Левски (София) - Берое (Стара Загора) /Неделя/ 2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

zagorka
Контакти:

Re: Левски (София) - Берое (Стара Загора) /Неделя/ 20:00

Мнениеот zagorka » 16 сеп 2015 14:40

korteneca написа:
zagorka написа:
korteneca написа:Време е серията на Берое да приключи също като на Славия. :) Не трябва да ги оставяме да играят 11 в защита иначе пак ще ни бият на контра с гол вкаран с гръб. :) 1:0

Наркотиците не прощават на никой! Цял мач ще се играе пред вратата на Евроидиотите и шампиони по калъфки. 0:5 (Иса, Стивън, Делев, Елиаш, Иса)
След края на мача, ще може да се надрусате от мъка.

Много сте малки да говорите за шампиони, калъфки и прочие като история. Вие имате едва 5 вкарани гола за 8 мача и ми казваш, че ще вкарате 5 гола на Левски и то на Герена? Прав си, че наркотиците не прощават. В твоя случай е казано много точно. 8-)

ТОВА НЕ Е МЕТАФОРА! Всички знаят, че голяма част от ултрасите ви са редовно друсащи се наркомани. И то няма как да е иначе... Да си фен на Левски София не е лесна работа. А както и да го кривите и усуквате, в момента Берое е 5 пъти по-добър отбор от Левски, затова и очаквам 0:5. Приятен ден!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 сеп 2015 14:57

zagorka написа: А както и да го кривите и усуквате, в момента Берое е 5 пъти по-добър отбор от Левски, затова и очаквам 0:5. Приятен ден!

Ами не е 5 пъти по-добър отбор от Левски.Щом опряхте до Иса...

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 16 сеп 2015 18:20

Betchualeng Arnaikem написа:Тоя мач няма да е за Берое. Добри са, по-добри от нас но ще спукат гума. И въобще ще се спънат още не един път до края на шампионата, с което ще направят безмислени очакванията на някои хора за титла в Стара Загора.

Каква титла бе човек?В Зарата имаме не лош за нашите стандарти отбор,ама чак за титла пък...Още повече като се знаят реалностите в БГ футбол,Домуса какви пари налива в проекта си едва ли ще позволи на някой да му отнеме титлата и обърка сметките ;) и още повече пък отбор като Берое който няма никакво лоби в бфс.Реалисти сме и очаквам борба за 2-3 място ;) Колкото до мача в България всеки може да бие всеки и не се наемам с прогнози.Всичко опира до настройка,късмет и разбира се съдийската свирка.Аз пари на този мач няма да заложа 8-) Все пак се надявам Берое да бие с гол от засада в 90мин.за да ви е по-вътрешно :lol: :mrgreen:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 17 сеп 2015 16:18

TNT написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Тоя мач няма да е за Берое. Добри са, по-добри от нас но ще спукат гума. И въобще ще се спънат още не един път до края на шампионата, с което ще направят безмислени очакванията на някои хора за титла в Стара Загора.

Каква титла бе човек?В Зарата имаме не лош за нашите стандарти отбор,ама чак за титла пък...Още повече като се знаят реалностите в БГ футбол,Домуса какви пари налива в проекта си едва ли ще позволи на някой да му отнеме титлата и обърка сметките ;) и още повече пък отбор като Берое който няма никакво лоби в бфс.Реалисти сме и очаквам борба за 2-3 място ;) Колкото до мача в България всеки може да бие всеки и не се наемам с прогнози.Всичко опира до настройка,късмет и разбира се съдийската свирка.Аз пари на този мач няма да заложа 8-) Все пак се надявам Берое да бие с гол от засада в 90мин.за да ви е по-вътрешно :lol: :mrgreen:

И аз като гледам как Левски и Литекс купуват на килограм футблолисти малко започвам да се плаша. По принцип Берое е по-добрият отбор и би трябвало да се справи колкото и публика да съберат.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 18 сеп 2015 11:09

Берое май нямат загуба като гост много отдавна, почти не пускат голове, напоследък не са и падали на Герена. Левски пък също трудно бележи, особено откакто има нападатели. Най-логичният резултат е 0-0, но аз очаквам... една убедителна победа на Левски с повече от гол разлика.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 сеп 2015 11:39

Аз си мисля, че ще се получи сравнително резултатен двубой.
Ще има голове и в двете врати.
Пък кой-колко ще запише в актива си, това е друг въпрос.
Към момента смятам, че Левски няма как да го загуби тоя мач.

Надявам се на нещо от сорта... 3 - 1.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 сеп 2015 12:58

THE G.A.M.E написа:Аз си мисля, че ще се получи сравнително резултатен двубой.
Ще има голове и в двете врати.
Пък кой-колко ще запише в актива си, това е друг въпрос.
Към момента смятам, че Левски няма как да го загуби тоя мач.

Надявам се на нещо от сорта... 3 - 1.

Чак,пък,резултатен...Гледам,Берое са се скъсали да вкарват(8 мача,5 гола).Не че нашите са по "цвете",де...Берое,по принцип,"паркират автобуса" и никога не са играли атакуващо.Хеле,пък, при Хубчев.
Ние с Миланов стабилизирахме защитата.Както се казва-"окомплектовахме".

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 18 сеп 2015 14:17

Дано да бием!!!!!
Моята прогноза е 1:0 :P

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 18 сеп 2015 14:34

zagorka написа:
korteneca написа:
zagorka написа:
korteneca написа:Време е серията на Берое да приключи също като на Славия. :) Не трябва да ги оставяме да играят 11 в защита иначе пак ще ни бият на контра с гол вкаран с гръб. :) 1:0

Наркотиците не прощават на никой! Цял мач ще се играе пред вратата на Евроидиотите и шампиони по калъфки. 0:5 (Иса, Стивън, Делев, Елиаш, Иса)
След края на мача, ще може да се надрусате от мъка.

Много сте малки да говорите за шампиони, калъфки и прочие като история. Вие имате едва 5 вкарани гола за 8 мача и ми казваш, че ще вкарате 5 гола на Левски и то на Герена? Прав си, че наркотиците не прощават. В твоя случай е казано много точно. 8-)

Tи видя ли ги тия друсащите се вярно ,че аз ходя рядко, но бях във Варна и вярно имаше напушени ама чак надрусани не съм видял.По твоята логика ще кажа, че Загорие повечето сте Пи..д...ли,хайде ходи доказвай ,че нямаш сестра ;) :lol: :lol:

1914lsfc
Контакти:

Мнениеот 1914lsfc » 19 сеп 2015 11:18

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QpFRG1Trcz4[/youtube]

Върни се в “Левски”