Тема за футболни прогнози
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- we are the champions
- Контакти:
Re: Тема за футболни прогнози
Евертън - Челси двойка с 50
Палермо-Карпи
Над @ 2.00
Над @ 2.00
Последна промяна от ceBep на 13 сеп 2015 20:57, променено общо 1 път.
- dreben23
- Контакти:
За момента един мач ме дъни за 134, ама има и още два да се изиграят все пак. Ако остане един, ще кача фиша да го видите, че ще е трагедия. А и обещавам публично, че ако си остане един мачот, ще ми е последният фиш, ако ще да съм най-добрия и в тая област. Но едно да знаете- щом аз не мога да спечеля с толкова гледане на мачове и чудесии, никой няма да може, така че помислете за отказване и другите, че си е лъжа и измама всичкото, отдавна съм ви ги казал, ама вие не вярвате на патило, ама тогава поне питайте някое старило. Не си го слагам на сърцето чак толкова де, но за два часа от деня ще ми е гадно.
Машинка съм, ама защо не дават на машинки като мен поне да печелят, ами на някакви пълни нубове отвреме навреме и то!
Тъй че ако влязат и другите два мача, ще ви оставя ефира да ми се подигравате за последно и чао на тотото ще кажем и толкова.
Колко усилия коства да ги познае човек поне половината не е истина, ама после няма ги има тия усилия като му река и аз I quit.
Тва дето ги плещят половината от вас, даже почти всички, съдейки от добрите си наблюдения, че кат не ти бил излязъл фиша, не ги чатка еди кой си нещата, изобщо не отговаря на истината. За някои от вас може би, да, но аз гледам непрекъснато мач, чак докат ми се доспи. И всеки един фиш е познат почти на 90 процента от сите ми фишчета са наполовина, единственият проблем при мен е, че съм беден кат църковна мишка и няма как да отделя 10 лв за системка. Предпочитам да опитам да хвана поне един от десет фиша и да им ги дам на дребно, за да ги похарчат по-бързо, отколкото да натрупат изведнъж милионите само от мен. Стига съм дрънкал, ще изчакам и другите два мача, но бях сигурен, че този фиш е печеливш по дяволите, ако не съм объркал и последните два, ще се посмеете доста, защото изгубеният мач беше най-лесен от всички.
Но така ги въртят и сучат, че няма как да си повярваш, ако ще да си Господ! А си имах няколко други мача, които си излязоха, ама на. Трябва човек да си вярва, иначе нищо не става колкото и да те бива в нещо си! Не чак прекалено пак да се надуваш като кифла, ами поне да не се подценяваш като мен.
А сега ще почакаме няколко часа, после евентуално ще му кажем баста еврошитбол с малко смях и така, на мен залозите не са ми тръпка и ще им кажа алфидерзейн за един миг, както и преди не залагах на вашата възраст, тук-таме. Даже след това ще мога да се насладя отново на шитбола (това си е всичко друго, само не и футбол) като игра, не като тото, че така тръпката ми я няма като ги гледам бе, а това е страшно. Все едно да си дишал хелий и да не ти става никак весело, същата работа е като няма тръпка от спорта като спорт...
Maчът няма да влезе, спокойно, пак ще има усилия, междувременно вижте това и си правете някви изводи.
Това ми е най-доброто от началото, даже не го бях видял. Та искам да ви кажа с тия глупости, че щом аз не печеля и вие ше спечелите дедовия, тъй че понамалявайте хазарта да ни ва мисля и вас. Че вий играете и с бая кинтари кат гледам. Абе да ви питам кат си имате пари, за ко залагате бе, нима си мислите, че ще станете богати от залози ли? Ценете парите, че и без това държавата ни е пълен шит и тя и не се знае какво бъдеще ни чака...

Ей го и фишо, вече не ме е яд толкова. Лацио не влезе и той, пак ще требе се мъчим язък, ама кат го докараме до един им казвам вече край.
Как може да залагате по един мач и да не го познаете, тва е престъпление пък съвсем!
[offtopic]
[/offtopic]
[offtopic]Гол/гол все не влиза и все викам, че няма го играя и все на него се натрисам. Ама това е щото много ги въртят да ти се размъти акъла и да търсиш алтернативни варианти, но и така не става и се нахакваш сто процента. Живи и здрави!
[/offtopic]
Машинка съм, ама защо не дават на машинки като мен поне да печелят, ами на някакви пълни нубове отвреме навреме и то!
Тва дето ги плещят половината от вас, даже почти всички, съдейки от добрите си наблюдения, че кат не ти бил излязъл фиша, не ги чатка еди кой си нещата, изобщо не отговаря на истината. За някои от вас може би, да, но аз гледам непрекъснато мач, чак докат ми се доспи. И всеки един фиш е познат почти на 90 процента от сите ми фишчета са наполовина, единственият проблем при мен е, че съм беден кат църковна мишка и няма как да отделя 10 лв за системка. Предпочитам да опитам да хвана поне един от десет фиша и да им ги дам на дребно, за да ги похарчат по-бързо, отколкото да натрупат изведнъж милионите само от мен. Стига съм дрънкал, ще изчакам и другите два мача, но бях сигурен, че този фиш е печеливш по дяволите, ако не съм объркал и последните два, ще се посмеете доста, защото изгубеният мач беше най-лесен от всички.
А сега ще почакаме няколко часа, после евентуално ще му кажем баста еврошитбол с малко смях и така, на мен залозите не са ми тръпка и ще им кажа алфидерзейн за един миг, както и преди не залагах на вашата възраст, тук-таме. Даже след това ще мога да се насладя отново на шитбола (това си е всичко друго, само не и футбол) като игра, не като тото, че така тръпката ми я няма като ги гледам бе, а това е страшно. Все едно да си дишал хелий и да не ти става никак весело, същата работа е като няма тръпка от спорта като спорт...
Maчът няма да влезе, спокойно, пак ще има усилия, междувременно вижте това и си правете някви изводи.
Това ми е най-доброто от началото, даже не го бях видял. Та искам да ви кажа с тия глупости, че щом аз не печеля и вие ше спечелите дедовия, тъй че понамалявайте хазарта да ни ва мисля и вас. Че вий играете и с бая кинтари кат гледам. Абе да ви питам кат си имате пари, за ко залагате бе, нима си мислите, че ще станете богати от залози ли? Ценете парите, че и без това държавата ни е пълен шит и тя и не се знае какво бъдеще ни чака...

Ей го и фишо, вече не ме е яд толкова. Лацио не влезе и той, пак ще требе се мъчим язък, ама кат го докараме до един им казвам вече край.
[offtopic]
[offtopic]Гол/гол все не влиза и все викам, че няма го играя и все на него се натрисам. Ама това е щото много ги въртят да ти се размъти акъла и да търсиш алтернативни варианти, но и така не става и се нахакваш сто процента. Живи и здрави!
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
След ужасните зимни и пролетни месеци в началото на сезона започна да ми връзва и ще продължавам да ви обливам със залозите си.
Санкт Паули - Дуинсбург
Санкт Паули над 1.5 отборни гола @ 1.80
Санкт Паули - Дуинсбург
Санкт Паули над 1.5 отборни гола @ 1.80
Шефилд Юн-Колчестър
гол/гол @ 1.72
гол/гол @ 1.72
КПР - Блекбърн
гол/гол @ 1.72
1-1 46' да си ебават майката све Бет и све дебели чичковци с пури
гол/гол @ 1.72
1-1 46' да си ебават майката све Бет и све дебели чичковци с пури
МИЛАН - ПАЛЕРМО 1 (1.71)
Последна промяна от 1914.1902 на 19 сеп 2015 23:46, променено общо 1 път.
Акринктън - Екситър
Над @ 2.00
Над @ 2.00
Ливърпул - Норич
Над @ 1.85
е курец вече, иначе 7/7 добре е .
Над @ 1.85
е курец вече, иначе 7/7 добре е .
Глазгол Рейнджърс - Сейнт Джонстън