язе написа:FLANKER написа:diplomat написа:FLANKER написа:RedeviL написа:Не, аз просто съм изумен как е възможно да има толкова неинформирани хора по отношение на т.нар. бежанци! Хора, прекомерното гледане на бТВ и НОВА ви е првърнало в откровени зомбита. Да вярваш на турците, че вече нямало да допускат пришълци без документи... е просто нямам думи! 90% от тези хора не само, че са си "изгубили" документите, но и си нараняват пръстите, за да не могат после да им вземат пръстови отпечатъци. Това е за тези, които се информират от бТВ. Най-малкото може да цъкнете в темата за бежанците и да изгледате част от клиповете, които качват колегите, защото това няма да го видите по националните ни медии. Другият голям мит е, че границата ни с Турция е добре охранявана. Единствената причина, поради която бежанската вълна не ни е заляла още, се дължи на това, че основният поток ни заобикаля, а не на наши особени заслуги.
Е, някои си знаят бялата Златка ,Болен или още как му викат ,а солташак на Доган.
Макар ,че тоя човек никога не е управлявал България .Дотам ,наистина води прекомерното гледане на БТВ,НОВА и останалите небългарски тв.
Но както бях споменал, "Болен" е наричан така от болното ни общество.
Смях в залата.![]()
Нищо смешно не виждам ,Дипломате.Напротив ,тъжно е.
Тъжна е цялата ни политическа картинка ,за което ние сме си виновни.Не Сидеров...
пп.Знаеш ли къде е "президентът" ни в Деня на Независимостта?
В Турция?
В Германия.Имал важна среща....

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q= ... y-ydM3z89A