? Само да те светна, че където се регистрират в ЕС за първи път мигрантите - там ги и връщат. Да не говорим, ако малка България се залеее от милиони бежанци. При половин милион турци и един милион цигани - само това ни остава. За бежанец (имигрант) държавата осигурява 600 лева на месец издръжка, а на пенсионер 200 лева. Тук има и социален проблем, освен чисто демографски и цивилизационен.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 24 сеп 2015 15:08

Мутрата от Банкя по прякор Тиквата е смел само на село. Отиде ли в Европа, е по-нисък от тревата. Пълен смешник!

Разбира се, виновни са преводачите. Те не са превели правилно великите мисли на Тиквата. И понеже българските преводачи не са така добри както унгарските преводачи и няма кой да преведе правилно думите на Тиквата, така както се превеждат думите на Орбан, особено твърдото му "НЕ", видите ли, сега ще имаме чисто нов 'hot spot"!

Идиоти са си избрали за премиер идиот!
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 сеп 2015 15:08

ivan56 написа:
CTAHKO написа:
Captain Stottlemeyer написа:"България не е поискала да бъде "гореща точка" за бежанци или разпределителен център, обяви по-късно евродепутатът от ГЕРБ Ева Паунова в отговор на журналисти в парламента.
Поводът стана информацията, че страната ни е поискала при нужда Европейският съюз да създаде на нейна територия приемен център за мигранти.
Паунова, цитирана от БТА, подчерта, че на срещите, на които е присъствала вчера, не е бил поставян подобен въпрос.
"С което съм запозната и на срещите, на които съм присъствала вчера, от българска страна не е поискано да бъдем гореща точка и да имаме разпределитен център", категорична беше тя и повтори, че в нито един момент не е обсъждано тези горещи точки да бъдат ситуирани у нас, а напротив - извън ЕС.
"Всеки може да интерпретира една дума, както прецени, или да започне интерпретацията от там, където реши", заяви премиерът Бойко Борисов на конференцията в централата на Българския червен кръст (БЧК), на която се обсъждат предизвикателствата пред България, които поражда бежанската криза.
"Фокусът бе изцяло върху Италия и Гърция, но аз извадих карата на България и казах, че ще говорим за география. Нашата сухопътна граница с Турция не е по-малка, ЕС трябва да отчита желанието ни да защитаваме шенгенското пространство, в което не сме . Трябва ли да влязат и в България 300 000 бежанци, за да свикам извънредна среща и за България?", попита премиерът.
Борисов запозна аудиторията с изказването на Ангела Меркел, че България сама е поискала да бъде изграден регистрационен център за бежанци (т. нар. "гореща точка") у нас.
По думите на Борисов обаче това е нюанс от изказването на Меркел, а той е пожелал България да бъде тълкувана като страна "гореща точка" заради границата си с Турция, а в Турция има около 2 млн. мигранти, обяснява репортерът на bTV Петър Нанев:
"И в момента има горещи точки на бежанците в България. Кое ви изненада, че това е новината на деня, от всичко, което съм изразил като позиция на срещата?", коментира Борисов, цитиран от "Фокус".
"Ние и сега сме гореща точка и затова са страховете на българите, че тази вълна, това цунами, което се движи през Средиземно море и когато всички затварят границите, то ще дойде на нашата граница", допълни той.
"По време на срещата в Брюксел казах на колегите, че ние вървим след събитията, аз изпитвам тревога от това, което ни предстои. Колкото повече огради се построят, толкова по-трудно те ще преминат в други държави. Преди да стане думата за горещата точка, има няколко предложения, които съм направил и които услужливо се премълчават. Ние в ЕС се събираме само да кажем колко милиарда трябва да отделим и къде да разселим емигрантите, друго решение, изпреварващото събитията решения не можем да вземем", заяви Борисов..."

http://btvnovinite.bg/article/svetut/me ... ranti.html

На кого да вярваме :?: На Меркел или на Боко и неговите марионетки :?:

Вярвате на този който ви е изгоден.Ти не беше ли този дето плюеше дъртата ръгла, че си въртяла гъза на където духа вятъра.

На когото и да вярваме, единият лъже :!: И имам странното усещане, че това не е германския канцлер 8-) А другия след тази постъпка, вече е политически труп, а сдаде ли властта може и във физически да се превърне 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 24 сеп 2015 15:09

Като не може да имаме газов хъб, поне да имаме бежански. ;)

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 24 сеп 2015 15:11

Red Warrior написа:Като не може да имаме газов хъб, поне да имаме бежански. ;)

И като не може да има Южен газов поток, ще има Южен човеко-поток! Абе, както му кажат онези, как им викаше Тиквата..."НАЧАЛНИЦИТЕ"!
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 24 сеп 2015 15:11

На мен що ми се струва, че от се иска не само да "минават", ами да остават тук или поне, колкото се може повече на брой.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 24 сеп 2015 15:15

CTAHKO написа:
ivan56 написа:
CTAHKO написа:
Captain Stottlemeyer написа:"България не е поискала да бъде "гореща точка" за бежанци или разпределителен център, обяви по-късно евродепутатът от ГЕРБ Ева Паунова в отговор на журналисти в парламента.
Поводът стана информацията, че страната ни е поискала при нужда Европейският съюз да създаде на нейна територия приемен център за мигранти.
Паунова, цитирана от БТА, подчерта, че на срещите, на които е присъствала вчера, не е бил поставян подобен въпрос.
"С което съм запозната и на срещите, на които съм присъствала вчера, от българска страна не е поискано да бъдем гореща точка и да имаме разпределитен център", категорична беше тя и повтори, че в нито един момент не е обсъждано тези горещи точки да бъдат ситуирани у нас, а напротив - извън ЕС.
"Всеки може да интерпретира една дума, както прецени, или да започне интерпретацията от там, където реши", заяви премиерът Бойко Борисов на конференцията в централата на Българския червен кръст (БЧК), на която се обсъждат предизвикателствата пред България, които поражда бежанската криза.
"Фокусът бе изцяло върху Италия и Гърция, но аз извадих карата на България и казах, че ще говорим за география. Нашата сухопътна граница с Турция не е по-малка, ЕС трябва да отчита желанието ни да защитаваме шенгенското пространство, в което не сме . Трябва ли да влязат и в България 300 000 бежанци, за да свикам извънредна среща и за България?", попита премиерът.
Борисов запозна аудиторията с изказването на Ангела Меркел, че България сама е поискала да бъде изграден регистрационен център за бежанци (т. нар. "гореща точка") у нас.
По думите на Борисов обаче това е нюанс от изказването на Меркел, а той е пожелал България да бъде тълкувана като страна "гореща точка" заради границата си с Турция, а в Турция има около 2 млн. мигранти, обяснява репортерът на bTV Петър Нанев:
"И в момента има горещи точки на бежанците в България. Кое ви изненада, че това е новината на деня, от всичко, което съм изразил като позиция на срещата?", коментира Борисов, цитиран от "Фокус".
"Ние и сега сме гореща точка и затова са страховете на българите, че тази вълна, това цунами, което се движи през Средиземно море и когато всички затварят границите, то ще дойде на нашата граница", допълни той.
"По време на срещата в Брюксел казах на колегите, че ние вървим след събитията, аз изпитвам тревога от това, което ни предстои. Колкото повече огради се построят, толкова по-трудно те ще преминат в други държави. Преди да стане думата за горещата точка, има няколко предложения, които съм направил и които услужливо се премълчават. Ние в ЕС се събираме само да кажем колко милиарда трябва да отделим и къде да разселим емигрантите, друго решение, изпреварващото събитията решения не можем да вземем", заяви Борисов..."

http://btvnovinite.bg/article/svetut/me ... ranti.html

На кого да вярваме :?: На Меркел или на Боко и неговите марионетки :?:

Вярвате на този който ви е изгоден.Ти не беше ли този дето плюеше дъртата ръгла, че си въртяла гъза на където духа вятъра.

На когото и да вярваме, единият лъже :!: И имам странното усещане, че това не е германския канцлер 8-) А другия след тази постъпка, вече е политически труп, а сдаде ли властта може и във физически да се превърне 8-)

Ако Бойко лъже това ще му изяде главата, не вярвам да е толкова глупав.За германската ръгла, изобщо не ми дреме.Да си ги взема мангалите(те и без това искат там а не при нас) при тях, и да ги интегрира.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 24 сеп 2015 15:17

Баба Меркел също е много виновна. Покани мигрантите и след 3 дни затвори границите. Комплекса на немците от Третия райх ще излезе през носа на Европа. Фактите са, че едва 1/5 от мигрантите са сирийци, само 2% са висшисти (колкото и да ни ги представят медиите по различен начин), а 20% са изцяло неграмотни.
Последна промяна от Red Warrior на 24 сеп 2015 15:18, променено общо 1 път.

Thunderheart
Контакти:

Мнениеот Thunderheart » 24 сеп 2015 15:18

гражданин от село написа:На мен що ми се струва, че от се иска не само да "минават", ами да остават тук или поне, колкото се може повече на брой.

Това не могат да разберат тиквениците, гласуващи за Герб - направим ли тук център, след това западняците ако поискат, ще ги връщат там, където са регистрирани, а именно в България. Тези, които дойдоха тази година в Европа, са няколкостотин хиляди. Тези, които се очакват догодина са милиони! Германия и Швеция няма да поемат цялата тая сган. И като стигнат някакси дотам, познай къде ще ги връщат после? Няма да е нито в Сирия, нито в Турция :idea:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 сеп 2015 15:22

ivan56 написа:Ако Бойко лъже това ще му изяде главата, не вярвам да е толкова глупав.За германската ръгла, изобщо не ми дреме.Да си ги взема мангалите(те и без това искат там а не при нас) при тях, и да ги интегрира.

Ами не вярвам Меркел да си го измисля, щото ей така и хрумнало 8-) Та да се хващат двамцата с дъртата партийна секретарка от ГДР под ръчичка и да напускат политическата сцена 8-) Единият разсипа цял континент, другият нашата държава 8-) Що се отнася до мангалите, въобще няма да ги вземат, ами ще ни ги натресат на нас 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”