Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Респект за Банско и Разлог 

CSKA_1948_ написа:Минавам само да споделя, че повече едва ли ще взимам участие във форума! Казвам чао на всички Армейци и на феновете на останалите отбори. Ще запомня всички с добро, само за Кашчей ще си помисля!(бъзикам се)
Казвам го най-вече заради личните съобщения, които получавам и едва ли ще ги отварям често!
Ай със здраве!
Жив и здрав!
Teo написа:Респект за Банско и Разлог
Хубаво е, че нискоразредните тимчета се подкрепят един друг.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- delqnski47
- Контакти:
TristaNNN написа:Teo написа:Респект за Банско и Разлог
Ебати гаврата - нискоразреден тим да ви е пукал 6 поредни пъти.

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
TristaNNN написа:Teo написа:Респект за Банско и Разлог
Остави това!Я разкажи за тия 75 купи дето ги говорят онези дето успяха да направят транспарант без грешка

BRF написа:TristaNNN написа:Teo написа:Респект за Банско и Разлог
Остави това!Я разкажи за тия 75 купи дето ги говорят онези дето успяха да направят транспарант без грешка!Какви са,що са,заинтригуваха ме!
Темата тук е друга, моля да спазваме правилата и да не провокираме колегите да ги нарушават.

Между другото, ако оставим нискоразредната толерантност настрана, тия тимчета да не са замислили да се вливат/преливат/сливат/разливат нещо с вас та така са се заумилквали?

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Тристане, нали вие се подкрепяте

TristaNNN написа:BRF написа:TristaNNN написа:Teo написа:Респект за Банско и Разлог
Остави това!Я разкажи за тия 75 купи дето ги говорят онези дето успяха да направят транспарант без грешка!Какви са,що са,заинтригуваха ме!
Темата тук е друга, моля да спазваме правилата и да не провокираме колегите да ги нарушават.За сините дела - в другия подфорум.
Между другото, ако оставим нискоразредната толерантност настрана, тия тимчета да не са замислили да се вливат/преливат/сливат/разливат нещо с вас та така са се заумилквали?
Темата е Всекидневна,а това означава ,че няма тема

Казах за сините дела - в другия подфорум! Тук се дискутират закриване, дербита с Чико и Сарая, поредно загубено дело, лицензи, ток, дългове и други нормални за червения бит неща.
[offtopic]
[/offtopic]