Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот HoUs4oOL » 24 сеп 2015 00:11

1982 написа:Няма за какво да отговарям по тема, по която не съм написал нищо.

Написах едно простичко нещо - ти лижеш арабския задник на Башар Асад поради една точно определена причина - че е васал на Москва. Това е. ;) ;)

Другото са си някакви твои филми.

Няма какво да отговаряш, защото не можеш и нямаш какво да отговориш.
Ти написа, че Сирия НЕ Е светска държава и отказваш да кажеш защо не е такава.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 сеп 2015 00:11

icko65 написа:Не!Виждам какво света преживява и споделя навсякъде-щот не съм сляп и заблудена овца!

И какво преживява света ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 сеп 2015 00:13

fcb_bg написа:Къде се родиха бе? В кои тренировъчни лагери се родиха? Или ей тъй се родиха - в края на войната, обединени? Кой и защо създаде лагери за обучение за терористични действия?

В техните си тренировъчни лагери се родиха.

И, да, САЩ им продаваха оръжие, а понякога и направо раздаваха. Написах го вече, успокой се, знам накъде биеш. :mrgreen: :mrgreen: Аз, в отлика от вас, не пестя факти и събития. САЩ също имат своето участие.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 24 сеп 2015 00:14

1982 написа:А ти си руски боклук.

Ще чета, но не и евтините помии, които ти четеш.

Руско нищожество и отрепка, която нарече тук Бенковски престъпник.

Не е чак такава помия...
https://en.wikipedia.org/wiki/Lawrence_Wright
Нарекох Бенковски така, както наричат ония хора в Донбас. ;)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 24 сеп 2015 00:15

1982 написа:В техните си тренировъчни лагери се родиха.

Не в техните, а в американските лагери в Пакистан.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 сеп 2015 00:17

fcb_bg написа:Ей, цървул, Щатите и сега обучават радикални ислямисти за сваляне на Асад, после да не кажеш, че Путин ги е създал, щото си поддържа Асад с който имат съюзнически взаимотоношения. :evil: Взе да ме вбесяваш с неадекватните си приказки .

Цървул е баща ти, руско лайно. Знам че ви вбесява всеки, който отрича сляпата вяра в руската пропаганда. Но тук е България, а не лайняната ви родина, така че това е положението.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 сеп 2015 00:17

1982 написа:
fcb_bg написа:Къде се родиха бе? В кои тренировъчни лагери се родиха? Или ей тъй се родиха - в края на войната, обединени? Кой и защо създаде лагери за обучение за терористични действия?

И, да, САЩ им продаваха оръжие, а понякога и направо раздаваха. Написах го вече, успокой се, знам накъде биеш. :mrgreen: :mrgreen: Аз, в отлика от вас, не пестя факти и събития. САЩ също имат своето участие.

Имат участие и то бая голямо, чак даже са си еднолично майка и баща на съвременния тероризъм срещу който сега се боярт.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 сеп 2015 00:20

HoUs4oOL написа:
1982 написа:Няма за какво да отговарям по тема, по която не съм написал нищо.

Написах едно простичко нещо - ти лижеш арабския задник на Башар Асад поради една точно определена причина - че е васал на Москва. Това е. ;) ;)

Другото са си някакви твои филми.

Няма какво да отговаряш, защото не можеш и нямаш какво да отговориш.
Ти написа, че Сирия НЕ Е светска държава и отказваш да кажеш защо не е такава.

Я цитирай къде съм казал каква държава е Сирия, защото май никъде не съм коментирал нейното устройство в момента ?!

Светски управления споменах в по-минал период и там дори не уточних конкретна държава.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 сеп 2015 00:20

1982 написа:
fcb_bg написа:Ей, цървул, Щатите и сега обучават радикални ислямисти за сваляне на Асад, после да не кажеш, че Путин ги е създал, щото си поддържа Асад с който имат съюзнически взаимотоношения. :evil: Взе да ме вбесяваш с неадекватните си приказки .

Цървул е баща ти, руско лайно. Знам че ви вбесява всеки, който отрича сляпата вяра в руската пропаганда. Но тук е България, а не лайняната ви родина, така че това е положението.

Аз никога няма да те обида на национална основа. Обичам тази страна, уважавам българите и ми е гадно в каква посока върви обществото. Ще обидя теб, рядко ,ако съм адски вбесен ще обидя родителите ти. Приемем, че си афектиран и ти прощавам.
Лека нощ.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 сеп 2015 00:22

fcb_bg написа:
1982 написа:

Имат участие и то бая голямо, чак даже са си еднолично майка и баща на съвременния тероризъм срещу който сега се боярт.

Да, еднолично са, разбира се, а Русия пак няма вина за нищо. Както винаги.

Върни се в “Свободна зона”