Кога ли ще имаме по велик футболист от Стоичков!?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: Кога ли ще имаме по велик футболист от Стоичков!?

Мнениеот korteneca » 22 сеп 2015 00:12

Няма по-голяма глупост от това да се сравняват футболисти от различни времена. Това е като да сравняваш Марадона с Меси или Пеле с Роналдо (Феномена)... Няма как да стане. Стоичков и Гунди са били гениални футболисти за времето си. За едни по-велик е Стоичков, а за други Гунди. А велик футболист може да си по-много начини и без да си печелил златна топка. И Джерард не е печелил ВЛ, златна топка и световно за разлика от много други забравени от всички футболисти, но е легенда на Ливърпул, Англия и въобще световния футбол и то не само с футболните си качества, но и като човек. При Стоичков футболните качества са безспорни, но чисто човешките... е там е доста зле. Всеки да си определя сам за себе си, кой е по-велик без да го натрапва на останалите.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
RedSkin

Мнениеот RedSkin » 22 сеп 2015 00:40

damyanov1963 написа:
dindan написа:
Captain Stottlemeyer написа:
dindan написа:Не знам какъв е бил Гунди щот не съм му съвременник,но на Стоичков му се радвах,и ако ми кажеш какво повече е спечелил Гунди от Стоичков ще те пшризная.Имам в предвид футболните им успехи

Повече от това, което Стоичков спечели с ЦСКА, подчертавам умишлено с ЦСКА, не с БарЦИлона... 8-) Иначе има разлика между "велик" и "успял", но е сложно за обяснение, пък и едва ли ще ме разбереш. ;) И като не знаеш какъв е бил Гунди, вземи и прочети нещо за него. :)
П.П. Не че е толкова важно, но думичката "предвид" се пише без предлог (учи се във втори клас)... 8-)
П.П.П. Аз сядам да гледам мача по Нова Спорт. Лека нощ. :)

Виж какво пич,футболните успехи се гледат в цялата кариера,ако Стоичков беше останал да играе 20 г. в ЦСКА вероятно щеше да е друго,ама не е стоял и е успял за разлиак от прехваления Гунди който Пената е спирал без проблем и съм чел и гледал за него много и рабрах,че не е първия футболист вкарал на Уембли

Ясно е, че за вас Стоичков е най-големият, както за нас Гунди. Не е почтенно да се подиграваш на Гунди, че не е постигнал това, което Стоичков, първо защото Гунди нямаше възможност да играе в чужбина, а го искаха най-големите отбори в Света по това време - Бенфика, Интер и Милан и второ, което е най-важното - Стоичков на 28 г. стана №1 едно в Европа, защото го пуснаха да играе в Барселона, а Гунди на 28 г. загина, защото не го пуснаха да играе в чужбина. Аз приключвам спора, защото няма смисъл, все едно да обясняваш на майката, че от детето и има по-хубаво.
Лека нощ!

Стоичков има златна обувка за реализирани 38 гола в едно първенство с ЦСКА. Какво повече от това има Гунди? Нямам нищо против вашата легенда, но Гунди е един книжен тигър, превъзнасян заради ранната си смърт. Бил е добър играч, но по-това време е имало и по-добри от него. Вие нямате други легенди и сте се хванали само за Гунди и толкова го превъзнасяте, че чак е смешно.
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 22 сеп 2015 00:48

""Кога ли ще имаме по велик футболист от Стоичков!?"Въпросчето на темата е?Отговора е?Какво да започваме спорове за разни други качества,разни други не БГ играчи...Истината е една/ЩЕ ГО НАПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ ЧЕ НЕ СЪМ ФЕН НА ЦСКА/ПО ГОЛЯМ ФУТБОЛИСТ ОТ ИЦО НЯМА И НЯМА ДА ИМА!!!А какъв бил този или онзи...айде,нЕма нужда както се изразявате по шопско.Че и Гатузо забъркаха,че и Джерард...Говори се в темата за поо велик БГ играч от Стоичков,не за италиански или английски такъв.От нашата камбанария се вижда този исполин само.Пуснете една тема за Гунди.ако няма разбира се/и попитайте моя милост какво мисли за него/гледал съм го на живо и имам какво да кажа/и ще чуете само хубави неща/макар че има и някои черни петънца по него/но в общи линии е нещо голямо и той.Но човек,който не е постигнал нищичко нито с БГ,нито с Левски извън нея,не може да бъде сравнявам,дори не трябва да бъде поставян в едно изречение със ИЦО,говорейки за поо успял и велик играч.Лека ви нощ и дано /ама надали/се появи нещо поне толкова гениално като него поне още веднъж докато сме живи.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 22 сеп 2015 00:51

THE G.A.M.E написа:Ама "вие", верно ли измервате всичко с успехи ?

Че то един куп немски, италиански и испански куфари, са с повече успехи от Ицо, к'во, по-добри футболисти ли са ??
Ами един Гатузо, по-известен като Дърводелеца, има Световна титла с Италия, има и КЕШ, по-добър ли е от Стоичков ?

Не може един куп от старите цесекари, които са играли срещу, и с Гунди в Национала, да твърдят, че е най-великият БГ футболист за всички времена, а тука фенчета застават срещу мненията на хора, играли с, и срещу Аспарухов.
И то да не говорим само за цесекарите... Г. Аспарухов е всепризнат от хората, които са му съвременници.
А Стоичков има противниците сред съвременниците, дори и сред цесекарите.

Алооооу, осъзнайте се бре.

Я ти се осъзнай,кой знае на колко годинки си хлапак
Вероятно и Стоичков не си гледал на живо
Стоичков си е велик и такъв ще си остане
а Гунди е бил добър футболист без никакви успехи
айде лака нощ на хейтърите
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Кога ли ще имаме по велик футболист от Стойчков!

Мнениеот slavia_forever » 22 сеп 2015 00:55

petarivanov1985 написа:Когато се научиш да пишеш грамотно, т.е. никога!

+T.5
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Кошче за отпадъци”