Готови ли сме за защита на България?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Готови ли сме за защита на България?

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 сеп 2015 14:08

dunavfc написа:За човек, който има претенции, че ще споменава факти, нещо не ти се получава.
Джамиите в България са около 1200-1300. Кой факт доказва, че Южна България ще се отдели :roll:
Как ще се ислямизира Европа, при положение, че в ЕС живеят 20 млн. мюсюлмани, а останалото население на Европа е 480 млн. ? За колко години съотношението 20 към 480 ще се превърне да речем в 450 на 350 ?
Тази карта, какво точно трябва да означава, защото във Великобритания мюсюлманите са около 4 %...
В Дания, турците са 30 хил. души.
За Холандия и Белгия си прав, там проблемът, наистина е много сериозно, особено в Белгия.

При съотношение 20:480 какво? В борбата за или против ислямизацията колко % от европейците ще се включат активно и колко ще седят и ще гледат? Какви ще са процентите при мюсюлманите? Включително сред мюсюлманите, които живеят от години в Европа и уж са интегрирани. Което не попречи да попълват редиците на ИД...

И съотношението няма да остане такова. Би ли проверил каква е раждаемостта сред мюсюлманите, после сравни с християнската. Как мислиш, в чия полза ще бъде и прираста, дошъл от преселници?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 сеп 2015 14:14

FLANKER написа:Аз си мисля ,че казармата трябва да се върне .И всеки годен младеж да мине по реда си ,поне за шест месеца.
С оглед на цялостната картина в Европа и света ,смятам ,че е редно.

Аз мисля, че и в мирно (уж) време не е лошо хората да се запознаят с най-елементарните неща от тази част на живота. Но съм на мнение, че освен някакъв престой (бил той и 3 или 6 месеца) първия път трябва да има някакво опресняване на нещата през Х години. Ако ще да е по желание, но да го има безплатно. И тая идея не е моя, Израел по едно време са я прилагали, швейцарците също (сега не знам как е).
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 17 сеп 2015 14:18

Betchualeng Arnaikem написа:
FLANKER написа:Аз си мисля ,че казармата трябва да се върне .И всеки годен младеж да мине по реда си ,поне за шест месеца.
С оглед на цялостната картина в Европа и света ,смятам ,че е редно.

Аз мисля, че и в мирно (уж) време не е лошо хората да се запознаят с най-елементарните неща от тази част на живота. Но съм на мнение, че освен някакъв престой (бил той и 3 или 6 месеца) първия път трябва да има някакво опресняване на нещата през Х години. Ако ще да е по желание, но да го има безплатно. И тая идея не е моя, Израел по едно време са я прилагали, швейцарците също (сега не знам как е).

Споделям!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 17 сеп 2015 14:22

dunavfc написа:Сигурен ли си в тази информация, нещо не ми се вярва скандинавските младежи и австрийските им връстници да ходят задължително в казарма.

100% сигурно е, а за финландците съм чел, че освен шестте месеца казарма, служат и 3 месеца в Лапландия.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 сеп 2015 14:24

icko65 написа:Не сме готови!АК като оръжие не е проблем да се научи.Проблема ще е в мотивацията да умреш за България щото противника ще е абсолютно мотивиран да ти резне капацунека.Искат се и умения да воюваш.И тук дето ми ги разправят за 3 мес. обучение ама интересно да е!!!????Къв интерес бе пич? Като ти засвистят куршумите покрай тиквата дали ще можеш да си надигнеш интересния задник да изпълниш заповед или да помогнеш на боеца до теб?Бойна готовност се придобива ако не в реални то в близки до реалните бойни действия.Тоя термин някои не са го чували.Ще се обучава на излет в планината... :) Еми не сме готови!

Прав си. Всеки може да се научи някак да стреля, но трябва криииво-ляво да е запознат с останалите "благинки" на дейността на войника: полевите условия на живот, елементарни прийоми, които да му увеличат шанса да оцелее ако стане нещо, правилна реакция при определени ситуации.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 сеп 2015 14:27

Цецо Чука написа:Хохо, епа как не, как не, бивш щурмовак от ВВ минал през ада на кърджалийското поделение НЯМА, десантното АК със сгъваем приклад 5/45 ми е продължение на ръката, ЕЛАТЕ ПОВЕЧЕ!!!

Абе,чисто психологически въпрос, как мислите у колко от нас дълбоко,много дълбоко заровен спи дълбоко звяр,и колко от нас подсъзнателно се НАДЯВАТ да стане нещо=я с цигани,я с бежанци,я с неква друга сволоч, а?

Повечето хора се надяват реално нищо да не стане. Но също така в почти всеки според мен дреме един звяр, който ако бъде принуден ще поеме контрола.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 17 сеп 2015 14:28

Аз не съм готов по две причини:

1. Заплаха няма - отдавна вече се вдигна олелия до небето, че видиш ли, България ще е заляна от ислямска вълна престъпност и катаклизми. Е, единствените катклизми от тогава са убийството на един емигрант, изгонването на три семейства сирийци от село Розово (в което розите са сирийски) и ужасно мизерните условия в лагерите за тези хора, които трябваше уж вече да са шестцифрена бройка, а май не са и 20 000.
2. Аз тесногръда, ксенофобска, шовинистка и пропаднала сбирщина хора няма да защитавам, само защото първи да дошли да трепят и ебат коренното население на територията, на която съм се родил.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 сеп 2015 14:30

Нали НАТО щеше да ни пази, кво стана да не умря?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 сеп 2015 14:41

fcb_bg написа:Нали НАТО щеше да ни пази, кво стана да не умря?

А НАТО кой ще го пази :? :roll:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 сеп 2015 14:45

CTAHKO написа:
fcb_bg написа:Нали НАТО щеше да ни пази, кво стана да не умря?

А НАТО кой ще го пази :? :roll:

Г-н Даниел Митоу. Днеска пак пращи от компетенция и дава акъл на руснаците първо да питат Вашингтон какво да правят в Сирия. Инак се явяват сепаратисти в Сирия.
Митоу днеска обра точките!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”