ВЛ: Челси - Арсенал/19.09.2015/14:45
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- drogba_best
- Контакти:
Re: ВЛ: Челси - Арсенал/19.09.2015/14:45
Не беше лакът а той го ритна https://www.facebook.com/ChelseaBulgari ... =1&theater ето линк за който още не видял какво наистина стана.
Сори, не съм гледал повторения и бях останал с впечатлението, че е лакът. 
Еми, напълно заслужено изгонване на Габриел. За подобно нещо срещу Барса, Тери получи директен червен...
Еми, напълно заслужено изгонване на Габриел. За подобно нещо срещу Барса, Тери получи директен червен...
... и после внезапно си направих секуро.
язе написа:Сори, не съм гледал повторения и бях останал с впечатлението, че е лакът.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SAshM3B6A1o[/youtube]
[/center]Re: ВЛ: Челси - Арсенал/19.09.2015/14:45
Hohohoho написа:Челси печели поне състезанието за най-отвратителен ром във Висшата лига.
Жалко, че призьорът не е съвременник на Вини Джоунс и няма възможност да се изправи срещу такъв опонент на терена.
Феновете на Арсенал надминаха всички мои очаквания и се оказаха наистина посредствени. Не си спомням някой тук да е пожелавал контузии, смърт и какво ли още не на противников играч. Дори когато манурето ни биха с Клатенбър, преди няклко сезона, пак нямаше чак такива "пожелания". Не гледат, че до преди картона нямаха удар към вратата и имаше дузпа за нас, ами са се съсредоточили върху Майк Дийн. За цял мач имат два удара, 30% владение на топката и продължават да мрънкат. Най-смешни са ми изцепките, ако еди кой си бил срещу КОста, дали щяло да е така и некви Вини Джоунсове, Виейра. То по тая логика, Зума дето е на 22 да хвне да ги шамари всички наред. Няма да му е трудно.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IVBJXAFXqWg[/youtube]
Това е високият им морал.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IVBJXAFXqWg[/youtube]
Това е високият им морал.
Groucho написа:Hohohoho написа:Челси печели поне състезанието за най-отвратителен ром във Висшата лига.
![]()
Жалко, че призьорът не е съвременник на Вини Джоунс и няма възможност да се изправи срещу такъв опонент на терена.
Той па Винито, нали се закани да строши краката на Стоичков и кво? Отнесоха тройка, а Ицо си беше жив и здрав...
Никой не може да изплаши Диего Коста!
... и после внезапно си направих секуро.
Грозен мач, при 11 на 11 нямаше да си вкарат гол цяла нощ ... Няма смисъл изобщо да се коментират съдии и т.н. Съдията си свири съвсем нормално - не виждам нищо грешно да е отсъдил, такива шамари и цигании при корнерите винаги има и се свирят само ако съдията ги види ... Колегите от Челси ги гледам, че са се натопорчили за пълни точки за месец- месец и половина поне
Пълна трагедия сте - не се лъжете 
А Жозето - след това изказване :
Единия край за шията, другия - за нещо здраво отгоре ...
А Жозето - след това изказване :
Мисля, че трябва да говорите за Габриел Паулища, един добър играч, и неговата грешка. Ако искате да говорите за Коща, той игра така, както трябва да играе и това е причината да имате пълни стадиони и футболът да бъде продаван на телевизиите за милиони - защото играта трябва да се играе по този начин",
Единия край за шията, другия - за нещо здраво отгоре ...
Леевски, оле
- Middlesbrough
- Контакти:
Пълна трагедия сте - не се лъжете
E, смятай щом сега ви бием, Може и да изпаднем, но Арсенал ще си ги бием всеки път. Най-лош вариант е Х.
язе написа:Той па Винито, нали се закани да строши краката на Стоичков и кво? Отнесоха тройка, а Ицо си беше жив и здрав...
Никой не може да изплаши Диего Коста!
Няма нужда от чупене на крака! Просто някой защитник да отговари с реципрочното количество шамари на Коста (Коща или както там е правилно да се пише името). Не се сещам за подобен играч сред съвременните бранители, Киелини има заложби, но пак е много далеч от нужното за качествен десен прав в носа на Мустакатия. Но може и на друг да му падне пердето, както на Зидан му падна през 2006-а година на финала на Световното.
Иначе, щом се харесва подобно циганско поведение на играч, който има достатъчно спортно-технически качества... Честита победа, Коста (Коща или както там е правилно да се пише името) е провокирал добре, съдията явно не го е видял. Лично аз предпочитам моите отбори или да си кретат в средата на таблицата, или да печелят като големи тимове - с футбол, а не с поведение на женски полов орган спрямо съперниците.
Нищо против Челси, играчи като Лампард и Дзола по принцип са спечелили достатъчно уважение за клуба в моите очи. Коста (Коща или както там е правилно да се пише името), а и Моуриньо ще трябва доста да се застоят на Моста и да наблегнат на превръщането на футбола в корида, за да се промени това нещо