КБ ЦСКА София - Нефтохимик 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: КБ ЦСКА София - Нефтохимик

Мнениеот W84me » 23 сеп 2015 22:02

Red_Neck написа:
Ей, ..... тц, тц, тц .... бихте Берое на Герена и се перчиш като пъпчив тинейджър, който току що е установил, че има мъх по мъдурите :)
След предните 2 мача (с Локото и Пирин) бяхте така прижълтели, че 3 лаборантки капка кръв не можеха да ви пуснат, ама сега вече сте друга бира .... :)

Аз имам реална представа къде сме и знам, че все още не сме готови за Топ 4, ... на този етап :)
Подозирам обаче, че ти не си наясно какви са истинските възможности на твоя отбор. ;)

Левски разполага с най-добрата халфова линия и най-добрите бекове в А група, тоест има всички предпоставки да се бори за титла, ако имаме и малко късмет. Вие имате млади момчета, плюс дърветата Галчев и Бранеков, не се надъхвай.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 23 сеп 2015 22:06

Кой ще биете бе, аутист? Как изобщо победи над отбори, съставени от готвачи и общаци ви дава такова самочувствие? Вие играете по села и паланки йе...
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 сеп 2015 22:13

W84me написа:
Red_Neck написа:
Ей, ..... тц, тц, тц .... бихте Берое на Герена и се перчиш като пъпчив тинейджър, който току що е установил, че има мъх по мъдурите :)
След предните 2 мача (с Локото и Пирин) бяхте така прижълтели, че 3 лаборантки капка кръв не можеха да ви пуснат, ама сега вече сте друга бира .... :)

Аз имам реална представа къде сме и знам, че все още не сме готови за Топ 4, ... на този етап :)
Подозирам обаче, че ти не си наясно какви са истинските възможности на твоя отбор. ;)

Левски разполага с най-добрата халфова линия и най-добрите бекове в А група, тоест има всички предпоставки да се бори за титла, ако имаме и малко късмет. Вие имате млади момчета, плюс дърветата Галчев и Бранеков, не се надъхвай.

ХХАХАХАХАХАХАХХААХХАХАХАХАХАХАХА !!
@ Ти 2012 (есента на 20.10) спомняш ли си я? Тоя филм съм го гледал... :idea:
@ Борето ще му вземе акъла на тая бледа компаньонка Гошко !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 сеп 2015 22:15

Achtung_Juden написа:Кой ще биете бе, аутист? Как изобщо победи над отбори, съставени от готвачи и общаци ви дава такова самочувствие? Вие играете по села и паланки йе...

75% от мачовете ги играем в центъра на София,15% в краен квартал на София и 10 % в Пазарджик :lol: !Днес играхме с професионалисти и ги разкостихме с 3:1!С каквито отбори играем,тях наказваме!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 сеп 2015 22:15

Тоя мач ще го спечелим само на мускули и себераздаване от всички момчета...!
@ Напълно обеден съм, че ще ви отстраним за купата! Чакаме жребия в петък! :idea:
@ Стига вече късмет... време е да срещнете наистина отбор които ще ви сложи на мястото ви!

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 23 сеп 2015 22:17

"Veni, vidi, vici"!
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 23 сеп 2015 22:19

Teo написа:Тоя мач ще го спечелим само на мускули и себераздаване от всички момчета...!
@ Напълно обеден съм, че ще ви отстраним за купата! Чакаме жребия в петък! :idea:
@ Стига вече късмет... време е да срещнете наистина отбор които ще ви сложи на мястото ви!

Ти може да си не само обеден, а и снощен, но все пак погледни обективно на нещата. :)
Време е вие да срещнете наистина отбор и да млъкнете до следващото издание на турнира за купата. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 сеп 2015 22:21

Tommi написа:
Teo написа:Тоя мач ще го спечелим само на мускули и себераздаване от всички момчета...!

Ти може да си не само обеден, а и снощен, но все пак погледни обективно на нещата. :)
Време е вие да срещнете наистина отбор и да млъкнете до следващото издание на турнира за купата. ;)

Тия от 100 години нямат нищо за тая Купа и пак ланкат... То не бяха Симитли, не беше Монтана, не беше Левски.... :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 сеп 2015 22:27

W84me написа:
Tommi написа:

Тия от 100 години нямат нищо за тая Купа и пак ланкат... То не бяха Симитли, не беше Монтана, не беше Левски.... :mrgreen:

Можеш ли да познаеш кой е отборите ни я е взимал за последно!
Освен това все още не сте се класирали за осминафинал,какво се месите на класиралите се? :?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 сеп 2015 22:29

BRF написа:Можеш ли да познаеш кой е отборите ни я е взимал за последно!
Освен това все още не сте се класирали за осминафинал,какво се месите на класиралите се? :?

Да съм казал, че ще се класираме? Даже мача ни ще е много труден, а не пародия, като вашите от началото на сезонЯ!

Върни се в “Кошче за отпадъци”