Поморие призова БФС и "Левски": Уважавайте малките клубове!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- hristo1306
- Контакти:
Re: Поморие призова БФС и "Левски": Уважавайте малките клубо
Споко бре, хора ! Всеки знае, че "има и други начини". Духащия перчема, до сега не е взел едно правилно решение в изгода на "Левски". Така направи и сега. Набута "Левски" на най- неприятния за него стадион "Нефтохимик". Спомените / и традициите/ от него, още тегнат на "отбора на народа". Поморие ще има и подкрепата на феновете на Бургас, както и тези на цяла България /поне морално/. Не на последно място и кога ще видим качествен футбол в Бургас, след Бургаските трагедии "Нефтохимик" и "Черноморец"- Ливада ???
- Daniel Levski
- Контакти:
По същата логика по която сега плачат чорбарите /не знам какво ги касае тях/, БФС ги толерира постоянно - за купата Септември беше домакин, а играха на стадиона на цска - ужасно ощетяване. От началото на първенството на В група няма отбор който реално да е домакинствал на цска - това е възмутително. Относно темата - ЛЕВСКИ нямаше нищо против да играе в Поморие - това го каза и Баждеков. Щеше целият стадион да е пълен с левскари.
-
petko.h.markov
- Контакти:
Eminem написа:
Не знам защо си мислите, че Левски го е страх да гостува на този стадион и го обвинявате. Сигурно ни е страх от великата поморийска публика. Хайде по сериозно.
Този стадион според мен е по-хубав,от този в Коматево.Тогава какъв е проблема?
- Der Führer
- Контакти:
iliev72 написа:Човека го казал в прав текст.30 000 за наем на стадиона и автобуса за феновете на Поморие.А така щяха да си напълнят стадиона и то стадион лицензиран от БФС.Щяха да изкарат някой и друг лев , а сега само разходи.Всичко за което говори човека са пари.Вместо Поморие да спечели от мача с Левски - ще загуби пари.Тогава защо да се бъхтят да играят за купата като само ще им тежи финансово.
Не знаех , че феновете на Поморие са толкова бедни , та да им организират специален превоз за 20 км.
При капацитет 2000 ( от които ще загубят поне 30% заради буферната зона ) , не знам колко щяха да изкарат като приходи . Чисто хипотетично .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
"Поморие" са "Лудогорец" в "Б" група откъм съдийство. Със Созопол са са селските тарикати на "Б" група. Н е ги знам какво ще правят в елита. Стадиона им е по-зле от Коматево. Нищо чудно да се обединят с "Нефтохимик" нам си какво си, ако влязат в "А" група.
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.
- Captain Stottlemeyer
"Не виждам къде нарушаваме наредбата, ако осигурим достъп на 250 фенове на гостите, а останалите да са фенове на Поморие”, заяви спортният мениджър Огнян Ралев....„Левски” от 50 години не е играл в Поморие и искахме да превърнем мача в празник за града. Щяхме и да прибавим нещо към бюджета си, а сега ще стане обратното – ще търпим големи загуби. Над 30 000 лв. ще ни костват разходите за наем на „Лазур”, за полиция и охрана, за безплатни автобуси за феновете. Това ли е начинът БФС да стимулира малките клубове да развиват футбола?, пита риторично Ралев и подозира, че в „Левски” изпитват притеснения, щом нямат желание да играят на един добър стадион като поморийския..."
http://gong.bg/bg-football/kupa-na-bulg ... nno-345201
Ако спортният мениджър на "Поморие" е икономист, завършил някое от новоизлюпените ВУЗ в България, е най-добре да си изяде дипломата.
На "Лазур" ще има поне 8-10 хиляди зрители, които при нормална цена на билета 5-7 лева биха донесли на клуба нелоша печалба ... 
http://gong.bg/bg-football/kupa-na-bulg ... nno-345201
Ако спортният мениджър на "Поморие" е икономист, завършил някое от новоизлюпените ВУЗ в България, е най-добре да си изяде дипломата.
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 17 сеп 2015 16:29, променено общо 3 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Der Führer
- Контакти:
petko.h.markov написа:Eminem написа:
Не знам защо си мислите, че Левски го е страх да гостува на този стадион и го обвинявате. Сигурно ни е страх от великата поморийска публика. Хайде по сериозно.
За пореден път ... проблема е , че полицията нямаше да поеме охраната на този мач .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Eminem написа:iliev72 написа:Човека го казал в прав текст.30 000 за наем на стадиона и автобуса за феновете на Поморие.А така щяха да си напълнят стадиона и то стадион лицензиран от БФС.Щяха да изкарат някой и друг лев , а сега само разходи.Всичко за което говори човека са пари.Вместо Поморие да спечели от мача с Левски - ще загуби пари.Тогава защо да се бъхтят да играят за купата като само ще им тежи финансово.
Ами сега е момента да рекламират мача, могат да съберат в пъти повече публика на Лазур, заедно с бургазлии разбира се.
По 5-6 или 7лв. билет ще са на доста по-голяма печалба.
Реално като сложиш пари за реклама + наема + автобуса за фенове и може да са на нула.А ако са си в Поморие щяха да са на печалба и щяха да са си на техният стадион.Сега в Бургас ще се чувстват като гости.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
petko.h.markov написа:Eminem написа:
"секторът" за гости в коматево е доста по-безопасен. Тук има само една трибуна и домакини и гости са на нея. Това, което се вижда дори не е и ограда, а и колко хора събира този последния блок ?
На мен ми е все тая къде ще е мача, дразнещо, че се изкарва, че Левски е притиснал бфс. Дайте поне една адекватна причина Левски да го е страх да играе на този "стадион".
Последна промяна от Eminem на 17 сеп 2015 16:29, променено общо 1 път.
Captain Stottlemeyer написа:Не виждам къде нарушаваме наредбата, ако осигурим достъп на 250 фенове на гостите, а останалите да са фенове на Поморие”, заяви спортният мениджър Огнян Ралев....„Левски” от 50 години не е играл в Поморие и искахме да превърнем мача в празник за града. Щяхме и да прибавим нещо към бюджета си, а сега ще стане обратното – ще търпим големи загуби. Над 30 000 лв. ще ни костват разходите за наем на „Лазур”, за полиция и охрана, за безплатни автобуси за феновете. Това ли е начинът БФС да стимулира малките клубове да развиват футбола?, пита риторично Ралев и подозира, че в „Левски” изпитват притеснения, щом нямат желание да играят на един добър стадион като поморийския.
Ако спортният мениджър на "Поморие" е икономист, завършил някой от новоизлюпените ВУЗ в България, е най-добре да си изяде дипломата. На "Лазур" ще има поне 8-10 хиляди зрители, които при нормална цена на билета 5-7 лева биха донесли нелоша чиста печалба на клуба ...
Откъде ще дойдат тези 8-10 хил?
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.
Върни се в “Футбол - България”