Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Жив и здрав да е. Може да метне по некое левче и насам. 
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
vaskonti написа:Пичове...днес един монтажник във фирмата на жена ми спечели 500 000лв от лотарията, от некво билетче, дето се трие....
Ако не друго, поне вече съм сигурен, че няма измама в лотарията. Вероятно до няколко дни ще го покажат по ТВ.
Да си ги харчи с кеф!
Да ми кажеш адреса, евентуално ...
Леевски, оле
boabbb написа:.
Кaкво правите в Загреб?
tevez написа:boabbb написа:.
Кaкво правите в Загреб?
Френска любов
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
vaskonti написа:Пичове...днес един монтажник във фирмата на жена ми спечели 500 000лв от лотарията, от некво билетче, дето се трие....
Ако не друго, поне вече съм сигурен, че няма измама в лотарията. Вероятно до няколко дни ще го покажат по ТВ.
Да си ги харчи с кеф!
И на мен ми предлагаха 25 лева от една лотарийна игра да напиша такова мнение в няколко форума.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Не знам кво има и кво няма. Един мой приятел спечели кола, там в студиото. Вече с кинтите от билетите не знам.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Откъде ги намирате тея приятели, дето все печелят, бе, кажете и аз да си намеря някой ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Бат Делян направи от всички пенсионери комарджии 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
-
THE G.A.M.E
Аз 5 пъти съм си вземал билети ( от по 2 лева ) ... Имам печалба от 25 лв.
Е, на кяр съм, прекарал съм свинята Пеевски с 15 лева.
Е, на кяр съм, прекарал съм свинята Пеевски с 15 лева.
Последна промяна от THE G.A.M.E на 17 сеп 2015 00:06, променено общо 1 път.
-
oleg_shatov
Краен резултат:
Валенсия - Зенит 2:3
Бихме поредното Западно-европейско отборе и то на негова територия! Всички футболисти бяха великолепни! Може да падаме от Каснодар и Криля Советов , но такива отбори като Валенсия ги помитаме преспокойно! Вече почвам да пия трета бутилка водка "Руский стандарт" в чест на победата на Зенит! Браво Питерци! Браво!
Като ви казвам, че руското първенство е най-силното в света , вие ми се смеете, но днес се доказа,че е факт!
Без проблеми стигаме до 1/8финала! В други ден заминавам щастлив за Санкт Петербург и слава богу ще мога да гледам Зенит -Гент на живо!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ДА ПРАЗНУВАМЕ СЕГА:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bxkXWwXVwfo[/youtube]
Валенсия - Зенит 2:3
Бихме поредното Западно-европейско отборе и то на негова територия! Всички футболисти бяха великолепни! Може да падаме от Каснодар и Криля Советов , но такива отбори като Валенсия ги помитаме преспокойно! Вече почвам да пия трета бутилка водка "Руский стандарт" в чест на победата на Зенит! Браво Питерци! Браво!
Като ви казвам, че руското първенство е най-силното в света , вие ми се смеете, но днес се доказа,че е факт!
Без проблеми стигаме до 1/8финала! В други ден заминавам щастлив за Санкт Петербург и слава богу ще мога да гледам Зенит -Гент на живо!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ДА ПРАЗНУВАМЕ СЕГА:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bxkXWwXVwfo[/youtube]