КУК | Манчестър Юнайтед - Ипсуич Таун 3:0
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: КУК | Манчестър Юнайтед - Ипсуич Таун (23.09 | 22:00)
Честита победа! Прилична игра, без да се напъваме прекалено. Казах аз 10 пъти, че на Перейра един път да му се довери ЛВГ ще е достатъчно. Изключителен талант. Не само заради гола, цялостно много добро представяне като за дебют като титуляр. А Марсиал какво да го коментираме...има ли нужда изобщо

Фелайни, Ашли, Ерера и Валенсия  бяха в основата на страшно много дивиденти за Манчестър Юнайтед през миналата година.
Тази година играят по-малко в сравнение с някои други, но когато са на линия(дали заедно или поне половината от тях), успеваемостта и балансът в отбора нарастват значително.
Ерера и Швайни са перфектното комбо в средата - факт, който вече се доказа на няколко пъти, включително и днес.
Ашли трябва да е по левия фланг, в комбо зад него Дейли Блинд.
Валенсия и Дармиан да се ротират в зависимост от обстоятелствата, но на този етап е ред на Антонио Валенсия.
Фелайни е...Фелайни. Когато и да го пуснеш, той винаги ще ти се отплати.
Като цяло общата черта на това каре е - колективизмът и адаптивността.
Аз лично харесвам отборните играчи! А точно тези четиримата са перфектното олицетворение на тази фраза.

Тази година играят по-малко в сравнение с някои други, но когато са на линия(дали заедно или поне половината от тях), успеваемостта и балансът в отбора нарастват значително.
Ерера и Швайни са перфектното комбо в средата - факт, който вече се доказа на няколко пъти, включително и днес.
Ашли трябва да е по левия фланг, в комбо зад него Дейли Блинд.
Валенсия и Дармиан да се ротират в зависимост от обстоятелствата, но на този етап е ред на Антонио Валенсия.
Фелайни е...Фелайни. Когато и да го пуснеш, той винаги ще ти се отплати.
Като цяло общата черта на това каре е - колективизмът и адаптивността.
Аз лично харесвам отборните играчи! А точно тези четиримата са перфектното олицетворение на тази фраза.
Re: КУК | Манчестър Юнайтед - Ипсуич Таун 3:0
Да му се не види.....гасих компа 3 минути преди гола на Антони  Рууни се отпуши, Перейра играч на мача, няма контузии. Какво повече да искаме
 Рууни се отпуши, Перейра играч на мача, няма контузии. Какво повече да искаме 
[wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/CPnunVGWEAAQi9m.jpg[/wrapimg]

[wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/CPnunVGWEAAQi9m.jpg[/wrapimg]
Re: КУК | Манчестър Юнайтед - Ипсуич Таун 3:0
Мача си беше като тренировка. Ипсуич излезнаха без никаква мотивация, макар че началото на второто направиха една преса, при която само изритвахме топката напред и това не ми хареса изобщо. Обаче последните 15 минути от мача бяха страхотни. Перейра, Мемфис и Марсиал заформиха страхотно нападателно трио, а със Швайни и Ерера зад тях просто ме накараха да бленувам пак по онзи директен футбол с бързо изнасяне, подаване на крак и на изключително висока скорост. След края на мача чак се почувствах леко измамен - като дете на, което са му дали да се докосне до играчката и след това са му я скрили. Тримата младоци трябваше да започнат титуляри, на мястото на Руни и Мата. Щяхме да гледаме къде, къде по-бърз и динамичен футбол. Какви са тия щуротии Руни да се отпушва... Да му свалят заплатата на половина и като се отпуши пак да започнат да му я дават. Руни ще ми се отпушва срещу Ипсуич, а в същото време мега надъханите младоци само чакат да стъпят на тревата и да изринат демотивираните трактористи...

[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
						Manchester United - Once in a lifetime[/center]
old_traff написа:Паднахме се домакини на Боро.
Мога да ви предложа човек, който да ви спретне темата за мача

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага