Спонсорите на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Re: Спонсорите на Левски

Мнениеот Nuke » 16 сеп 2015 14:09

Розовите с обща опорна точка. Само дето в нея присъствието на Щрабаг, нито пък на Виваком изобщо не се връзва. Явно част от експертите не са схванали, че Делянчо не успя да придобие Виваком, а от друга страна Щрабаг е конкурент на Водстрой.
Обаче Инджов удобно го забравяме и не говорим за него.

Розова мъка, ей богу!

:mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:

radewski
Контакти:

Мнениеот radewski » 16 сеп 2015 14:09

Eminem написа:
radewski написа:Някой ще даде ли смислен отговор на зададените въпроси или само ще пишете глупости?

хаххахахах никой не е длъжен да ви дава обяснения. Кои сте вие, бе ?

Не бе убавец, питам защото се имате за голяма работа и , че куцо и сакато иска да рекламира при вас. Как сте голяма марка и как инфраструктурна компания ще извлече някаква полза (говорим за чисто икономическа полза нали?) от спонсорство с вас. Айде да речем че виваком предлага услуги и се популяризира чрез вас. Съгласен съм! А на Щрабаг каква е файдата? И както попита колегата преди малко: ТоТонев защо не докара някой спонсор в локо като беше там ами само прибираше заплатката и мълчеше като недобита мастия??? Сега вече големия собственик с връзки и финансови възможности. Ама пиши че сте голяма работа и че всички искат ей така просто да наливат пари от пусто в празно! Не ти ща обясненията. Искам да си аргументирате тъпотиите!!!
А кои сме ние ще разбереш много скоро!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 16 сеп 2015 14:13

radewski написа:
Eminem написа:
radewski написа:Някой ще даде ли смислен отговор на зададените въпроси или само ще пишете глупости?

хаххахахах никой не е длъжен да ви дава обяснения. Кои сте вие, бе ?

Не бе убавец, питам защото се имате за голяма работа и , че куцо и сакато иска да рекламира при вас. Как сте голяма марка и как инфраструктурна компания ще извлече някаква полза (говорим за чисто икономическа полза нали?) от спонсорство с вас. Айде да речем че виваком предлага услуги и се популяризира чрез вас. Съгласен съм! А на Щрабаг каква е файдата? И както попита колегата преди малко: ТоТонев защо не докара някой спонсор в локо като беше там ами само прибираше заплатката и мълчеше като недобита мастия??? Сега вече големия собственик с връзки и финансови възможности. Ама пиши че сте голяма работа и че всички искат ей така просто да наливат пари от пусто в празно! Не ти ща обясненията. Искам да си аргументирате тъпотиите!!!

Ами голяма работа сме, в сравнение с изпадналото ти отборче, за което няма изгледи скоро да цъфне. Преживей го.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 16 сеп 2015 14:14

radewski написа:Не бе убавец, питам защото се имате за голяма работа и , че куцо и сакато иска да рекламира при вас. Как сте голяма марка и как инфраструктурна компания ще извлече някаква полза (говорим за чисто икономическа полза нали?) от спонсорство с вас. Айде да речем че виваком предлага услуги и се популяризира чрез вас. Съгласен съм! А на Щрабаг каква е файдата? И както попита колегата преди малко: ТоТонев защо не докара някой спонсор в локо като беше там ами само прибираше заплатката и мълчеше като недобита мастия??? Сега вече големия собственик с връзки и финансови възможности. Ама пиши че сте голяма работа и че всички искат ей така просто да наливат пари от пусто в празно! Не ти ща обясненията. Искам да си аргументирате тъпотиите!!!

Локо Сф си имаше собственик по Тонево време, той трябваше да им намира спонсори.
Сега Тонев е един от съсобствениците в Левски и нормално той да намира споснори. Да си чул СД Гонзо или Баждеков да са намерили спонсор ?
Последна промяна от Eminem на 16 сеп 2015 14:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 сеп 2015 14:15

Nuke написа:
Розовите с обща опорна точка. Само дето в нея присъствието на Щрабаг, нито пък на Виваком изобщо не се връзва. Явно част от експертите не са схванали, че Делянчо не успя да придобие Виваком, а от друга страна Щрабаг е конкурент на Водстрой.

Розова мъка, ей богу!

И колко спонсора докара Инджов в ЦСКА, ще ми припомниш ли ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 16 сеп 2015 14:16

1982 написа:

Въпроса е кой докара Инджов при вас, той е най-спортния човек у нас... Той вкара не малко пари при вас, цял спонсор си беше и то добър. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 16 сеп 2015 14:17

1982 написа:
Nuke написа:

Розова мъка, ей богу!

Вас във В група не ви искат. Вие спонсори искате да идват. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 16 сеп 2015 14:18

1982 написа:
Nuke написа:

Розова мъка, ей богу!

Не!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 сеп 2015 14:21

Nuke написа:
1982 написа:
Nuke написа:

Розова мъка, ей богу!

Не!

Ми, не, разбира се, защото Инджов нищо не е докарал в ЦСКА, а докара ЦСКА до ..... В група.

Виж, Иво Тонев, дето бил само приятел с Бойко Борисов и адв. Ангелов, дето бил адвокат на Пеевски, ама вече не бил, карат спонсори с ТИР-ове на Герена. Направо ще се изтрепят фирмите коя първа да инвестира в Левски, нещо голям ищах ги обзе последните месеци. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 сеп 2015 14:21

Нека има спонсори. ;) Аз отдавна съм казал, че пътят за излизане от кризата е чрез много на брой малки и средноголеми спонсори. А клубът и двете големи фенски организации имат потенциала да ги осигурят.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Левски”