КБ ЦСКА София - Нефтохимик 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: КБ ЦСКА София - Нефтохимик 3:1

Мнениеот W84me » 24 сеп 2015 10:32

Pichichi написа:
Преслав Йорданов е Фернандо Торес

Преслав Йорданов не е нищо особенно но е една идея по-добър от Наско Курдов!
:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

И все пак ЦСКА играе с нападател от ниво Б/В група във В Група докато сините играят с нападател от ниво Б/В група в елита!

И мачкат :twisted:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 24 сеп 2015 10:36

angelofdeath написа: защото не стане ли има опастност след съвсем малко време да се върнем по-силни отвсякога.

Определено е много опасТно да се върнете с този отбор след две години в А група, ако се върнете тогава, щото засега е по-реално да играете в друга А група. Иначе, за твое съжаление, ако влезете в А група от тези опасТни играчи да играят най-много 1-2.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 24 сеп 2015 10:43

Мен от всичко най-много ме кефят децата....не знам дали има трибуна в България, която да привлича толкова много млади момчета и дори момичета. А има ли ги децата имаме и бъдещето. И вчера в сектора беше пълно с деца и младежи, което е върха. Иначе беше супер мач с отново много добра атмосфера, дано и около отбора нещата се нормализират, и да продължаваме да надграждаме от мач на мач. А говедата са ясни, че се опитват да ни догонят и определено си личи, че използват приоми заимствани от нас. Дано вместо да хейтът сините момчета си вземат поуки и да се стегнат, защото има доста път да извървят за да ни стигнат и като средна бройка на мач и като организация и като пеене, общо взето като всичко.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 сеп 2015 10:45

ceBep написа:Мен от всичко най-много ме кефят децата....не знам дали има трибуна в България, която да привлича толкова много млади момчета и дори момичета. А има ли ги децата имаме и бъдещето. И вчера в сектора беше пълно с деца и младежи, което е върха. Иначе беше супер мач с отново много добра атмосфера, дано и около отбора нещата се нормализират, и да продължаваме да надграждаме от мач на мач. А говедата са ясни, че се опитват да ни догонят и определено си личи, че използват приоми заимствани от нас. Дано вместо да хейтът сините момчета си вземат поуки и да се стегнат, защото има доста път да извървят за да ни стигнат и като средна бройка на мач и като организация и като пеене, общо взето като всичко.

Честен ли си? :mrgreen:

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 24 сеп 2015 10:53

През повечето време ви храня и нареждам защото сте пълни путки и нефелници, които за нищо не стават, но сега съм сериозен.

petko.h.markov
Контакти:

Re: КБ ЦСКА София - Нефтохимик

Мнениеот petko.h.markov » 24 сеп 2015 11:05

Teo написа:Тоя мач ще го спечелим само на мускули и себераздаване от всички момчета...!
@ Напълно обеден съм, че ще ви отстраним за купата! Чакаме жребия в петък! :idea:
@ Стига вече късмет... време е да срещнете наистина отбор които ще ви сложи на мястото ви!

Тео,леко намали темпото,ако обичаш.Все още сме много далеч.До гола имаше стъписване,респект от противника.Не сме дорасли още за среща с такъв противник.
След като, Галчев е най-добрия в отбора,си направи извод каква ни е класата.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 сеп 2015 11:30

W84me написа:
ceBep написа:Мен от всичко най-много ме кефят децата....не знам дали има трибуна в България, която да привлича толкова много млади момчета и дори момичета. А има ли ги децата имаме и бъдещето. И вчера в сектора беше пълно с деца и младежи, което е върха. Иначе беше супер мач с отново много добра атмосфера, дано и около отбора нещата се нормализират, и да продължаваме да надграждаме от мач на мач. А говедата са ясни, че се опитват да ни догонят и определено си личи, че използват приоми заимствани от нас. Дано вместо да хейтът сините момчета си вземат поуки и да се стегнат, защото има доста път да извървят за да ни стигнат и като средна бройка на мач и като организация и като пеене, общо взето като всичко.

Честен ли си? :mrgreen:

http://7dnifutbol.bg/archives/8965 Сам прецени!Тежко е,но това е положението!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 сеп 2015 11:32

Сега пък били и ПОНЕ 10 000 вчера, тая математика за нищо я нямате...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 сеп 2015 11:38

petko.h.markov написа:
Teo написа:Тоя мач ще го спечелим само на мускули и себераздаване от всички момчета...!
@ Напълно обеден съм, че ще ви отстраним за купата! Чакаме жребия в петък! :idea:
@ Стига вече късмет... време е да срещнете наистина отбор които ще ви сложи на мястото ви!

Тео,леко намали темпото,ако обичаш.Все още сме много далеч.До гола имаше стъписване,респект от противника.Не сме дорасли още за среща с такъв противник.

Кога всъщност е тоя жребий?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 24 сеп 2015 11:51

BRF написа:
petko.h.markov написа:

Кога всъщност е тоя жребий?

Не знам точно.Дано е благосклонен и този път.Да изпратят Пенев.

Върни се в “Кошче за отпадъци”