Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

d.milanov
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот d.milanov » 15 сеп 2015 14:24

Немога да разбера, защо още не сте подпукали Ераносян, след последния ужасяващ мач? Значи повече от месец е в отбора, знаел е с кои футболисти ще разполага, гледал ги е в игра, цяла седмица почивка заради националния отбор(можел е да проведе някаква подготовка) - все неща, с които не е разполагал Рибейро. А отбора играе още по-зле. И на всичкото отгоре почна и да се оправдава, поведение, което липсваше при португалеца. Сега ще се нахвърлите върху мен, защото така ви изнася, но фактите са налице.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 16 сеп 2015 07:03

boabbb написа:
hijack1 написа:В Реал Анчелоти ли е искал Бейл, Хамес и т.н. или грандоманията на Перез и компания са виновните за това? Пелегрини ли е купувал Бензема, Роналдо и Кака? Единствено за Моуриньо може да се каже, че е правил трансферите си.
В Милан трансферите се правят от години от директора на отбора Галиани, а в Барселона Луиш Енрике едвам е навил борда да му купят Арда Туран, а не Погба.
В Англия се дава свобода на мениджърите да си избират играчите, повече от другите страни, това си е факт, но не навсякъде е така.

Гореспоменатия Арсен Венгер абсолютно сам си избира играчите и е единствения случай на подобна свобода ;) По отношение на Челси - видяхме как дойде Торес там и защо ;) Когато има собственик с голямо его, както е в Лудогорец, няма начин треньора да има пълна свобода ...

Хич даже не е единствения. Аз лично се сещам поне за още един - сър Алекс Фъргюсън, благодарение на който видяхме наш Митко в Манчестър. А благодарение на Мартин Йол Бербо заигра на Острова, че после и във Фулъм.

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Мнениеот openminded » 16 сеп 2015 19:19

Фактите са ясни, тунелът е дълъг, а светлина отникъде не идва.Добре поне че ги няма ЦСКА и Локо Сф да се пречкат и че Левски е все още зле.Играта жив зян, от школата-нищо, от милионните покупки-пак нищо.Старите кучета и те нещо издишат.А иначе Рибейро е виновен, Томанов и Петричев не са.За арменеца кво да кажем-той само повтаря какво трябва да се коригира, ами да му се даде доверие 2 години белким го коригира.

мили

Мнениеот мили » 16 сеп 2015 22:04

openminded написа:Фактите са ясни, тунелът е дълъг, а светлина отникъде не идва.Добре поне че ги няма ЦСКА и Локо Сф да се пречкат и че Левски е все още зле.Играта жив зян, от школата-нищо, от милионните покупки-пак нищо.Старите кучета и те нещо издишат.А иначе Рибейро е виновен, Томанов и Петричев не са.За арменеца кво да кажем-той само повтаря какво трябва да се коригира, ами да му се даде доверие 2 години белким го коригира.

Добре, че твоя отбор е напълно коригиран :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 18 сеп 2015 11:43

d.milanov написа:Немога да разбера, защо още не сте подпукали Ераносян, след последния ужасяващ мач? Значи повече от месец е в отбора, знаел е с кои футболисти ще разполага, гледал ги е в игра, цяла седмица почивка заради националния отбор(можел е да проведе някаква подготовка) - все неща, с които не е разполагал Рибейро. А отбора играе още по-зле. И на всичкото отгоре почна и да се оправдава, поведение, което липсваше при португалеца. Сега ще се нахвърлите върху мен, защото така ви изнася, но фактите са налице.

Рибейро и нападател нямаше, докато сега на върха имат Кешеру, ама пак нещо головете не влизат сами!
Арменеца нещо говори за промяна на начина на игра, а това е меко казано революционно, относно досегашните и бъдещите виждания на ръководството за облика на отбора!
Май Томанов заби пореден нож в гърба на Лудогорец!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 сеп 2015 12:12

openminded написа:Фактите са ясни, тунелът е дълъг, а светлина отникъде не идва.Добре поне че ги няма ЦСКА и Локо Сф да се пречкат и че Левски е все още зле.Играта жив зян, от школата-нищо, от милионните покупки-пак нищо.Старите кучета и те нещо издишат.А иначе Рибейро е виновен, Томанов и Петричев не са.За арменеца кво да кажем-той само повтаря какво трябва да се коригира, ами да му се даде доверие 2 години белким го коригира.

Стил практикуван и налаган няколко години не се променя за месец.
Арменеца говореше за директен футбол и достигане с 3 паса до нак. поле на противника. Как да стане това, когато отборът е изграден и селектиран за чики-рики?
Дайте време на арменеца .... поне 100 дни ;)

Според мен проблемът е в съблекалната. Явно новите получават доста, а към момента откровено нищо не играят. В същото време "стари кучета" са принудени да цъкат в Б група ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 18 сеп 2015 13:58

------------------В същото време "стари кучета" са принудени да цъкат в Б група ;)------------------------

......, но в Б група по заплащане. Това ми се види най-големия проблем.

мили

Мнениеот мили » 18 сеп 2015 18:18

d.milanov написа:------------------В същото време "стари кучета" са принудени да цъкат в Б група ;)------------------------

Става интересно. Форумци от Гонг се опитват да разрешат проблемите на Лудогорец. Най-важното без участието на фенове на Лудогорец. Да не говорим за ръководство.
Ще ми е интересно, дали ще успеят. Изтеглям се и аз, само ще чета

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 19 сеп 2015 18:25

мили написа:
d.milanov написа:------------------В същото време "стари кучета" са принудени да цъкат в Б група ;)------------------------

Става интересно. Форумци от Гонг се опитват да разрешат проблемите на Лудогорец. Най-важното без участието на фенове на Лудогорец. Да не говорим за ръководство.

Лично аз нямам намерение да разрешавам нечии проблеми. Не си ме разбрал правилно, просто гадая, като за база ползвам някакви данни.

Иначе браво на ръководството на Лудогорец, че разрешава проблемите си заедно с вас - феновете, поне така се разбира в поста ти.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 сеп 2015 11:37

d.milanov написа:
мили написа:

Лично аз нямам намерение да разрешавам нечии проблеми. Не си ме разбрал правилно, просто гадая, като за база ползвам някакви данни.

Иначе браво на ръководството на Лудогорец, че разрешава проблемите си заедно с вас - феновете, поне така се разбира в поста ти.

С кого решават проблеми :o :lol: ?Те тия фенове нямат собствено мнение,каквото им каже олигархчето това мислят!Те да си прочел:Ще ми се да играем с повече българи или Ераносян е добър избор или трябваше да дадем време на Рибейро или олигархчето ни излъга за стадиона?Не си и няма да видиш!

Върни се в “Лудогорец”