Че Емо е перде и прост далавераджия - прост, щото дори простите Титани го усетиха! - е така. Но че и той е прав в момента, не е ли така???
Аз не знам, до сега, какво е направи Гришата за ЦСКА, освен да е плати някои дребни сметки от предсезонната подготовка - а тя беше на неговата база в Тетевен

- и дето тича по БФС да картотекира играчите и то пак в последната минута! - като Лупи...
Иначе, след старта на първенството, отборът се самоиздържа! Т.е. ни его издържаме с голямата си посещаемост и изкарването на едно 40-60 000 лв на всеки мач, от билетите!!! - тези пари, за които само могат да мечтаят другите аматьорски отбори, са напълно достатъчни за издръжката на отбор от "В" група!!!
А Гришата, с голямата си любов към ЦСКА, кога ще пати ония 12 милиона на НАП? - те така и така трябва да се платят и ако е такъв заклет цесекар, влюбен в ЦСКА, както сам се изтъква, какво има да чака???
А съм сигурен, че почнат ли да течат пари към държавата, от БФС ще са склонни на много повече отстъпки и помощ за ЦСКА!
Апропо - не приемам ревове от никакви други фенове, за помощна към ЦСКА, защото никой от днешното ръководство и отбор, нито ние феновете сме виновни за загробването на ЦСКА от Титаничните приятели на Бойчо!!! - да, днес трябва да се помогне на ЦСКА да изплува! След като нямаме правосъдие в нашата държава....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?