1982 написа:Аз нищо не чакам от дядо ти Пишман, че, който е чакал на него, хубаво не е видял.
Този целенасочено регулиран и финансиран от някого ерозиращ Европата човекопоток трябва да секне по някакъв начин.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:Аз нищо не чакам от дядо ти Пишман, че, който е чакал на него, хубаво не е видял.
гражданин от село написа:NOMER14 написа:гражданин от село написа:Още не мога да проумея защо западната част на Европа се самоубива.
Много са причините:
- отдавна ги е обхванал конформизмът
- капиталът, т.е. парите и стремежът към тях ги е деградирал
- отпуснаха след елиминиране на съветската заплаха
- обществото им стана пъстро (брадатички, чернички) - виж им националните отбори
- нямат си като нас циганчета, за да имат едно наум - липсва им имунитет от различния(за отношението към педалите да не говорим)
- много слаб папа
- ослушват се какво ще каже чичко САМ, защото последния век той им решаваше проблемите.
Страхуваха се от нас, а от брадатите - не. ЛИЦЕМЕРИ.
Добре де, виждат какво се случва в момента в държавите им, толкова ли нищо не им светва?Чак до такава степен ли са ги превърнали в безмозъчна потребителска маса?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
гражданин от село написа:Добре де, виждат какво се случва в момента в държавите им, толкова ли нищо не им светва?Чак до такава степен ли са ги превърнали в безмозъчна потребителска маса?
NOMER14 написа:1982 написа:Аз нищо не чакам от дядо ти Пишман, че, който е чакал на него, хубаво не е видял.
Този целенасочено регулиран и финансиран от някого ерозиращ Европата човекопоток трябва да секне по някакъв начин.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
NOMER14 написа:гражданин от село написа:Добре де, виждат какво се случва в момента в държавите им, толкова ли нищо не им светва?Чак до такава степен ли са ги превърнали в безмозъчна потребителска маса?
Щом Балотели го наказаха за расизъм за едно остроумно закачливо самоопределение, и то дадено в нета, значи тия са много зле.
CTAHKO написа: Въпросът е, кои са тези началници и какво целят
1982 написа:NOMER14 написа:1982 написа:Аз нищо не чакам от дядо ти Пишман, че, който е чакал на него, хубаво не е видял.
Ами от Европа зависи да си го спре, тя сама си го създава с псевдо толерантността и хуманността си. Никой не й е виновен.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 6 госта