Дъ Труф

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Дъ Труф

Мнениеот Drunken_Master » 16 сеп 2015 20:56

Преди седмица-две ми се появи проблем с АГУ-то на Мазда-та.Тъкму се връщах от Армията след мача с Велбъжд.Решавам да мина през сервиза за да ме острижат едно хубаво...Посреща ме високо момче и се залавя за работа.След като видя шала на ЦСКА на задната седалка,започнахме да нищим българският футбол и неговите недъзи.Стигаме до темата и за тежкото положение в ЦСКА.
"Много ме е яд за вашия клуб.Казвам ти го като левскар...Син съм и във вените,макар едно време да тренирах волейбол в ЦСКА.Може би и защото тренирах там,имам голям респект към този клуб,макар и кръвен враг...Цялата работа е заради базите.Всеки знае за какво става въпрос.Искат да ви съсипят...жалко !"
Решавам да го посръчкам и се пошегувах с него,че Левски се отърва уж от "най-голямото зло" - Батков.След което той изтрелва:
"Батков на тях какво им е виновен ? Всеки в Сектор Б знае кои са собствениците на Левски,макар и да не смеят да го казват на глас.Това е факт ! Така се говори из фенклуба,че Бойко и Пеевски вече държат юздите на клуба.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Дъ Труф

Мнениеот icko65 » 16 сеп 2015 21:17

Дъ Труф!Какво значи ако и да е нещо като транскрипция от английски?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 16 сеп 2015 21:20

Вчера ходих да ми оправят миксера. Един нисък дойде и се хвана на работа. Оказа се че е левскар и, че пра бабата на съседката му е, че майката и бащата, а третата братовчедка на втората е мащеха на първата братовчедка, а лелята е вуйчо на баджанака и се оказа, че собственик на Левски е вожда на извънземната раса - сините, от планетата - В група.

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 16 сеп 2015 21:28

Днес беше голяма жега. Средата на Септември а времето беше като за плаж. Вървях по Графа и много ожаднях. Отбих се до павилиона срещу сергиите и си купих една вода. После видях незаета пейка на сянка в градинката пред Св. Седмочислениц и поседнах да почина. След минута пред мен застана възрастен мъж който ме попита дали може да седне до мен на сенчестата пейка. Аз нямах нищо против и след като се преместих в единият край, мъжът седна в другият. Явно докато стоеше прав дядото беше видял че нося любимата ми юбилейна фланела на Левски и след минута мълчание ми каза.
- Много сте слаби последните години. Едно време какъв отбор имахте. Сега сте гола-вода.
Аз помълчах няколко секунди и след това ехидно се съгласих но отвърнах.
- Ние сме слаби но ни има а вас, вас ви закриха. - след което погледнах стареца и лека усмивка ми украси лицето.
- Ако мен ме питаш а аз съм цесекар до мозъка на костите, нас въобще не трябваше да ни създават. Ние сме един измислен отбор. Помня, беше преди много години, тогава бях славист, та помня как ни създадоха. Първата година изпаднахме ама тия от партията, комунягите, нали си бяхме техен отбор, промениха правилата, обединиха ни и потулиха резила. Аз гледах отстрани до 58-ма. След това като видях накъде отиват нещата реших да се боядисам. Станах цесекар, после партиен член и си уредих живота. Сега като се обърна назад, ме е срам. Срам ме е от това което съм направил. Цял живот следвах фалшив отбор, създаден от тъпи селяндури. Сега е по-добре. По-добре че ни затриха. Дано господ ми прости.
След като от очите на стареца паднаха няколко капки върху сивото му сако и оставиха мокри следи, той се изкашля за да прикрие, тъгата си, изправи се, пожела ми приятен ден и тръгна надолу по Графа към Синьото а аз го гледах докато не изчезна от погледа ми сред минувачите.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 16 сеп 2015 21:32

А и наистина има заговор срещу ЦСКА. Заговорът е на междугалактическо ниво, 783 извънземни цивилизации искат унищожаването ви. Причината е, че ви завиждат на хъризмътъ. Завист, какво да правиш..... Вие през цялата си история избирате честни и добри ръководители, но извънземните ги манипулират ментално, за да правят престъпни схеми, за да ви затрият.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 16 сеп 2015 21:46

Ихаааа кфи сме оригинални само...Що не напишете нещо по темата,бе марионетки !
Вече и децата научиха,че Левски си остава к*рвата на всички власти !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 сеп 2015 22:01

...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Кошче за отпадъци”