Християнски или мюсюлмански
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Християнски или мюсюлмански
А КУРБАН БАЙРЯМ? Християнски празник ли е?
nib написа:Факт е, мислех че си от Локо. Объркал съм се , за което се извинявам. Въпросът е защо темата се използва за заяждане с левскарите, като същото се случва на много стадиони (не казвам, че е трябва да е така). Затова попитах по-християнски ли са другите курбани? Ако темата беше отворена за друг клуб отдавна да е затворена като заяждане.
НЕ, КУРБАНИТЕ НЕ СА ХРИСТИЯНСКИ ОБРЕД НА НИКОЙ СТАДИОН И НИКЪДЕ ДРУГАДЕ
А мюсюлмански ли са?
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

-
гражданин от село
Празникът не е нито християнски нита мюсюлмански, а е типичен за "вторите по численост след християните" в България.
гражданин от село написа:Празникът не е нито християнски нита мюсюлмански, а е типичен за "вторите по численост след християните" в България.
И за третите, четвъртите, петите и така докато не свършат гредите по стадионите

Сега ще те питам, вкрайна сметка след 16 страници писания, изясни ли ти се дали е "...Християнски или мюсюлмански..." този обичай?
Мюсюлмански по българските земи. Още от началото го знам
-
гражданин от село
От днес си имате нов прякор – касапите от Герена. 
1palq4o1 написа:nib написа:Факт е, мислех че си от Локо. Объркал съм се , за което се извинявам. Въпросът е защо темата се използва за заяждане с левскарите, като същото се случва на много стадиони (не казвам, че е трябва да е така). Затова попитах по-християнски ли са другите курбани? Ако темата беше отворена за друг клуб отдавна да е затворена като заяждане.
НЕ, КУРБАНИТЕ НЕ СА ХРИСТИЯНСКИ ОБРЕД НА НИКОЙ СТАДИОН И НИКЪДЕ ДРУГАДЕ
А мюсюлмански ли са?
да
nib написа:Сега ще те питам, вкрайна сметка след 16 страници писания, изясни ли ти се дали е "...Християнски или мюсюлмански..." този обичай?
Аааа...ха, ясно!!!
Ами освен да ти пожелая да продължаваш в същия дух и в бъддеще, пък някой ден може и да ти свалят ризата с дъъъъъъългите ръкави...дето ги връзват на гърба

1palq4o1 написа:nib написа:Сега ще те питам, вкрайна сметка след 16 страници писания, изясни ли ти се дали е "...Християнски или мюсюлмански..." този обичай?
Аааа...ха, ясно!!!
Ами освен да ти пожелая да продължаваш в същия дух и в бъддеще, пък някой ден може и да ти свалят ризата с дъъъъъъългите ръкави...дето ги връзват на гърба![]()
я кажи според тебе какъв е
nib написа:1palq4o1 написа:nib написа:Сега ще те питам, вкрайна сметка след 16 страници писания, изясни ли ти се дали е "...Християнски или мюсюлмански..." този обичай?
Аааа...ха, ясно!!!
Ами освен да ти пожелая да продължаваш в същия дух и в бъддеще, пък някой ден може и да ти свалят ризата с дъъъъъъългите ръкави...дето ги връзват на гърба![]()
я кажи според тебе какъв е
Ти наистина ли си толкова тъп или само се правиш на такъв ? 18стр. и не разбра какъв е. Езически е. Този ритуал същестува много преди да се появи християнството и мюсюлманството. Тези две религии го взаимстват. А по българските земи се използвал този ритуал преди да се появи мюсюлманството, така че -
това е абсолютно малоумен коментар.Мюсюлмански по българските земи.