Шампионска лига 2015/2016
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига 2015/2016
Флоренци вкара гола на сезона (може би) в ШЛ (чак и той беше шокиран какво направи
).
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Groucho написа:oleg_shatov написа:В други ден заминавам щастлив за Санкт Петербург и слава богу ще мога да гледам Зенит -Гент на живо!
Потребителят aleksandrov77 се мести в Санкт Петербург. Може да се засечете на мача
Нема нужда чак до Санкт Петербург да се ходи, за подобно събитие. Струва ми се, че един поглед в огледалото ще е достатъчен.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- JackPackage
- Контакти:
enguerino написа:Флоренци вкара гола на сезона (може би) в ШЛ (чак и той беше шокиран какво направи).
Реакцията на Щайген беше култова като видя че топката е във вратата
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
kingofpop написа:Аз очакхва да не бием, даже играх 1x в бета![]()
![]()
нашите ги знам, че тръгват по-леко, а и първото място не би трябвало да е проблем
Първо място друг път.Ще се борят за третото място с Бате,хора дето по 24 часа гледат футбол са си казали,че Леверкузен и Рома продължават,другите отпадат.Поне ще могат ЛЕ да спечелят.
- ICAKOV_FCB
ninjata написа:kingofpop написа:Аз очакхва да не бием, даже играх 1x в бета![]()
![]()
нашите ги знам, че тръгват по-леко, а и първото място не би трябвало да е проблем
Първо място друг път.Ще се борят за третото място с Бате,хора дето по 24 часа гледат футбол са си казали,че Леверкузен и Рома продължават,другите отпадат.Поне ще могат ЛЕ да спечелят.
Ама ти сериозно ли?
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]
ninjata написа:kingofpop написа:Аз очакхва да не бием, даже играх 1x в бета![]()
![]()
Нищо по-хубаво от това не би могло да стане (като изключим спечелването на ЛЕ
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
-
viktor_fayzulin
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ:
Днес е последният ми ден като жител на Република България! Днес се местя от град Варна в град Санкт Петербург! Отдавна и с нетърпение чаках този момент! Дълго време няма да ме има в този форум - може седмица - две , може и повече, веднага щом си намеря жилище и съответно интернет или компютърен клуб в Санкт Петербург, ще пиша оттам! Днес започвам нов етап от живота си - ставам жител на друга държава - братска Русия! Ще ми бъде малко трудно в процеса на адаптация! Първата ми работа разбира се като пристигна в Санкт Петербург е да си намеря работа и жилище! Едно е много хубаво , че ще мога да гледам домакинските мачове на Зенит на живо ! Ще ям истинска руска храна и истинска руска водка и истински квас! Довиждане България , ще ми липсва моята Родина! Сбогом на всички приятели и роднини в България!
Вечерта , дай боже да пристигна жив и здрав съм вече жител на Санкт Петербург! Още веднъж сбогом на България! Вече ще я посетя евентулно като екскурзиант някой ден!Момчето си отива!Хайде спирам дотук , че нямам повече време за писане!
Днес е последният ми ден като жител на Република България! Днес се местя от град Варна в град Санкт Петербург! Отдавна и с нетърпение чаках този момент! Дълго време няма да ме има в този форум - може седмица - две , може и повече, веднага щом си намеря жилище и съответно интернет или компютърен клуб в Санкт Петербург, ще пиша оттам! Днес започвам нов етап от живота си - ставам жител на друга държава - братска Русия! Ще ми бъде малко трудно в процеса на адаптация! Първата ми работа разбира се като пристигна в Санкт Петербург е да си намеря работа и жилище! Едно е много хубаво , че ще мога да гледам домакинските мачове на Зенит на живо ! Ще ям истинска руска храна и истинска руска водка и истински квас! Довиждане България , ще ми липсва моята Родина! Сбогом на всички приятели и роднини в България!
Вечерта , дай боже да пристигна жив и здрав съм вече жител на Санкт Петербург! Още веднъж сбогом на България! Вече ще я посетя евентулно като екскурзиант някой ден!Момчето си отива!Хайде спирам дотук , че нямам повече време за писане!
[center]Борусия Мьонхенгладбах е 11 немски тим,който участва в групите на Шампионска Лига.Вторият най-висок брой за една нация в този етап.На първо място са отборите участници от Испания.[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост