Искам да гледам :
--------------------Де Хеа--------------------
-Валенсия---Смолинг----Рохо-----Блинд-
----------------Шнайдерлин----------------
-----Ерера--------------------Швайни------
-Йънг-----------Марсиал----------Депай---
Така ще произведеме много повече футбол ! Това ни е абсолютният потенциал в момента !
Швайни трябва да получи повече свобода в офанзивен план, сега е доста назад, а се вижда че тръгне ли напред става страшно за съперниците !
ВЛ | 6-ти кръг | Саутхaмптън - Манчестър Юнайтед 2:3
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: ВЛ | 6-ти кръг | Саутхaмптън - Манчестър Юнайтед 2:3
Последна промяна от MASTER_COOL на 20 сеп 2015 20:23, променено общо 1 път.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Тоя сезон ще има Де Хеа спасява, Марсиал вкарва
Връзката между тях Швайни и другото леш 
MASTER_COOL написа:Искам да гледам :
-Дармиан---Смолинг----Рохо-------Блинд-
Така ще произведеме много повече футбол ! Това ни е абсолютният потенциал в момента !
Швайни трябва да получи повече свобода в офанзивен план, сега е доста назад, а се вижда че тръгне ли напред става страшно за съперниците !
Аре само да е някой друг освен Йънг, че като е титуляр нещо не го бива. Перейра например.
[/center]- old_traff
- Контакти:
Началото трагедия, след това нещата зациклиха.
Как ме е яд че Марсиал не вкара хеттрик не е истина.
Видя се, че двойката Карик-Шнайдерлин не работи. Иначе отличен мач за Морган. А Швайни е БОГ!
Единствено Рууни и донякъде Мата, Рохо и Блинд не ми харесаха.
Как ме е яд че Марсиал не вкара хеттрик не е истина.
Видя се, че двойката Карик-Шнайдерлин не работи. Иначе отличен мач за Морган. А Швайни е БОГ!
Единствено Рууни и донякъде Мата, Рохо и Блинд не ми харесаха.
- Eric_Cantona
- Контакти:
Дидо Стената великан, Швайни тотален контрол в центъра след неговата поява, а Марсиал затваря устите на критиците.
Капитана за жалост е забравил как да играе футбол във вишата лига много ми е кофти да го гледам така. 
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/12qu710.png[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]
Тонката като гледам май ще активира първия бонус от 10 млн паунда за голмайстор на ВЛ 
Честита победа! Имахме нужда от точно такъв напрегнат и динамичен двубой, чрез който да се тества устойчивостта в основните фази на играта.
Психологическа победа, която може да отвори нови хоризонти по отношение на мотивацията и увереността в отбора!
В някои аспекти този мач леко ми напомни на победата срещу Евертън, особено в заключителните минути
Включването на Валенсия и по-късно на Швайни оказаха сериозно влияние върху играта, единствено смяната на Рохо не успях да разбера, но добре че всичко завърши благополучно, защото Пади изобщо не беше ориентиран като цяло.
Наистина един Бог знае какво щеше да се случи, ако Марсиал беше резерва, но евала на момчето - най-спокойният и уравновесен футболист, който съм виждал в скоро време.
Рефлексът на Де Хеа отново на топ ниво - на практика спаси всичко, което можеше днес, а спасяването срещу Мане беше 1:1 с онова на Нейсмит(ако не бъркам).
Блинд леко се затлачи по едно време, Рохо с няколко добри намеси, Смолинг пак добре, но в сравнение с предходните мачове този му беше най-слабия(грубо казано) и ключовият момент - включването на Валенсия вместо Дармиан.
Точна промяна, но чрез нея си прецака още една смяна, защото си бе нарисувано, че Валенсия трябва да е титуляр днес.
Хуан Мата живна покрай него в дясната зона, дори и гол вкара, който беше по-скоро плод на щастлива случайност, но говоря като цяло за раздвижването по целия десен фланг и последващото влияние, което това оказа върху крайния резултат.
Карик и Морган бяха крайно нецелесъобразно комбо и точно тяхната пасивност на моменти ни направи уязвими(нагледен пример първия гол и рейда на играча на Сотън).
Рууни беше като невменяем, но признавам си аз лично никога не мога да му сърдя..Да, псувам го когато играе като мърда, но в крайна сметка Ван Гаал е човекът, който може да го изкара...нали уж имал железни топки.
Примерно в този мач дали с Рууни или без Рууни нямаше кой знае какво влияние(да не кажа изобщо), ами...Ашли Йънг, Ерера и Фелайни чакаха на пейката, пусни някой от тях като виждаш, че играта му не върви и създава напрежение, със сигурност щяха да бъдат по-активни от него и по-полезни.
Мемфис игра задоволително, но този негов стремеж към ефектност...на моменти му играе много лоша шега и в частност поставя под риск дадена атака или положение, нещо което мен лично много ме дразни.
Притискаме Гражданите, което беше най-важното нещо след тяхната издънка!
Е, сега вече срещу Ипсуич е време за серия от ротации
p.s.Марсиал и Де Хеа не знам как ще си делят наградата за Играч на мача.
Психологическа победа, която може да отвори нови хоризонти по отношение на мотивацията и увереността в отбора!
В някои аспекти този мач леко ми напомни на победата срещу Евертън, особено в заключителните минути
Включването на Валенсия и по-късно на Швайни оказаха сериозно влияние върху играта, единствено смяната на Рохо не успях да разбера, но добре че всичко завърши благополучно, защото Пади изобщо не беше ориентиран като цяло.
Наистина един Бог знае какво щеше да се случи, ако Марсиал беше резерва, но евала на момчето - най-спокойният и уравновесен футболист, който съм виждал в скоро време.
Рефлексът на Де Хеа отново на топ ниво - на практика спаси всичко, което можеше днес, а спасяването срещу Мане беше 1:1 с онова на Нейсмит(ако не бъркам).
Блинд леко се затлачи по едно време, Рохо с няколко добри намеси, Смолинг пак добре, но в сравнение с предходните мачове този му беше най-слабия(грубо казано) и ключовият момент - включването на Валенсия вместо Дармиан.
Точна промяна, но чрез нея си прецака още една смяна, защото си бе нарисувано, че Валенсия трябва да е титуляр днес.
Хуан Мата живна покрай него в дясната зона, дори и гол вкара, който беше по-скоро плод на щастлива случайност, но говоря като цяло за раздвижването по целия десен фланг и последващото влияние, което това оказа върху крайния резултат.
Карик и Морган бяха крайно нецелесъобразно комбо и точно тяхната пасивност на моменти ни направи уязвими(нагледен пример първия гол и рейда на играча на Сотън).
Рууни беше като невменяем, но признавам си аз лично никога не мога да му сърдя..Да, псувам го когато играе като мърда, но в крайна сметка Ван Гаал е човекът, който може да го изкара...нали уж имал железни топки.
Примерно в този мач дали с Рууни или без Рууни нямаше кой знае какво влияние(да не кажа изобщо), ами...Ашли Йънг, Ерера и Фелайни чакаха на пейката, пусни някой от тях като виждаш, че играта му не върви и създава напрежение, със сигурност щяха да бъдат по-активни от него и по-полезни.
Мемфис игра задоволително, но този негов стремеж към ефектност...на моменти му играе много лоша шега и в частност поставя под риск дадена атака или положение, нещо което мен лично много ме дразни.
Притискаме Гражданите, което беше най-важното нещо след тяхната издънка!
Е, сега вече срещу Ипсуич е време за серия от ротации
p.s.Марсиал и Де Хеа не знам как ще си делят наградата за Играч на мача.
Rofles написа:MASTER_COOL написа:Искам да гледам :
Аре само да е някой друг освен Йънг, че като е титуляр нещо не го бива. Перейра например.
Перейра по принцип играе отляво. Лингард може да е дясно крило.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- Eric_Cantona
- Контакти:
44 паса при гола на Мата

[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/12qu710.png[/wrapimg][/offtopic]
vasilnv написа:Rofles написа:MASTER_COOL написа:Искам да гледам :
Перейра по принцип играе отляво. Лингард може да е дясно крило.Но като цяло нямаме изявено дясно крило и точно за това ме е яд, че изтървахме Педро. Иначе съм сигурен, че Дармиан следващият мач ще е по-добре.
Педро след мача му с УБА не съм видял абсолютно нищо от него хубаво. Аз се радвам, че не го взехме. Само обяснява кой и какво ще му липсва от Барселона.
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта