Gong.bg защо лъжете хората
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- kanara1978
- Контакти:
Gong.bg защо лъжете хората
Купил съм 3 каси кренвирш.Ще ги прата на журналистите от GONG.BG да напишат че земята не е кръгла.Щото те за кренвирши пишат всичко квото им каже Кирчо Домусчиев
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: Gong.bg защо лъжете хората
kanara1978 написа:Купил съм 3 каси кренвирш.Ще ги прата на журналистите от GONG.BG да напишат че земята не е кръгла.Щото те за кренвирши пишат всичко квото им каже Кирчо Домусчиев
Поне напиши за какво иде реч ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

kanara1978 написа:Купил съм 3 каси кренвирш.Ще ги прата на журналистите от GONG.BG да напишат че земята не е кръгла.Щото те за кренвирши пишат всичко квото им каже Кирчо Домусчиев
Боли ли те отзад(крака)?
Бъди сигурен, Лудогорец са виновни!!!

- bulgaro
- Контакти:
Кренвиршите нормални ли са или рязани по делиормански?
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
- kanara1978
- Контакти:
Drunken_Master написа:kanara1978 написа:Купил съм 3 каси кренвирш.Ще ги прата на журналистите от GONG.BG да напишат че земята не е кръгла.Щото те за кренвирши пишат всичко квото им каже Кирчо Домусчиев
Манипулират хората.Вместо да пакажат видео от дузпата коята не даде съдията в полза на Ботев срещу Лудогорец те показаха съвсем друга ситуация и написаха ЕТО ВИЖТЕ НЯМА ДУЗПА.СМЯЯЯЯХ.Също така има нарушение в атака при първия гол на Лудогорец изобщо не го показаха.
Фенове на Ботев

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
kanara1978 написа:Drunken_Master написа:kanara1978 написа:Купил съм 3 каси кренвирш.Ще ги прата на журналистите от GONG.BG да напишат че земята не е кръгла.Щото те за кренвирши пишат всичко квото им каже Кирчо Домусчиев
Манипулират хората.Вместо да пакажат видео от дузпата коята не даде съдията в полза на Ботев срещу Лудогорец те показаха съвсем друга ситуация и написаха ЕТО ВИЖТЕ НЯМА ДУЗПА.СМЯЯЯЯХ.Също така има нарушение в атака при първия гол на Лудогорец изобщо не го показаха.
Е,ти какво искаш,сега? Човека плаща на съдии,журналисти и накрая...шнур? Не става така!
Ситуацията Колев-Минев, имаше задържане за фланелката...но се чудя аджаба това момче явно няма опит при такива ситуации, ще обясня защо.При тази ситуация ако бе тръгнал да пада шанса за дузпа се покачва ,но той реши да си остане на краката и да играе за топката (за което евала).Така, че дузпа няма според съдията.В крайна сметка почти всеки от нас е гледал мачове с подобни дърпания (къде и по-брутални) , при някои свирят дузпи при други не.
[rimg]http://www.romanisti.it/images/romanisti_logo.jpg[/rimg][rimg]http://image.blingee.com/images18/content/output/000/000/000/6d0/632930575_395060.gif[/rimg][rimg]http://bgsupporters.net/images/smilies/f19.gif[/rimg][rimg]http://yildizliaslanlar.com/haber/data/upimages/acab.gif[/rimg]
ehh написа:Фенове на Ботев![]()
Чекаме само да мине вашия мач с резаните, гаранция че мученето и рева от свиренето на съдията ще надмине по децибели и Големия взрив...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Romanisti написа:Ситуацията Колев-Минев, имаше задържане за фланелката...но се чудя аджаба това момче явно няма опит при такива ситуации, ще обясня защо.При тази ситуация ако бе тръгнал да пада шанса за дузпа се покачва ,но той реши да си остане на краката и да играе за топката (за което евала).Така, че дузпа няма според съдията.В крайна сметка почти всеки от нас е гледал мачове с подобни дърпания (къде и по-брутални) , при някои свирят дузпи при други не.
Това е верно...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Върни се в “Кошче за отпадъци”