Християнски или мюсюлмански

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kiril.a.d
Контакти:

Re: Християнски или мюсюлмански

Мнениеот kiril.a.d » 18 сеп 2015 11:51

Captain Stottlemeyer написа:
kiril.a.d написа:Предлагам, заедно с носърчетата ;), да наемат и шамани от Кения, които преди всеки мач да правят Вуду ритуали за победа!
Белята е, че шаманите и на двата отбора правят едни и същи ритуали, така че нещата пак се решават на терена - или от съдията! ;)
Та я заколете един съдия, че съдиите да решават пак, във ваша полза! ;)
:lol: :lol:

Кирчо, тя нашата е лесна - ще се оправим и без шамани. ;) Ами вие какво ще правите, красноармейци!?... :roll: За футбол на малки вратички в махалата не ви трябват ни заклинания, ни курбан, ни червеният шаман Г.А. ...
"Въпрос от потребител във форума:
- Г-н Александров какво ще се случва с ЦСКА. В крайна сметка клубът няма как да продължи във В група така ли?
Ники Александров:
- Чакаме прословутото писмо от ФИФА. От него като че ли зависи всичко. От БФС бяха категорични, че то ще се появи до края на настоящата седмица.
Да видим..."

http://gong.bg/
П.П. Краят на седмицата, пък и не само нейният е близо... 8-)

Капитане от ДС, пак си се объркал - не вашата, а нашата е лесна! - закриват ЦСКА и после ни оставате на мушката, само да се бъзикаме с вас, а вие няма да има за какво да се бъзикате...н`ъл тъй? - това, по твоите ДС-арски мечти от години наред ;) ...
А по втория казус, чети какво ти се отговаря в Гонг.бг и няма нужда аз да те уча на право, нали?...Вие там, в ДС, винаги сте си знаели едно право - вашето, което е правото на Партията!!!
Е да, ама сега опираме и до други права - не е само правото на другаряТ Първи, Бойчо Борисовия ;)
Та седи мирен и чакай, като не разбираш от право - за мен резултата е ясен, тъй като има прецеденти!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 18 сеп 2015 11:56

И таковата - следващия път да заколите теле или направо цяло говедо и може да ви тръгне ;) ....
Ма внимавайте да не колите прасе, че може да се окажете у "В" групата!!! - или направо в А окръжна, където да се слеете с автентичния "Левски", от царско време - Левски-Раковски София! - ма нищо де, таман ще се отървете от Динамо София и пустия комунизъм, с който сте пропити и възпитани ;)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 18 сеп 2015 11:57

vratar4eto написа:http://m.btvnovinite.bg/article/a-grupa/v-loko-pd-napraviha-kurban-za-zdrave.html

Този курбан по-християнски ли е?

ми е те това е гадното, че присъства свещеник, на (както се разбрахме) ЕЗИЧЕСКИ РИТУАЛ

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 18 сеп 2015 11:59

nib написа:
По темата-аФторе, гледам и снощи ти е обяснено около 999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 пъти, че не е нито христианско, нито мюсюлманско стореното, а ти продължаваш да дълбаеш и да цитираш някакви зиточници, нямащи нищо общо със зададения от ТЕБ въпрос!!!
Че ти се получава провокацията, спор няма-11 страници коментари за глупост!

първоначално се опитаха да обяснят че било християнско ;) след цитираните "някакви източници" :o видяха че няма на къде и решиха че е езически ритуал (без да ми докажат че не е мюсюлмански, то и няма как де). Ми ОК .
Значи на стадиона са извършили езически ритуал, и дано се спрат до тук. Щото да не излезе Колобър Гонзо преди важен мач, да резне някоя улична мастия и да гадае по вътрешностите и, дали Левски ще победи. :mrgreen:

Аз в началото обясних че е езически. Но е инкорпориран в християнството.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 18 сеп 2015 12:00

nib написа:
По темата-аФторе, гледам и снощи ти е обяснено около 999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 пъти, че не е нито христианско, нито мюсюлманско стореното, а ти продължаваш да дълбаеш и да цитираш някакви зиточници, нямащи нищо общо със зададения от ТЕБ въпрос!!!
Че ти се получава провокацията, спор няма-11 страници коментари за глупост!

първоначално се опитаха да обяснят че било християнско ;) след цитираните "някакви източници" :o видяха че няма на къде и решиха че е езически ритуал (без да ми докажат че не е мюсюлмански, то и няма как де). Ми ОК .
Значи на стадиона са извършили езически ритуал, и дано се спрат до тук. Щото да не излезе Колобър Гонзо преди важен мач, да резне някоя улична мастия и да гадае по вътрешностите и, дали Левски ще победи. :mrgreen:

:) :) :) бе може да резне и носърчето Диаби, та да види по вътрешностите му, дали ще вкара гол, или не ;)

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 18 сеп 2015 12:04

Някой ще ми обясни ли какво е била виновна животинката, че играчите са дървари, че Г. Иванов е завършен боклук и ликвидатор и че в Стара Загора се работи правилно? Има ли изобщо религия и то в 21-ви век, която да оправдае подобна варварщина? Това трябва да бъде заклеймено от цялата здравомислеща общественост. Няма да е лошо и фенските организации да излязат с подобаваща декларация.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 18 сеп 2015 12:11

nib написа:
vratar4eto написа:http://m.btvnovinite.bg/article/a-grupa/v-loko-pd-napraviha-kurban-za-zdrave.html

Този курбан по-християнски ли е?

ми е те това е гадното, че присъства свещеник, на (както се разбрахме) ЕЗИЧЕСКИ РИТУАЛ

Нали не са ти доказали, че не е мюсюлмански, или като и Локо е в кюпа вече стана езически :) . Ако потърся в Гугъл (както направих преди малко за Локо ПД), ще излязат и за Локо СФ, и за Ботев, и за ЦСКА. 100% съм сигурен. Просто християнството в България е много навързано с езически обичаи (всмисъл хората си правят обичаите и ги представят като християнски, дори да не са)

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 18 сеп 2015 12:15

doktora25 написа:Някой ще ми обясни ли какво е била виновна животинката, че играчите са дървари, че Г. Иванов е завършен боклук и ликвидатор и че в Стара Загора се работи правилно? Има ли изобщо религия и то в 21-ви век, която да оправдае подобна варварщина? Това трябва да бъде заклеймено от цялата здравомислеща общественост. Няма да е лошо и фенските организации да излязат с подобаваща декларация.

Няма човек. Няма кой да зададе тия въпроси на гонзо . Дебелия грънчаров всеки ден си прави лаф два с него . Другия който им е шеф само идеи и акъл дава и се прави на голямото добро утро и той никога няма да зададе тия въпроси .
Тва е същата цигания , като ония канибали дето вързваха едни кучета и ги въртяха върху една река и хората се възмущаваха а онова в сравнение с това си е все едно милване към животинките. Срам за Левски и журналисти и ръководство . Откачена работа.
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 18 сеп 2015 12:15

Старозаветен може би...християнски със сигурност Не.Може би да го определим като Еврейски...
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Върни се в “Архив”