Нещо нечувано и невиждано е някой да инвестира в реклама чрез най-популярния клуб в страната.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
PFC Litex написа:1982 написа:Ами, помислете логично - Левски в момента е един тотално непривлекателен за спонсорство и реклама клуб/филма. Левски от 3 години близо не е играл в Европа, на мачовете му ходи камерно количество публика, резултатите му са лоши, около собствеността на клуба витае огромна мъгла и съмнения .... никоя нормална фирма не би се поблазнила да рекламира в този продукт с определено бая лош имидж в последните години.
Левски в момента е един нешлифован диамант и с правилна политика и мениджмънт може да дръпне сериозно напред и ще е добре и за рекламодателите му.
На вас червените никой не ви е виновен, че обичате всичко да се случва с цената на всичко, е сега ще си я плащате.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
petar_m_popov написа:Оня ден писаха че Нефтохимик имат 41 спонсора
Red_Neck написа:korteneca написа:Автора, който се има за голям "левскар" с тази тема по-скоро привика събратята си в червено да развиват комплексираните си теории на конспирацията.
Не са теории ....
Я ми обясни, като на 6 годишен, каква полза би имала компания в сектора на инфраструктурното строителство да рекламира чрез ФК?
Какви ползи биха произлезли от подобно сътрудничество?
Ти и аз ще си поръчаме ли подход към гаражите на Щрабаг![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Ау, нешлифован диамант били.![]()
![]()
Ама трябваше Бойко да да се върне на власт, за да го разберат това фирмите, че нещо миналата година и нещо всички се дърпаха като дявол от тамян и Левски го закъса здраво с парите.
Ти гледай само, ако пак падне предсрочно, как ще гледаш филма с ВТБ Кепитъл и "Да изчезнеш за 60 секунди".![]()
1982 написа:Нека те допълня - Левски вече дължи милиони на други 2 компании от строителния сектор. Иде реч за Главболгарстрой и Автомагистрали-Черно море.
Е, как да не си помисли и 3-та строителна компания да дойде на Герена.![]()
Red_Neck написа:korteneca написа:Автора, който се има за голям "левскар" с тази тема по-скоро привика събратята си в червено да развиват комплексираните си теории на конспирацията.
Не са теории ....
Я ми обясни, като на 6 годишен, каква полза би имала компания в сектора на инфраструктурното строителство да рекламира чрез ФК?
1982 написа:Red_Neck написа:korteneca написа:Автора, който се има за голям "левскар" с тази тема по-скоро привика събратята си в червено да развиват комплексираните си теории на конспирацията.
Не са теории ....
Нека те допълня - Левски вече дължи милиони на други 2 компании от строителния сектор. Иде реч за Главболгарстрой и Автомагистрали-Черно море.
Е, как да не си помисли и 3-та строителна компания да дойде на Герена.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: rhaegar, shampi и 22 госта