имам един въпрос?????

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

валкареджио
Контакти:

имам един въпрос?????

Мнениеот валкареджио » 21 сеп 2015 10:41

защо не е отстранен от форума Берое 88,а неговата тема беше свободна почти цял ден и цяла нощ?
когато е написана против ,,ЛЕВСКИ,, може да стои цяла седмица ,а тема например ,,НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ К...ЗА БЕРОЕ,,беше блокирана на второто мнение,защо?
paceto блокира провокативните теми И НЕпровокативната тема за берое.
незнам той ли носи отговорност и към него ли трябва да се обърна с въпроса.

Потребителски аватар
sirakov77
Контакти:

Re: имам един въпрос?????

Мнениеот sirakov77 » 21 сеп 2015 11:00

Не че някой ще ти отговори, ама тук във форума се толерират провокативни теми само срещу Левски и Ботев, че даже и модератори пускат такива, визирам "славия завинаги" а в подфорумите на някои отбори за синоним на думичката ром получаваш едноседмичен бан !!! Та ако търсиш справедливост си объркал форума, тук не се мери с еднакъв аршин!!! ;)
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол.. :lol:

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 21 сеп 2015 11:19

sirakov77 написа:Не че някой ще ти отговори, ама тук във форума се толерират провокативни теми само срещу Левски и Ботев, че даже и модератори пускат такива, визирам "славия завинаги" а в подфорумите на някои отбори за синоним на думичката ром получаваш едноседмичен бан !!! Та ако търсиш справедливост си объркал форума, тук не се мери с еднакъв аршин!!! ;)

написах лично съобщение на sandi74 и получих много бърз отговор от ...COVINI?!?!
значи са един и същ потребител, ,COVINI е фен на червендалестия отбор ,а sandi74 УЖ на бироиту.
преди две седмици писах лично съобщение на сандала и бях блокиран за една седмица.жалко за форума ,но така е когато злобата взима връх над любимия розов отбор ритащ за здраве по села и паланки.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 сеп 2015 11:20

валкареджио написа:а неговата тема беше свободна почти цял ден и цяла нощ?

Когато критикуваш бъди обективен.
Темата бе пусната в 0:25 и е заключена в 1:53.
За другите неща имаш право.
Последна промяна от PFC Litex на 21 сеп 2015 11:21, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 21 сеп 2015 11:21

Приеми го като случайност , едва ли е някаква тенденция още повече за ФКЛевски, това е може би най- модерирания подфорум . Аз лично колкото пъти съм написал някаква историческа истина във него или този на Спортклуб1926 ,веднага ми изтриват мнението и просто спрях да пиша там .

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 21 сеп 2015 11:24

валкареджио написа:
sirakov77 написа:Не че някой ще ти отговори, ама тук във форума се толерират провокативни теми само срещу Левски и Ботев, че даже и модератори пускат такива, визирам "славия завинаги" а в подфорумите на някои отбори за синоним на думичката ром получаваш едноседмичен бан !!! Та ако търсиш справедливост си объркал форума, тук не се мери с еднакъв аршин!!! ;)

написах лично съобщение на sandi74 и получих много бърз отговор от ...COVINI?!?!
значи са един и същ потребител, ,COVINI е фен на червендалестия отбор ,а sandi74 УЖ на бироиту.
преди две седмици писах лично съобщение на сандала и бях блокиран за една седмица.жалко за форума ,но така е когато злобата взима връх над любимия розов отбор ритащ за здраве по села и паланки.

Санди има профили като фен на всички отбори , варианта да е роден на по-малко от 200 км от СтЗагора е малък.

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 21 сеп 2015 11:30

PFC Litex написа:

В голяма грешка си ,темата против ,,ЛЕВСКИ,,беше пусната от Берое 88 веднага след мача ,а беше заключена в 00,53 часа.а темата,,НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ К...ЗА БЕРОЕ!,,беше заключена на двайстата минута от публикуването.а какво ще кажеш за потребителя Берое 88 който псува като магаре и днес профила му е пак активен.
А за темата кзл й потребителя който я е пуснал?всичко си е нормално и няма никой наказан а мен ме наказаха за един неудобен въпрос.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 сеп 2015 11:35

валкареджио написа:
PFC Litex написа:

В голяма грешка си ,темата против ,,ЛЕВСКИ,,беше пусната от Берое 88 веднага след мача ,а беше заключена в 00,53 часа.а темата,,НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ К...ЗА БЕРОЕ!,,беше заключена на двайстата минута от публикуването.а какво ще кажеш за потребителя Берое 88 който псува като магаре и днес профила му е пак активен.
А за темата кзл й потребителя който я е пуснал?всичко си е нормално и няма никой наказан а мен ме наказаха за един неудобен въпрос.

Това ли ти е проблема,бе пич ? Заключили ти темата ? Затова ли се бориш ? Е*ем ти проблемите...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 21 сеп 2015 11:37

Варианта sandi74 да е obi4an pirin е много голяма.защото когато единия пише,другия не се явява въобще.
Един от вариантите е да се е споминал дай Боже.
,,ЛЕВСКИ,, бие и вече е на четвърта позиция а цесекату и бироету живи да ги оплачеш.едните бият наред по селата и всички медиии пишат и говорят за тях , а другите събраха футболисти от цесекату и ...нищу.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 сеп 2015 11:38

валкареджио написа:Варианта sandi74 да е obi4an pirin е много голяма.защото когато единия пише,другия не се явява въобще.
Един от вариантите е да се е споминал дай Боже.
,,ЛЕВСКИ,, бие и вече е на четвърта позиция а цесекату и бироету живи да ги оплачеш.едните бият наред по селата и всички медиии пишат и говорят за тях , а другите събраха футболисти от цесекату и ...нищу.

Е*ахти малоумника...и продължава да бълва глупости...
Скоро ще си режеш ли вените от мъка ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Кошче за отпадъци”