Е под какво разбираш, че ще ядем хурката ? Питам сериозно, защото мисля, че тая мания и истерия с бежанците ще мине и отмине, какъв е толкова сериозен проблема ? Ако 2-3-5 млн. бежанци са проблем за 500 млн. Европа, по-добре да си затваряме границите да обявяваме война на САЩ и да ни окупират.
Изобщо не съм съгласен, че източна Европа зае правилната позиция, точно обратното. Как така ще бъдеш против квотите и разпределението на бежанците ? Какво, като не те засяга лично, ти част ли си от този съюз или просто гледаш единствено и само своят интерес и не ти дреме изобщо, какво става с другите.
Трябва да има солидарност, разбиране и колегиалност, иначе пак повтарям, този съюз няма да има бъдеще. Както Унгария и Словакия са против, утре на хоризонта ще се появи друг проблем, който пък ще засегне точно тях и да видя, тогава, ако другите действат, както те го правеха, как ще реагират в тези страни.
ПП: Лека !
Готови ли сме за защита на България?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Готови ли сме за защита на България?
Последна промяна от dunavfc на 18 сеп 2015 01:19, променено общо 2 пъти.
dunavfc написа:Е под какво разбираш, че ще ядем хурката ? Питам сериозно, защото мисля, че тая мания и истерия с бежанците ще мине и отмине, какъв е толкова сериозен проблема ? Ако 2-3-5 млн. бежанци са проблем за 500 млн. Европа, по-добре да си затваряме границите да обявяваме война на САЩ и да ни окупират.
Ще ти отговоря сутринта, лягам.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- Thurman Murman
- Контакти:
dunavfc написа:Thurman Murman написа:dunavfc написа:Преди време попитах, колко религиозни атентати/инцидента са се случили в Германия за последните 50 год. и трябваше сам да си отговарям - 0
И този въпрос го задаваш, само няколко месеца след като във Франция изпозастреляха дузина журналисти??? А и не е нужно да се случи точно атентат, за да посочиш някой като престъпник! Предполагам, че в ултра-дебилното си заключение не визираш само Германия, но и другите западноевропейски цивилизации, които са се сблъсквали с тая воняща, ислямска гмеж?! Затова ти давам малко тема за размисъл, в случай, че решиш да попрочетеш туй-онуй, за да се запознаеш с някои факти и евентуално да ти светне ламБата, как точно стоят нещата с "безпроблемните" антихристиhttp://ovarna.bg/ot-upor/shveciya-iznas ... -dejstvie/
![]()
Най-добре е, когато човек е неинформиран и неинтелигентен, да е по-сдържан в умозаключенията си!
Палячо, защо се месиш в дискусиите на хората, без да имаш хал хабер за какво става въпрос ? Не смяташ ли, че така изглеждаш изключително нелепо и глупаво ? Дискутираме мюсюлманите в Германия, защото просто Германия, трябва да послужи за пример, как може да има нормално съжителство вместо всякакви етности, религии и т.н. Да не съм правил анализ на цяла Европа, че ми говориш за Франция, Швеция и който си искаш повече ? Бахта в наглеца, неорентиран...
Май е по-добре ти да не се чувстваш задължен да се включваш в дискусии, които нито те касаят, нито разбираш и асимилираш.
А ти щото имаш хабер, гербераст потен

И защо да дискутираме само Германия, а не и останалите държави, след като некъпаните пришълци идват от едни и същи страни, имат един и същ манталитет, един и същ статус, една и съща религия... Начинът им на мислене, отношението им към европейската култура и социалните им профили, също се припокриват на 100%, ама той гледал само Германия, но не и Швеция примерно, дето е втората най-желана дестинация...?! Та ева у галфона... Пък дори и само за Германия да говорим, сега например са поискали забрана на Октоберфеста, щото им накърнявал некви си там техни, цигански чувства. А той седнал да ми плещи за съжителство с тая сган и прочее... И защо въобще някой трябва да служи за пример за съжителство между раси и религии??? Ми те може да не искат примерно... Който иска да интегрира и приобщава, да си ги взима у тях! А не кухата Меркел да кани гости и след това да иска друг да се грижи за тия гости

Така че, селски рапон като теб, дето прави кавали на най-големия простак и Тиквеник в историята на България, да не ми обяснява къде да се включвам, какво разбирам и какво не! Ако обичаш! Или поне не по форумите

Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

- Thurman Murman
- Контакти:
CTAHKO написа:dunavfc написа:CTAHKO написа:Колко пъти си ходил в Англия, в кой град и преди колко време
Не съм ходил, както и ти, но в днешно време човек може да си изгради мнението за нещо и без да е имал физически контакт..
Нямам повече въпроси
Е той нали каза, че живеел някъде в циганската махала, та сигурно гастарбайтерът Асан му е изградил мнението за перспективите пред европейското население, както и въобще за политико-демографската ситуация на континента

Нещо като неговия вожд Боко - чел бил само Винету, ама знаел всичко

Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

dunavfc написа:Е под какво разбираш, че ще ядем хурката ? Питам сериозно, защото мисля, че тая мания и истерия с бежанците ще мине и отмине, какъв е толкова сериозен проблема ? Ако 2-3-5 млн. бежанци са проблем за 500 млн. Европа, по-добре да си затваряме границите да обявяваме война на САЩ и да ни окупират.
Изобщо не съм съгласен, че източна Европа зае правилната позиция, точно обратното. Как така ще бъдеш против квотите и разпределението на бежанците ? Какво, като не те засяга лично, ти част ли си от този съюз или просто гледаш единствено и само своят интерес и не ти дреме изобщо, какво става с другите.
Трябва да има солидарност, разбиране и колегиалност, иначе пак повтарям, този съюз няма да има бъдеще. Както Унгария и Словакия са против, утре на хоризонта ще се появи друг проблем, който пък ще засегне точно тях и да видя, тогава, ако другите действат, както те го правеха, как ще реагират в тези страни.
ПП: Лека !
Ами хурката е, че че това не са бежанци. Бежанците са в Турция, Йордания и Ливан. Истинските бежанци и са около 4 милиона общо, там са децата и жените. 27% от всички бежанци в Европа са деца и жени. Това са официални данни, потвърждават го и стотиците снимки и видеа. Останалите 73% са точно едни здрави и прави мъже с по 20 000 лева в джоба, идващи да преобърнат реда в Европа и някак си повечето са без документи. Хората започнаха да публикуват все повече информация за неинтегрираните с години араби в Европа и все повече лъсват проблемите с имигрантите в редица европейски страни за които досега не се е говорело нашироко и нарочно са били заглушавани, защото постоянно ни промиват главите с разни тъпотии като интеграция, глобализъм, мултикултурализъм...
С първите мерки за овладяване на ескалиращата вълна дойдоха и проблемите, видяхме едно друго лице на бежанците. А мерките са реални и уредени законово в ЕС. Когато Германия каже наистина стоп на влизането, защото Октоберфест тръгва да се превръща на Октоберфес и започне да се изпълнява плана по разселването, нещата ще се влошат още повече. А когато наистина ЕС си затвори границите за влизане(защото това е единственият реален изход), тогава арабите ще погледант с друго око на Европа и вместо плакатите на Меркел ще дойде омразата.
Разбираш ли къде е хурката?
В кои арабски държави в момента е мирно и в кои е хаос? Мирно е там, където управляват т.нар. диктатори, хаосът е там където ние премахнахме диктаторите. Защо мислиш, че меките китки в Брюксел ще успеят да обединят 2 свята да живеят мирно на този континент?
Колкото е по-необразовано и примитивно дадено население, толкова по-твърда ръка му трябва. И аз да съм на мястото на тия диктатори, ще знам, че възникне ли проблем, трябва да се трепе веднага. Ако направят тая мизерия в Саудитска Арабия щяха да ги екзекутират. Така трябва да се действа с получовечи. Интегрираш ги в концлагера като правят проблеми.
Те не са цивилизовани европейци. Нашата система не може да работи при тях.
Поддръжник съм на турския вариант. Ако Хасан дойде да живее в Европа, задължително отказ от Исляма и смяна на името на Асен и така 99% ще си тръгнат и ще остане минимален процент на хората от арабския свят,които наистина ще се интегрират.
Поддръжник съм на турския вариант. Ако Хасан дойде да живее в Европа, задължително отказ от Исляма и смяна на името на Асен и така 99% ще си тръгнат и ще остане минимален процент на хората от арабския свят,които наистина ще се интегрират.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Прекалено дълги коментари на един елементарен въпрос..За България съм готов на всичко, трябва да се запази цялостта на нацията ни и ако това включва и военни сблъсъци..ми да се почваме, какви са тези :ама, но, ако, ..България е НАД ВСИЧКО И ВСЕКИ !

criminal написа:Прекалено дълги коментари на един елементарен въпрос..За България съм готов на всичко, трябва да се запази цялостта на нацията ни и ако това включва и военни сблъсъци..ми да се почваме, какви са тези :ама, но, ако, ..България е НАД ВСИЧКО И ВСЕКИ !
Не че не съм съгласен с теб, ама по тази логика защо Доган, Местан и техните гласоподаватели са още живи ?
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Soulen написа:Колкото е по-необразовано и примитивно дадено население, толкова по-твърда ръка му трябва. И аз да съм на мястото на тия диктатори, ще знам, че възникне ли проблем, трябва да се трепе веднага. Ако направят тая мизерия в Саудитска Арабия щяха да ги екзекутират. Така трябва да се действа с получовечи. Интегрираш ги в концлагера като правят проблеми.
Направихме ли им училища на хората там? Не. Направихме ли им болници? Не. Помогнахме ли им да си изградят инфраструктура? Не. Направихме ли изобщо нещо за да им помогнем да си вдигнат живота на крака? Не. Показахме ли им как да си направят живот като нашия? Не.
Какво направихме - завзехме им природните богатства, направихме ги клиенти на западната продукция, но не им докарахме демокрацията и тръгнахме да правим всичко споменато в поредната държава.