bayern_munchen написа:Eminem написа:Още не са те изхвърлили от апартамента ти, така че залагай смело, хич не му мисли.
Да бе и накрая да наредят мача и да загубя и апартамента си!
Kakво ти пука,ще спиш на пейката пред блока

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bayern_munchen написа:Eminem написа:Още не са те изхвърлили от апартамента ти, така че залагай смело, хич не му мисли.
bayern_munchen написа:Абсолютно уреден мач , за да оберат хората и да избият парите си от трансферите!
sandi74 написа:bayern_munchen написа:Eminem написа:Още не са те изхвърлили от апартамента ти, така че залагай смело, хич не му мисли.
Kakво ти пука,ще спиш на пейката пред блока![]()
Eminem написа:Явно фаворитите нямат право да губят.
Eminem написа:bayern_munchen написа:Абсолютно уреден мач , за да оберат хората и да избият парите си от трансферите!
Не я разбираш тази игра. То според теб, фаворитите нямат право да губят. Залагаш на сляпо, без да знаеш отбора в какво моментно състояние е и се чудиш защо губиш. Не те бива, това е.
NOMER14 написа:Eminem написа:Явно фаворитите нямат право да губят.
...още повече, че преди 2-3 дена са играли мач в ШЛ на Европа.
Eminem написа:NOMER14 написа:Eminem написа:Явно фаворитите нямат право да губят.
...още повече, че преди 2-3 дена са играли мач в ШЛ на Европа.
Този залага на сляпо и после мафията и положението на Луната му са виновни.
bayern_munchen написа:Това моментно състояние е измислено с цел да отвлекат вниманието на хората от ИСТИНАТА и да го заблуждават, че мачовете се играят наистина!
Eminem написа:Ама да бе, чи как. Няма как футболистите да имат период на слаба форма. Това е невъзможно.
bayern_munchen написа:Чудяя се , дали да не се откажа да играя комар заввинаги?
Този комар ми е*а майката!
Досега съм пробвал 1000 пъти да се откажа от комара , по всякакви начини , но не успявам!![]()
Лошото е, че аз започнах да залагам още от дете.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта