Готови ли сме за защита на България?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Re: Готови ли сме за защита на България?

Мнениеот GA_ veliki » 17 сеп 2015 21:04

Всеки според способностите си.Аз в кухнята :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 сеп 2015 21:06

GA_ veliki написа:Всеки според способностите си.Аз в кухнята :lol:

Кашавар! Ако не е хубав и мазен боба, много ще те сърби гъза, да знаеш... :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 17 сеп 2015 22:37

Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 сеп 2015 23:18

icko65 написа:Ами аз с това накъде? http://www.deepstorm.ru/DeepStorm.files/45-92/dts/633/S-38/S-38.htm

Мда. Лошава работа. Нищо де-моторница нали можеш да караш? Като форсираме Марица, аз ще ръся прикриващ огън, ти ще караш лодката с десантчиците...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 сеп 2015 00:34

Red_Neck написа:
dunavfc написа:Не съм ходил, както и ти, но в днешно време човек може да си изгради мнението за нещо и без да е имал физически контакт.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Дооооообре :)
ПП: Потърси вица за имиграцията и туризма :)
За нещата, които се дискутират (миграция на различни етноси в бели държави) не може :)
Според франсетата нашите роми подлежат на интеграция ..... нали :)

Значи отсега нататък се надявам да не съм те видял да коментираш нещо, което не си виждал лично с очите си или не си бил там физически.

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 18 сеп 2015 00:35

Тука някакви комплексари , начело с някакъв младеж с аватар на метросексуален китарист се вкарват в някакви филми !!! Кой ще е в пехотата, кой ще форсира Марица, някои пък ще са във флота ! Хайде холан!
Това не са ви видеоигрите . Носете шапка като излизате в жегата , не злоупотребявайте с енергийни напитки , халюционогенни гъби, високоалкохолни напитки и меки наркотици . Слушайте мама и баба и си сменяйте редовно памперсите , мишки форумни и Интернет Рамбовци. :) :)
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 сеп 2015 00:35

CTAHKO написа:
dunavfc написа:
CTAHKO написа:Колко пъти си ходил в Англия, в кой град и преди колко време 8-)

Не съм ходил, както и ти, но в днешно време човек може да си изгради мнението за нещо и без да е имал физически контакт..

Нямам повече въпроси 8-)

Защо не отговори и на моят въпрос, бе палачо ? Обожавам, когато си пристиснат до стената и избягаш, като елементарна путчица..Все съм виждал хора без грам достойнство, но ти си наистина невероятна путчица...

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 18 сеп 2015 00:36

CTAHKO написа:
fcb_bg написа:Нали НАТО щеше да ни пази, кво стана да не умря?

А НАТО кой ще го пази :? :roll:

Пияната руска далекоизточна сган . :) :) :)
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 18 сеп 2015 00:38

sin4ec написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Тая публикация я мернах в някакъв сайт като коментар към новина. Твоя ли е или е копирана без да посочиш дори източника?

Тази публикация си е лично моя. И не съм коментирал с копие от нея в никакъв сайт. Ако някой я е копирал и постнал-нямам претенции, щом му е харесала. :)
А и хахавият ми стил на писане е очевиден и познат на мнозина тук. :mrgreen:

И на мнозина психопатолози.... :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 сеп 2015 00:39

Thurman Murman написа:
dunavfc написа:Преди време попитах, колко религиозни атентати/инцидента са се случили в Германия за последните 50 год. и трябваше сам да си отговарям - 0

И този въпрос го задаваш, само няколко месеца след като във Франция изпозастреляха дузина журналисти??? А и не е нужно да се случи точно атентат, за да посочиш някой като престъпник! Предполагам, че в ултра-дебилното си заключение не визираш само Германия, но и другите западноевропейски цивилизации, които са се сблъсквали с тая воняща, ислямска гмеж?! Затова ти давам малко тема за размисъл, в случай, че решиш да попрочетеш туй-онуй, за да се запознаеш с някои факти и евентуално да ти светне ламБата, как точно стоят нещата с "безпроблемните" антихристи :arrow: http://ovarna.bg/ot-upor/shveciya-iznas ... -dejstvie/ :idea:

Най-добре е, когато човек е неинформиран и неинтелигентен, да е по-сдържан в умозаключенията си!

Палячо, защо се месиш в дискусиите на хората, без да имаш хал хабер за какво става въпрос ? Не смяташ ли, че така изглеждаш изключително нелепо и глупаво ? Дискутираме мюсюлманите в Германия, защото просто Германия, трябва да послужи за пример, как може да има нормално съжителство вместо всякакви етности, религии и т.н. Да не съм правил анализ на цяла Европа, че ми говориш за Франция, Швеция и който си искаш повече ? Бахта в наглеца, неорентиран...
Май е по-добре ти да не се чувстваш задължен да се включваш в дискусии, които нито те касаят, нито разбираш и асимилираш.

Върни се в “Свободна зона”