Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
batbozho написа:Колко трябва да си нагъл та да си фен на ЦСКА или Левски и да коментираш съдииски подпирания.Незнам тук кой колко е голям и колко помни,ама тези подпирания за Лудогорец дето не е сигурно точно колко са подпирания са като детска игра пред това което се е свирило в полза на Левски и най-вече в полза на ЦСКА и не става въпрос за еднократно подпиране за година две, а за систематично мачкане на противника чрез съдииството и тотален геноцит десетки години наред.Такива работи ми са пред очите,че това тук не го възприемам изобщо за подпиране.Дълги години евентуално съдийство против "грандовете" да има,трудно може да има някога баланс.А за медиите,за червените и сини шамани чак не ми се коментира.Те са два пъти по-нагли и от фенове.
Alexx написа:batbozho написа:Колко трябва да си нагъл та да си фен на ЦСКА или Левски и да коментираш съдииски подпирания.Незнам тук кой колко е голям и колко помни,ама тези подпирания за Лудогорец дето не е сигурно точно колко са подпирания са като детска игра пред това което се е свирило в полза на Левски и най-вече в полза на ЦСКА и не става въпрос за еднократно подпиране за година две, а за систематично мачкане на противника чрез съдииството и тотален геноцит десетки години наред.Такива работи ми са пред очите,че това тук не го възприемам изобщо за подпиране.Дълги години евентуално съдийство против "грандовете" да има,трудно може да има някога баланс.А за медиите,за червените и сини шамани чак не ми се коментира.Те са два пъти по-нагли и от фенове.
Типично мнение за човек който не е фен на ЦСКА и Левски,но не е и фен на Лудогорец. Това мнение е в стил "значи на нас може да ни правиха мръсно и сега не е важно на нас да ни е добре,а на тях да им е зле и за това трябва да подпират зелените"
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост