Матеус: Футболисти с връзки играят за България
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Levskifan1914
- Контакти:
Re: Матеус: Футболисти с връзки играят за България
За мен това внезапно доверие и подкрепа към голямата перука от страна на медии и политици ми мирише малко като на талантлив ДС агент. Беше си ни и капитан на националния. Верно е доста неща спаси, но това не значи, че не е послушко. Малката перука ако не беше срещу Италия ги биехме. Кой знае може би са редили мача да е Х.
А за наложените националчета от захарното ЖуЖе , които после продаваше , никой не споменава . Те са още тук и им гледаме сеира .
baltimoreravens написа:Прав,крив,все тая.Или го е направил защото наще го дъниха двапъти,швабата гадна,първо САЩ 94,макар и да вкара дузпа,после в Софиа за квалификации,в обрат три на два,а гаден подлезурко такъв,че и Ман.Юн.му го натресаха за две минути на финала за ШЛ,как е,а...май нещо релето му е превъртяло...
Що не вземе да обясни как се провали срещу България на двапъти...?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Човека ви казва как стоят нещата вие за 94год. му говорите де го чукаш де се пука....писна ми от комплексари като тебе !И не ги казва за първи път че да викате ,защо чак сега...написа ги в книгата си ама малцина са тия които четат ,още повече ти!
П.С. Да ти кажа ,че явно не си на ясно ...в глупостите които си написал за 94г.
Матеус е Световен и Европейски шампион с Германия -(рекордьор със 150 мача)!.Носител на Златна топка,футболист на годината на ФИФА.Многократен шампион на Германия ,Италия!Само двама играчи в СВЕТА са участвали на 5световни първенства и познай ....той е единия!Усещаш ли колко си жалък да коментираш такъв човек!Това наистина може да се случи само в България ....за жалост!
И се научи поне столицата на България как се пише неандерталец необразован!
Последна промяна от warhead на 23 сеп 2015 13:42, променено общо 1 път.
КАН написа:А за наложените националчета от захарното ЖуЖе , които после продаваше , никой не споменава . Те са още тук и им гледаме сеира .
Кажи ми че има по -добър от Г.Миланов и И.Попов в Бг. и да приключваме!Те са единствените които играят за отборите си...и отборите им са на средно европейско ниво,за разлика от всички останали!
Пенев - духай супата , беше същия.
Уж единственото му задължение било да намира средстава за националния, а той даже и играчи намирал. Значи не трябва да го плюете, а да го уважавате двойно, заради двойната му работа...
А Матеус - след дъжд качулка. Да беше мъж и да свърши това, което мъжете вършат...
А Матеус - след дъжд качулка. Да беше мъж и да свърши това, което мъжете вършат...
- trokadero_
- Контакти:
Това е грозната истина , защото ако се оценяваха момчетата по игра и талант щеше да бъде друго.
-
petko.h.markov
- Контакти:
Xamy написа:Уж единственото му задължение било да намира средстава за националния, а той даже и играчи намирал. Значи не трябва да го плюете, а да го уважавате двойно, заради двойната му работа...
Дори да е след дъжд качулка,да преувеличава,да се оправдава,но нали част от казаното от него сме го чели и тук.Все пак е разбрал" родата" на част от
националния отбор,което означава,че някои са му ги показали.
TristaNNN написа:Абе аман вече от такива "разкрития".![]()
Добре бе, п*тка майна, като толкова знаеш, защо не "разкри" тези порочни практики, докато беше национален селекционер?!?
Когато и да ти ги разкрие , ти пак си оставаш същата безгласна мижитурка . Що сега му ги разкрил . Ти като некаф щраус си забил тая глава в земята ли кво? На паднал от луната ли се правиш? Нищожество си ти , както и аз . Нищо не можем да направим . Продажни медии , продажни политици , продажни фенове . Тва е реалността , не ми се прави на цола драгойчева и не ми раздавай фалшиво правосъдие
Последна промяна от saffron на 23 сеп 2015 14:26, променено общо 1 път.
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
Това го знаят и уличните кучета, затова този отбор ми е напълно безразличен.
Върни се в “Футбол - България”