svobodni написа:soccerav написа:Марто НИЩО не прави вече не знам кой мач, с тия ръкомахания ще обърка самолетите. Балдовалиев и Харуби са ни най-добрите играчи, всеки път им съчувствам когато губим, винаги се раздават двамата. Велковски за младо момче играе доста добре, надявам се догодина да приемат правилото за трима до 21 години, че да заменим с тях някой измежду Дюфо, негрото и Вълчев. И стига се обвинявали Бащата за всичко майна, човека може ли да влезе да играе той? Ще го махнат и като сложат пак Станков например пак ще мрънкаме, стегнете се Анчелоти няма да дойде.
И за какво трябва да чакаме да ни възлагат някакви правила от БФС, че за да започнем да налагаме по-млади? Бащата като не става от пейката цял мач и неможе да ги надъха, нито да ги научи да играят, поне да им забрани да ходят в Галакси вечерта преди мач. Или и затова не е виновен той?
Той не може да им забрани да ходят никъде, това си е до манталитета на българския футболяга. Те момчетата трябва да могат да си играят, треньора е там да им дава само тактически указания, той е мозъка на отбора. Виж ги наще, че не могат нито да разиграват, нито да центрират, нито да влизат в единоборства. Тия неща е трябвало да ги научат като малки, не Колев сега да ги уча на това. Аз съм наясно, че Бащата не е най-добрия треньор, ама както постоянно казвам, ще дойде някой по-сакат и от него и тогава ще се чудим по кой да плюем. Сега срещу Пирин ако не бием съм сигурен, че Бащата си заминава.