"В"група VIII кръг:Рилски спортист (Самоков) - ЦСКА (София)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dhk222
Контакти:

Re: "В"група VIII кръг:Рилски спортист Самоков) - ЦСКА (Софи

Мнениеот dhk222 » 24 сеп 2015 12:20

W84me написа:Ако Гонзо играе - 3:0, ако не играе - 1:0.

Нещо много силно пече в обора :)

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 24 сеп 2015 12:36

Не вярвам Гонзо да играе, но пък ако се реши ще бъде още по-сладка победа. Всички виждат, че ЦСКА няма конкуренция в групата и Рилецо ще мине по-реда си. Притеснява ме само след мача да няма нови контузени, защото домакините ще излязът на кръв. Правили са го винаги срещу ЦСКА, дори и във А група. Аз ще бъда на стадиона и пак ще сме домакини, затова не се съмнявам в победата. Оставят ли ни да играеме няма, кой да ни спре. Ще видим, какво ще реше БФС и тогава ще стане ясно, за какво ще се борим.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 24 сеп 2015 13:19

W84me написа:Ако Гонзо играе - 3:0, ако не играе - 1:0.

Кво да играе,освен Ганкиното ,може пък, да се хванат с Тъпчо и да врътнат една ръченица или пък кючек :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 24 сеп 2015 13:21

0:6 :!:

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 24 сеп 2015 13:33

По-важният въпрос е натрупа ли картони Галчев и каква е умората във футболистите. Всички мачове се решават според времето на първия гол за ЦСКА.
При първи гол до 30 минута - 0-3+. В противен случай 0-2. Хазуров ще отговори на добрата игра на Преслав срещу Нефтохимик с попадения. Има свежи играчи, с които да се направи ротацията.
И отново на стадиона.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 24 сеп 2015 13:36

11_best написа:По-важният въпрос е натрупа ли картони Галчев и каква е умората във футболистите. Всички мачове се решават според времето на първия гол за ЦСКА.
При първи гол до 30 минута - 0-3+. В противен случай 0-2. Хазуров ще отговори на добрата игра на Преслав срещу Нефтохимик с попадения. Има свежи играчи, с които да се направи ротацията.
И отново на стадиона.

Кофти ,е че се напълни „лазарета“ с контузени :(

Потребителски аватар
analizatora

Мнениеот analizatora » 24 сеп 2015 13:50

0:2 за Армейците

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 24 сеп 2015 14:08

Имаме си хубава поговорка - като няма риба, и ракът е риба. Успехът на червените е нещо най-естествено с тези соц. аматьори (с подобни играехме за олимпиадите дълго време срещу истинските аматьори на Запада, даже и медали завоювахме).
И бих искал да попитам - как мислите, дали ще има залагания за един евентуален мач за купата - ЦСКА - Литекс? Не че подобен театър не сме гледали, но все пак сега режисьорът е почти на рампата, а не зад кулисите.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 24 сеп 2015 14:19

Странджата написа:Имаме си хубава поговорка - като няма риба, и ракът е риба. Успехът на червените е нещо най-естествено с тези соц. аматьори (с подобни играехме за олимпиадите дълго време срещу истинските аматьори на Запада, даже и медали завоювахме).
И бих искал да попитам - как мислите, дали ще има залагания за един евентуален мач за купата - ЦСКА - Литекс? Не че подобен театър не сме гледали, но все пак сега режисьорът е почти на рампата, а не зад кулисите.

"Рибата в морето,ти слагаш тигана"

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 24 сеп 2015 14:52

Странджата написа:Имаме си хубава поговорка - като няма риба, и ракът е риба. Успехът на червените е нещо най-естествено с тези соц. аматьори (с подобни играехме за олимпиадите дълго време срещу истинските аматьори на Запада, даже и медали завоювахме).

Не знам,ама вече има залагания за ЦСКА-„Поморие“ 8-) Виж, за Олимпиадите не съм сигурен,щото тогава,когато сме печелили медалите ,не съм бил роден,но ми се струва,че правилото да играят аматьори във футболният турнир не съществува,по-скоро има възрастово ограничение и то е от скоро :? Спомням си на времето,че имахме олимпийски отбор,който беше нещо като „Б“ отбор,но само до толкова,не съм проучвал,дали се е водил аматьорски,но не ми се вярва ;)

Върни се в “Кошче за отпадъци”