matador1 написа:Резултата ми хареса - мачът - не
То реално гола ня Гьотце беше единственото чисто положение за Байерн през второто полувреме .
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
matador1 написа:Резултата ми хареса - мачът - не
MCMXIII написа:Тия трябва да бъдат изринати, след като полицаи влязоха да бият фенове в сектора.
Der Führer написа:MCMXIII написа:Тия трябва да бъдат изринати, след като полицаи влязоха да бият фенове в сектора.
Аз подразбрах , че са си заслужили поступването
Der Führer написа:MCMXIII написа:Тия трябва да бъдат изринати, след като полицаи влязоха да бият фенове в сектора.
MCMXIII написа:Der Führer написа:MCMXIII написа:Тия трябва да бъдат изринати, след като полицаи влязоха да бият фенове в сектора.
Баш на Балканите... Позволи ми да не се съглася. Тези са гостували и в Русия, Хръватска, Сърбия, Румъния, белите държави с много арабески не ги споменавам и нищо не се е случвало, та точно сега. Та те с ромите в Италия от Шикерия след мача 1:7 си разменяха шалове на стадиона, а при тия просяци са си го заслужили
П.П. Българската група не е отнесла палки
Der Führer написа:MCMXIII написа:Der Führer написа:MCMXIII написа:Тия трябва да бъдат изринати, след като полицаи влязоха да бият фенове в сектора.
Баш на Балканите... Позволи ми да не се съглася. Тези са гостували и в Русия, Хръватска, Сърбия, Румъния, белите държави с много арабески не ги споменавам и нищо не се е случвало, та точно сега. Та те с ромите в Италия от Шикерия след мача 1:7 си разменяха шалове на стадиона, а при тия просяци са си го заслужили
Е тя заигравката е била по линия на спасителния план за Гърция , но определено са провокирали влизането на полицията . Но напълно съм съгласен с теб , че най-вероятно полицаите са били доста "по-стриктни" от обикновено .
Rode_20 написа:Хубава победа. Гуардиола как се хвана за главата след първия гол. Зарадвай се, бе, не само някой от Барселона може да вкарва подобни голове (макар и щастливи такива)!
MCMXIII написа:Der Führer написа:MCMXIII написа:Der Führer написа:MCMXIII написа:Тия трябва да бъдат изринати, след като полицаи влязоха да бият фенове в сектора.
Е тя заигравката е била по линия на спасителния план за Гърция , но определено са провокирали влизането на полицията . Но напълно съм съгласен с теб , че най-вероятно полицаите са били доста "по-стриктни" от обикновено .
Според българчетата на стадиона, онези от Олимпиакос явно са ги дразнили (което се случва навсякъде), тези от Шикерия са попЦували малко повече (което се случва навсякъде), и те тук полицаите са прекалили (което НЕ се случва навсякъде). Едно е да биеш и да спреш, друго е, да биеш хора които вече стоят на място, защото имаш палка, щит, шлем и т.н.
Както и да е, от БАВАРИЯ пущили жалба.
Мачът го гледах на работата, та от това което видях 3:0 им е малко. Имаше удари от далеч, жалко че не влезе нищо от тях. Първите мачове са много трудни. Справка другият фаворит в групата и то срещу много по- лек съперник. Пирейци не са губили от 6 мача в къщи, та аз съм доволен!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта