Готови ли сме за защита на България?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Готови ли сме за защита на България?

Мнениеот Der Führer » 17 сеп 2015 14:57

Репресивния апарат на държавата ( армия и полиция ) , е съвсем достатъчен за справяне с агресията на невъоръжени емигранти . Просто се иска политическа воля . В краен случай , може да се разширят правомощията на фирмите от частния сектор извършващи охранителна дейност . Това са поне още 50 000 човека , главно бивши полицаи и военни ...тоест хора с опит . Като добавим и ловджиите , които въобще не са малко , нещата не изглеждат толкова зле .
Аз лично призовка няма да получа , защото не се водя на отчет ... Но като човек с определени способности и умения бих могъл да сфомирам един "доброволчески" батальон за прочистване на гористи и планински месности . Естествено срещу съответното заплащане .
Колкото до казармата - всеки който е имал желание , е можел да научи нещо . За всички останали е нормално да е загуба на време . Но смехории от рода на 3 месеца военизиран лагер и разглобяване на АК ... от там войник няма да излезе :mrgreen:
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

valafasa
Контакти:

Мнениеот valafasa » 17 сеп 2015 15:17

Има решение и то е много просто, ама толкова просто, че не се ражда в "умните"глави на някои - първите преминали границата да се качат на самолета и обратно в Сирия, Авг.............. и т.н., да видите дали ще припарят в България - само че нашите чакат паричките на ЕС и за това нищо не правят.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 17 сеп 2015 15:21

HoUs4oOL написа:
dunavfc написа:Сигурен ли си в тази информация, нещо не ми се вярва скандинавските младежи и австрийските им връстници да ходят задължително в казарма.

100% сигурно е, а за финландците съм чел, че освен шестте месеца казарма, служат и 3 месеца в Лапландия.

Аз му постнах по-горе на Дунав.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 17 сеп 2015 15:39

fcb_bg написа:
CTAHKO написа:
fcb_bg написа:Нали НАТО щеше да ни пази, кво стана да не умря?

А НАТО кой ще го пази :? :roll:

Г-н Даниел Митоу. Днеска пак пращи от компетенция и дава акъл на руснаците първо да питат Вашингтон какво да правят в Сирия. Инак се явяват сепаратисти в Сирия.
Митоу днеска обра точките!

Тоя мазник и тия около него , тласкат България към бездънна яма.Този човек трябва да бъде съден един ден за действията си!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 17 сеп 2015 15:53

FLANKER написа:
fcb_bg написа:
CTAHKO написа:

Г-н Даниел Митоу. Днеска пак пращи от компетенция и дава акъл на руснаците първо да питат Вашингтон какво да правят в Сирия. Инак се явяват сепаратисти в Сирия.

Тоя мазник и тия около него , тласкат България към бездънна яма.Този човек трябва да бъде съден един ден за действията си!

Как ще го съдиш, те ще си го уредят с някаква фондация като Агов, ще си му мплащат да лъже по телевизията.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 17 сеп 2015 16:02

Вал написа:
FLANKER написа:
fcb_bg написа:
CTAHKO написа:

Как ще го съдиш, те ще си го уредят с някаква фондация като Агов, ще си му мплащат да лъже по телевизията.

И недай си Боже стане най-лошото,той и себеподобните му, първи ще напуснат България.
Изображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 17 сеп 2015 16:07

CTAHKO написа:Аз съм готов, а децата на продажните ни политици и депутати дали са готови 8-)

Тях отдавна ги изселиха към западна Европа и САЩ, тъй че трудно ще намериш отговор на въпроса. ;)

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 17 сеп 2015 16:08

Аз съм хрисим астроном, ала винаги нося тактическия "Взмах" в кобура на крака ми, т.е. не съм притеснен от нищо, освен от простата ми.
Толстолоб, на теб съм роб.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 17 сеп 2015 16:23

Нали за това е тълът на армията, да осигурява на време и в достатъчни количества простати на фронта.

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 17 сеп 2015 18:53

гражданин от село написа:Нали за това е тълът на армията, да осигурява на време и в достатъчни количества простати на фронта.

Тук има една тънкост. Няма как да ми промият мозъка да не мисля. Протатата е друг въпрос. Има билка - дребноцветна върбовка.

Върни се в “Свободна зона”