|ЛЕ Групова фаза|Бордо - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: |ЛЕ Групова фаза|Бордо - Ливърпул

Мнениеот slash1912 » 18 сеп 2015 12:12

След 350 милиона за трансфери се пуска в игра някой си Чиравела :o Че даже и се радвате на точката и играта :shock: Ние не сме училище за обиграване на юношки в официални мачове.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 18 сеп 2015 12:28

slash1912 написа:След 350 милиона за трансфери се пуска в игра някой си Чиравела :o Че даже и се радвате на точката и играта :shock: Ние не сме училище за обиграване на юношки в официални мачове.

Мнението ти би имало тежест преди 10-15 години. Вече сме си точно училище за обиграване на юноши, отбор който може единствено да обърка сметките на големите (макар че вече и това не сме) и тотално посмешище в Европа.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 18 сеп 2015 12:34

slash1912 написа:След 350 милиона за трансфери се пуска в игра някой си Чиравела :o Че даже и се радвате на точката и играта :shock: Ние не сме училище за обиграване на юношки в официални мачове.

17 нови последните два сезона,а групата за мача прилича на тази от турнето в Малайзия. И всичко това,защото ваджайната се е насрал и си пази козовете за колоса Норич вдругиден,че и там ако се издъни май него ще качат на метрото в 80 минута :lol:
iliev72 написа:това което направи БР беше единственото адекватно решение

Кое му е адекватното на този.Ами то още,като му видиш групата преди мача е очевадно,колко е неадекватен...

torinor
Контакти:

Мнениеот torinor » 18 сеп 2015 16:27

kileto написа:
torinor написа:Този "слабак", с който играхме направи 2:2 срещу ПСЖ , като гост преди 5 дни. Така, че да не прекаляваме с негативите, все пак само 3-4 от състава бяха титуляри, останалите са юноши и резерви. Честно казано мислех, че ще загубим. Нормално е защита, която никога не е играла заедно да прави грешки, като при гола. А и Сако, който би трябвало да ни е най-добрият централен, беше доста посредствен.
Гледа ли този мач за който говориш 2:2 ако не си не го коментирай(мисля ,че не си го гледал)?И не е сериозно, играч който е титуляр да гледа как си правят 21 пред него и не може да направи нищо!Момчето не е виновно ,виновен е лебеда-пътник.Дали Ти или някой друг ,ако му се сменя работното място всеки ден,ще бъде концентриран на 99%. ;)

Не съм го гледал, но това не променя казаното от мене- 2:2 срещу отбор, който в момента може да бие всеки в Англия и то са изравнили, след като са получили червен картон. И не ми казвай, какво да коментирам и какво не- в случая само факти от статистиката съм изложил- явно Бордо не са чак толкова слаби. А ние им излизаме с децата. Както и да го наричате Роджърс постъпи смело в този мач и успя да ме изненада приятно. След цялото напрежение което е около отбора, аз очаквах да си върже гащите и да направи 1-2 промени, от обичайният състав, за да подсигури победата. Вместо това той рискува да получим нова сериозна загуба, като пусна състав от юноши, резерви и 3 титуляри. Някои от които се справиха добре, а други не.
Това пак показва, че на никой в Англия не му дреме за Лига Европа и положението там е подобно на вътрешните купи- ако младите изкарат отбора до четвъртфинал, може да се включим по-сериозно.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 18 сеп 2015 17:22

iliev72 написа:
sokolche1 написа:
iliev72 написа:Живейте си в вашата реалност :lol: :lol: :lol: Дори не разбирате някои неща които са написано , но иначе сте колоси в треньорската професия.
Иначе сте заклети фенове на отбора нищо , че ги гледате веднъж годишно когато не ги дават по ДиемаСпорт щото е много трудно да си намерите качествен стрийм на Скай и затова рядко гледате "любимият" отбор , но винаги сте готови да критикувате.Давайте с критиките.На крив и вълната му пречи. И при вас така.Все някой ви пречи да гледате Ливърпул , я жена ви(ако имате такава) , я любовница(рядко щото коя ли любовница би търпяла такива мрънкало) , я гаджето.Давайте с мрънкането напред.
Баце колко човека трябва да го кажат, че да вденеш най-после-Ливърпул няма стил на игра.Казват го хората който са врели и кипели във футбола, аре нас на остави, ама трябва да си кон с капаци да не го виждаш.Вярно е, че за разлика от кукуряка с хотела си държиш на мнението, ама си в тотална грешка.На хората вече не им се гледа това нещо, а то е -гавра.

Всеки си има гледна точка.Не си ти този който ще ми каже дали е вярна или не е.В този случай няма вярна гледна точка.Всеки си гледа от неговата камбанария.Гледай само изведнъж да не се окаже , че Ливърпул си имат стил.И не разбирам защо съдите тези 17-18г момчета вместо да им се радвате и да виждате , че школата работи и че кадри има и ще има във Ливърпул.

Не разбирам как те радва точката срещу 12-тия във френското първенство, постигната с момчета в начална фаза на младежко акне като Миньоле, Коло Туре, Сако, Морено, Джан, Лалана + един от най-добрите играчи в Европа в момента Коутиньо? Ти поне би трябвало да помниш как играеше Ливърпул в Европа преди 7-8 години, да не говорим за преди 30.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 18 сеп 2015 18:57

Karsa Orlong написа: Не разбирам как те радва точката срещу 12-тия във френското първенство, постигната с момчета в начална фаза на младежко акне като Миньоле, Коло Туре, Сако, Морено, Джан, Лалана + един от най-добрите играчи в Европа в момента Коутиньо? Ти поне би трябвало да помниш как играеше Ливърпул в Европа преди 7-8 години, да не говорим за преди 30.

Никъде не съм казал , че ме радва играта на отбора като цяло и никъде не съм казал , че съм доволен от тази точка. Коментирал съм единствено играта на Роситър и Чиривела. В много случаи когато влезе в игра някой голобрад юноша се гипсира и повече не вижда шанс в първият отбор. В този случай тези момчета ги пуснаха да играят много отговорна позиция и то в ЛЕ , а не в някоя от домашните купи. Справиха се добре и вероятно все по-често ще ги виждаме.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 18 сеп 2015 23:36

torinor написа:
kileto написа:
torinor написа:Този "слабак", с който играхме направи 2:2 срещу ПСЖ , като гост преди 5 дни. Така, че да не прекаляваме с негативите, все пак само 3-4 от състава бяха титуляри, останалите са юноши и резерви. Честно казано мислех, че ще загубим. Нормално е защита, която никога не е играла заедно да прави грешки, като при гола. А и Сако, който би трябвало да ни е най-добрият централен, беше доста посредствен.
Гледа ли този мач за който говориш 2:2 ако не си не го коментирай(мисля ,че не си го гледал)?И не е сериозно, играч който е титуляр да гледа как си правят 21 пред него и не може да направи нищо!Момчето не е виновно ,виновен е лебеда-пътник.Дали Ти или някой друг ,ако му се сменя работното място всеки ден,ще бъде концентриран на 99%. ;)

Не съм го гледал, но това не променя казаното от мене- 2:2 срещу отбор, който в момента може да бие всеки в Англия и то са изравнили, след като са получили червен картон. И не ми казвай, какво да коментирам и какво не- в случая само факти от статистиката съм изложил- явно Бордо не са чак толкова слаби. А ние им излизаме с децата. Както и да го наричате Роджърс постъпи смело в този мач и успя да ме изненада приятно. След цялото напрежение което е около отбора, аз очаквах да си върже гащите и да направи 1-2 промени, от обичайният състав, за да подсигури победата. Вместо това той рискува да получим нова сериозна загуба, като пусна състав от юноши, резерви и 3 титуляри. Някои от които се справиха добре, а други не.
Това пак показва, че на никой в Англия не му дреме за Лига Европа и положението там е подобно на вътрешните купи- ако младите изкарат отбора до четвъртфинал, може да се включим по-сериозно.
Един въпрос към Теб,наричаш смел човек похарчил над 300 мил. и накрая излиза с децата?Няма да те питам как гледаш мачовете само статистика ,няма да Ти свърши работа повярвай ми.И казваш Бордо не е слаб отбор,извинявай в пъти е по слаб от този Ливърпул.Но Ти колега гледаш само статистика ,гледай!!!
ПС:Статистиката на един футболен мач никога не отговаря на това,кой какво и как е играл.

Върни се в “Ливърпул”