botevist_75 написа:kiril.a.d написа:Se7en написа:Честит празник, братя и сестри българи ! ! !
Не забравяйте да развеете трибагреника на терасата или някъде на видно място във вашата къща, където ще се вижда, както и да не слагате знамена с избелели цветове!
Още веднъж - честит празник на всички българи!

А Брюксел, разрешава ли"?....Бе я по-добре да развея знамето на ЕС, че току виж ни глобили и за това...Па може да добавя и знамето на САЩ, че пък да не се сърдят от НАТО

....
Ами както виждаш дава

Интересно защо Москва не даваше да се отбелязва този ден.И не само.И 3 март си беше работен и учебен ден.За разлика от 09.09.
Москва, ни най-малко не ти е виновна за нашето гъзолиство!!! - днес го виждаш същото, нали?
Само едно е вярно - като пръднат в Москва и нашите тук се насираха

От това идваше и загърбването на всякакви празници, които не са комунистически!
А иначе, поне по радио и телевизия, се споменаваха такива дати, но не бяха официални празници, щото не са от комунистическо значение

А че някой, дори не знае за тази дата...ми аз не съм му крив, че е дремал в часовете по История!!!
А колкото до "Ами както виждаш дава", мъчанието от Брюксел не означава "дава" - те и за далаверита по европрограмите мълчаха...мълчаха...мълчаха и току ни глобиха!

Така че, я по-добре и днес да се "насерем" още преди да са "пръднали" в Брюксел

...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?