Честит празник на всички БЪЛГАРИ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!
Re: Честит празник на всички БЪЛГАРИ
Честит празник, братя и сестри българи ! ! !
Не забравяйте да развеете трибагреника на терасата или някъде на видно място във вашата къща, където ще се вижда, както и да не слагате знамена с избелели цветове!
Още веднъж - честит празник на всички българи!

Не забравяйте да развеете трибагреника на терасата или някъде на видно място във вашата къща, където ще се вижда, както и да не слагате знамена с избелели цветове!
Още веднъж - честит празник на всички българи!

“In a time of deceit telling the truth is a revolutionary act.”
― George Orwell
― George Orwell
- botevist_75
- Контакти:
Честито на всички !
Едно от малкото хубави събития в злощастния за България 20 век.Плод донякъде и на собствени усилия и дипломация,доколкото в света,нещо може да стане самостоятелно,предвид сложните връзки интереси и т.н оплели държавите.
Малко нетрадиционен поздрав към всички.Но мисля,че изпълняват химна с повече чувство от доста българи
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wU7YNn4Jltc[/youtube]
Малко нетрадиционен поздрав към всички.Но мисля,че изпълняват химна с повече чувство от доста българи
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wU7YNn4Jltc[/youtube]
Как да празнуваме Независимост, когато страната ни е военно окупирана от съюзниците и инспиратори на ИДИЛ и Ал Кайда? Време е да се вдигнем и да докажем, че Българското име може отново да звучи гордо, както през 1885 и 1908. Долу чуждите подлоги от властта!
Yankees Go Home!
Yankees Go Home!
Честит празник!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

- modor
- Контакти:
Честит празник!
[offtopic]Искрено се надявам да не оакате и тази тема.[/offtopic]
[offtopic]Искрено се надявам да не оакате и тази тема.[/offtopic]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- analizatora
meteorit написа:Как да празнуваме Независимост, когато страната ни е военно окупирана от съюзниците и инспиратори на ИДИЛ и Ал Кайда? Време е да се вдигнем и да докажем, че Българското име може отново да звучи гордо, както през 1885 и 1908. Долу чуждите подлоги от властта!
Yankees Go Home!
Като един напълно обективен анализатор ще се съглася с това мнение.От моят обективен и безпристрастен анализ съм стигнал до извода, че днес за съжаление България не е нито свободна , нито независима държава, а колония на САЩ и ЕС! Накратко казано - днес нямаме особен повод да празнуваме.
Иначе 22 Септември 1908г. е една велика и достойна българска дата , на която нашите управляващи са взели велико българско решение в разрез с всички Велики сили!
Последна промяна от analizatora на 22 сеп 2015 10:44, променено общо 1 път.
- botevist_75
- Контакти:
analizatora написа:meteorit написа:Как да празнуваме Независимост, когато страната ни е военно окупирана от съюзниците и инспиратори на ИДИЛ и Ал Кайда? Време е да се вдигнем и да докажем, че Българското име може отново да звучи гордо, както през 1885 и 1908. Долу чуждите подлоги от властта!
Yankees Go Home!
Като един напълно обективен анализатор ще се съглася с това мнение.От моят обективен и безпристрастен анализ съм стигнал до извода, че днес за съжаление България не е нито свободна , нито независима държава, а колония на САЩ и ЕС! Накратко казано - днес нямаме особен повод да празнуваме.
Както се казва по-малката злина. Защото сега поне отбелязваме деня на независимостта. Aз си спомням,че преди 09.11.1989 г,това си беше нормален работен/за мен учебен ден/.Нещо повече,дори не се и споменаваше какво е станало на този ден.Защо ли ?
Последна промяна от botevist_75 на 22 сеп 2015 10:47, променено общо 1 път.
Ми...честито да е...ама и този празник, поне мен, вече ме натъжава, тъй като остава въпросът, днес, независими ли сме? - "Брюксел не дава!"..."Каквото кажат от Брюксел"..."не можем да се договаряме, без Брюксел"...
А къде ни е армията, която имахме дори по царско време?..."От НАТО казаха, че няма нужда да имаме армия - те щели да ни бранят"...И щото пък нямаме армия, та хайде, "Турски военен окръг в НАТО"...
Та Независимост ли? - ами...майни остава да хапнем и пийнем мааалко повече, щото било празник, че дори е позволено да се напием! - ей тъй, от мъка по независимостта...Таман си имаме и причина за оправдание пред жените ни
...
А къде ни е армията, която имахме дори по царско време?..."От НАТО казаха, че няма нужда да имаме армия - те щели да ни бранят"...И щото пък нямаме армия, та хайде, "Турски военен окръг в НАТО"...
Та Независимост ли? - ами...майни остава да хапнем и пийнем мааалко повече, щото било празник, че дори е позволено да се напием! - ей тъй, от мъка по независимостта...Таман си имаме и причина за оправдание пред жените ни
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Честит Празник на всички българи!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.