ВЛ | 6-ти кръг | Саутхaмптън - Манчестър Юнайтед 2:3

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Re: ВЛ | 6-ти кръг | Саутхaмптън - Манчестър Юнайтед 2:3

Мнениеот CECO_1981 » 20 сеп 2015 19:54

Обърнахме мача това е добре.Марсиал ги почва и това е добре,но трагичния Руни не е добре.
Изображение

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 20 сеп 2015 19:55

Всичко е добре, когато свършва добре...Най - добре, така да е добре :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 20 сеп 2015 19:57

Антони fuckin Марсиал и нечовешки Де Хея ! Честита победа, момчета, много важна !!
Алекс.. добре, че Марсиал не получи почивка.. кой знае какво щяхме да си пишем сега.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 20 сеп 2015 19:59

Каква почивка да получи, та той е самотен в атака !
Истински класните играчи в Юнайтед в момента са :

Де Хеа
Швайнщайгер
Депай
Марсиал

Това е положението ! Такива, които веднага правят разликата.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 сеп 2015 20:04

Кой още приема пияното смути за нещо? Защо изобщо му слушате умствено-изостаналите терзания?

Иначе - уникален, велик мач! Хареса ми как Ван Гаал насра Рууни, за дето при всяка възможност на контра или бърза атака, той непременно я забавяше. Много слаб мач за него, но за сметка на това новият бог се роди - ТОНИ МАРСИАЛ!!!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: ВЛ | 6-ти кръг | Саутхaмптън - Манчестър Юнайтед

Мнениеот diplomat » 20 сеп 2015 20:05

MuFc1878 написа:
MASTER_COOL написа:Швайни "не е" за нашата средна линия ! Много над другите. :oops:

[wrapimg=]http://forum.manutd-bulgaria.com/public/style_emoticons/default/Deutschefussballmeister.png[/wrapimg]

:!: :!: :!:

С една дума - ВЕЛИКАН!

binevout
Контакти:

Мнениеот binevout » 20 сеп 2015 20:07

Честити 3 точки , доволен съм от този мач мнооого съм доволен!Не бяхме перфектни , но добрите ни игри зачестяват!
МАРСИАЛ - НИКАКВА ПОЧИВКА!!!Най-съм доволен за него!Много му се кефя на това хлапе , твърд титуляр от тук нататък , никакво мърдане от терена за него!
Де Хеа - последните 5 - 8 минути имаше толкова весело и доволно и спокойно изражение - все едно казва - спокойно аз съм тук!!!Страхотен вратар!!!Ненормални спасявания в негов стил , изобщо без коментар!
Рунката .... не знам какво да го правим - игра 10-ка , игра 9-ка ... беше контузен , почина си , сега се върна - все една и съща.Та той не може един пас да даде като хората в момента.Много ми е жалко , Ван Гаал трябва да смени подхода си в момента към него.Само че е много трудно да избереш правилния.
Не можеш да го пратиш в дубъла :o , пейката няма да го промени към добро , в същото време пречи на играта .... направо не знам , добре че не съм на мястото на Ван Гаал!Рууни е легенда на отбора и трябва да започне да играе като такава!
И сега най-хубавото - само 2т от Сити .... :twisted: , трябва да държим темпото , мега важно е в момента!
Уест Хем и Лестър , няма да си запазят инерцията , скоро ще си идат по местата , няма страшно , Арсенал си ги знаем , те си се борят за топ 4 толкос.
Големият ни плюс е отсъствието на Челси в челото и трябва да се възползваме.В момента сме само ние и гражданите!

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 20 сеп 2015 20:08

Смяната на Пади не я разбрах, именно той сбърка за гола, даже не скочи за тая топка. Швайни обърна мача, ебаси играча, винаги подава топката напред и най-важното - прави го адски точно. ЛвГ сбърка като не го пусна титуляр. Стената отново ни спасява. Малееее уникален кеф е, че остана и измести оня клоун Ромеро. Страшен е, много се радвам, че и тоя сезон си е при нас. Тоя човек за пореден път ни носи точки! Тва е незаменим вратар, най-важният трансфер това лято! Феновете винаги са вярвали в него и аз вярвам, че той ще оцени това и ще завърши кариерата си при нас. Видя се, че Блинд е по-добре на бека от Рохо, дано ЛвГ започне да го пуска там и Рохо да си мине ЦЗ. Марсиал е страхотен, води топката близо до крака, има много хубав удар, добър поглед върху играта, бърз е, уникален трансфер. ЛвГ трябва да гради отбора около него и Депай. Така, както сър Алекс го градеше около Рууни и Роналдо. :twisted:
И като цяло очаквам повече от отбора. Не е нормално да започнем да играем добре от 30-тата минута. това треперене в края съм убеден, че ще го преодолеем, но това слабо начало на мачовете може да ни коства много друг път.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 20 сеп 2015 20:12

Рууни е мега слаб.. колко много пасове сбърка, все назад я връща.. даже една много обещаваща контра пре*ба.
Марсиал дано, дано продължава така. Яко класа лъха от него, много плавно и елегантно я води топката и много лесно ги разминаваше, на двамата им ЦЗ-ци изкара картони. Депай трябваше да се отпуши, но уви няма да е тоя мач.
Де Хея е НЕЧОВЕК !!!!
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 20 сеп 2015 20:14

Браво Васко !
Страхотно точно мнение.
Съгласен съм с всичко !

Пак ще кажа Швайни е играч от най -най - високо ниво !
Бих го сложил редом до Скоулс, Шави и Иниеста :idea:

Върни се в “Манчестър Ю”