Окончателно.Гонзо поема Левски в свои ръце!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Окончателно.Гонзо поема Левски в свои ръце!!!!

Мнениеот milen.hristov » 30 дек 2009 00:21

Pro-European написа:Най-доброто възможно решение!
Позиция, еквивалентна на мениджър в Англия, е най-доброто структурно решение!
За съжаление, Гонзо няма да разполага с бюджет за трансфери, който да управлява

Това сруктурно решение е толкова добро,че в никое друго силно първенство не се налага.
п.с.ЦСКА на няколко пъти се опита да наложи този модел и се видя,че не става и в България.

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 30 дек 2009 01:38

Гонзо беше добър футболист, но това не значи че става за треньор. Нека да завърши някоя треньорска школа, да понатрупа опит тук-там и да заповяда! Хора,Левски не е училище за начинаещи треньори! Аз не обвинявам Гонзо, на човека му личи че милее за отбора.Обвинявам Батков защото ни докара до там да се бориме без треньор за зона УЕФА и само да си мечтаеме за попълнения втора ръка от родната ни А гр. Г-н Батков няма нито финансови възможности , нито футболна култура, нито сърце за да ръководи клуб като Левски! На всички фенове за новата година пожелавам нов собственик на любимия отбор! А на Гонзо пожелавам да ме опровергае!

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 30 дек 2009 04:14

Успех на Гонзо! Дано му се даде време поне колкото на Мъри. Сигурно има добри идеи и желание отборът да се развива. Но само на мускули не става. Трябват и средства за селекция. "Паре нема, действайте." - Батков само това пее напоследък, че и титла иска.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 дек 2009 08:01

Офф, хора, стига с това "Левски" не е училище за треньори". Мъри къде беше треньор преди да поеме отбора? Кокала ни направи шампиони (що ли му беше) и взе първа победа в Европа от близо 3 години с какъв треньорски стаж? От другата страна имаме примера с Абрамчик и Ратко, който е запълнил кутийките си в сивито под "Професионален опит" с 10-ина отбора. Друг е въпроса, колко време бе изкарал в тях. Така че, айде няма нужда. Примера с Мауриньо и дипломата му за учител по физическо и стажа му като преводач на сър Боби няма нужда да го давам, нали. Люпко, примерно каза, че ще е щастлив да се завърне на Герена, но ние треньор - носител на КЕШ вече няма да видим. Птичето каца веднъж на рамото. И вместо да се изцвъка обаче на рамото на мустакатият лумпен, той се ... на главата на птичето. Хайде да поживеем и да видим, а? Когато на Гонзо му се съберат повече загуби от победи, тогава да говорим!
Успех Гонзо! Батков и теб те прекара! Аз си оставам Гонзофен обаче.
Английският модел няма място в България. Тук не се обръща никакво внимание на помощниците на треньора. Имат си по един помощник и един треньор на вратарите и това е. Сър Алекс имаше в екипа си Карлос Кейрош. За какво говорим?! Да каже: : "Няма кинти, не ми се занимава да плащам на трима-четирима, ще плащам на един като за един." Тея глупости Батков да ги разправя на смолянските мечки.
П.С. И аз не съм оптимист за крайното класиране, особено ако бъдат продадени Таевски, Жо и Соареш+Миланов, но съм оптимист за волята за победа на отбора. При Ратко я нямаше.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 30 дек 2009 09:41

Не ги разбирам някои хора и това е!Когато Батков взима решения-правел глупости,когато сега възложи на Гонзо да взима решенията-това никъде го нямало,Гонзо бил такъв-онакъв и един куп други алабализми.Вие,самите,наясно ли сте със собствените си виждания по въпроса или просто си убивате времето във форума?Може ли да се угоди на всички?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

vega
Контакти:

Мнениеот vega » 30 дек 2009 09:44

Гонзо е силният човек в Левски.... :)

Viktoria
Контакти:

Мнениеот Viktoria » 30 дек 2009 10:49

Пълен смях! Сега Левски като свърши на седмо или осмо място какво ще говорим,нима не виждате че това ръководство води отбора до умишлен провал.Няма пари за треньор,няма пари за футболисти,школата става за смях/Славия са с класи над нас/,а Баткоф не го интересува нищо!Лошото е че лятото няма да водим теа полемики щото ще е ясноче тогава нито треньор ще иска да доиде,нито и някой футболист! ДАНО НЕ СЪМ ПРАВ!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 дек 2009 10:53

ЕМИЛ написа:А защо Батков да смени песента?

Защото му е навик,затова.Наложи Вуцов уж,с някаква перспектива.Първа загуба в София в ЕКТ,от БАТЕ и Вили -аут.После Кокала на реванша с андорците,Батков се изцепи''Вярвам му,има подкрепата ми''и т.н.Върна се Левски от Андора,а бай Ганьо изрита Кокала и Боримиров.Ратко и той щеше да оправя нещата''Той е точния човек'' и ала-бала.След няколко загуби,айде Ратко отивай си.Ами Мъри и Сираков.ЦСКА би с 1:0 и Батков щеше да ги гони,а след три дена им прости и след загубата от Локо Сф,ги изрита да дойде Вили Вуцов.Ама и те имаха кредит на доверие,на Бай Ганьо. :lol: За съжаление е Тодор Батков,но това си е ваш дерт.Радвам се че,нашите от ТИМ не са такива като Батков.
p.s.Не се надявайте на Батков.Той не може да ви оправи с действията си,в последните години.Преди реванша с Тампере му трябваха нападатели,а той купи Рабех и прати Бабангида на проби в Китай. :!:
Само Черно море.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 30 дек 2009 11:03

garfild8 написа:
ЕМИЛ написа:А защо Батков да смени песента?

Защото му е навик,затова.Наложи Вуцов уж,с някаква перспектива.Първа загуба в София в ЕКТ,от БАТЕ и Вили -аут.После Кокала на реванша с андорците,Батков се изцепи''Вярвам му,има подкрепата ми''и т.н.Върна се Левски от Андора,а бай Ганьо изрита Кокала и Боримиров.Ратко и той щеше да оправя нещата''Той е точния човек'' и ала-бала.След няколко загуби,айде Ратко отивай си.Ами Мъри и Сираков.ЦСКА би с 1:0 и Батков щеше да ги гони,а след три дена им прости и след загубата от Локо Сф,ги изрита да дойде Вили Вуцов.Ама и те имаха кредит на доверие,на Бай Ганьо. :lol: За съжаление е Тодор Батков,но това си е ваш дерт.Радвам се че,нашите от ТИМ не са такива като Батков.

Да не ти изкарам какво говореха "вашите от ТИМ" за Н.Спасов,преди да го ритнат.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 дек 2009 11:08

Прав си,колега.Ама това не може да се сравни с изцепките на Батков.Периш и Андре,реваха за пари ама ТИМ ги ритна от отбора.Тука поне има някакъв ред.
Само Черно море.

Върни се в “Левски”