ШЛ 2015/16 | ПСВ Айндховен - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Re: ШЛ 2015/16 | ПСВ Айндховен - Манчестър Юнайтед

Мнениеот matador » 16 сеп 2015 08:00

Жалко за момчето но ме мисля ,че Морено го направи нарочно и не би трябвало да има такива закани :shock: Това е футбол взе пак контузите за част от играта имало е много по-лоши влизания.Аз съм чупил крак болката е ужасяваща успех на Люк Шоу дано бързо се възстанови :) За мача не го гледах и съм много изненадан, от победата на ПСВ последните години Холандските отбори нямат добри резултати в ЕКТ.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 16 сеп 2015 08:48

Влизането си беше чисто и просто за дузпа, независимо от контузията на Шоу. Шоу започна сезона страхотна, намираше се в уникална форма и даваше заявка за страхотна кампания. Точно заради това, няма как да оправдаем Морено. Аз лично хвърлям много голяма част от вината за загубата върху Рицоли. Наистина имаше още от началото на мача няколко влизания от страна и на двата отбора, които трябваше да бъдат отсъдени поне фалове, а той не реагира. Иначе ЛВГ, колкото и да не си пада по ротациите се видя, че Дармиан издиша. И за двата гола той носи голяма вина. Момчето просто трябваше да почива този мач, който щеше пък да дойде перфектно на Валенсия. За контузията на Шоу вина има и ЛВГ. Шоу също трябваше да почива този мач, с идеята Рохо да започне титуляр и да натрупа минути. А, Мата определено трябва да започне няколко мача от резервната скамейка. Смяната на Ерера за мен беше грешна. Когато видях Фелайни, че ще влиза и си викам "айде Мата излиза и ще стане интересно", то какво стана... През цялото време играехме с човек по-малко заради тотално загубилия се Мата. Иначе съм много доволен от Марсиал. Всеки път когато получаваше точен, повтарям точен пас на крак, а не по въздух, успяваше да създаде напрежение в тяхната защита и тогава адски много си личеше, че 10-ката ни просто го няма на терена. ЛВГ трябва да се научи на ротации. Този сезон, за мен скамейката ни е доста къса, с оглед класата и опита на някои играчи и правилното рутиране ще е ключово за сезона.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 16 сеп 2015 08:55

Това беше най-лесното гостуване и загубихме по елементарен начин. Двубоите с ЦСКА и Волфсбург далеч от дома няма да са никак леки. Доволен съм за пореден път от Швайни, който раздаваше великолепни пасове, държеше центъра и помагаше на отбраната. Малките пичове Марсиал и Мемфис направиха страхотни комбинации и има бъдеще пред тях. Смолинг отново на ниво в защита. Имаше нужда от малко ротации, защото Матео и Мата едвам ходеха.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 16 сеп 2015 09:48

к0р за мача.
А тези, които защитават този идиот + някой съдия - да ми обясни как се дават жълти за ОПАСНА ИГРА, КАК СЕ ДАДЕ ЧЕРВЕН НА НАНИ, А ЗА СЧУПЕН КРАК НА ДВЕ МЕСТА - НИЩО ?!? и същият нещастник второ скочи в краката на Ашли и получи жълт.

Това да скочиш със засилка от майната си, свитият ти крак да премаже опорния от противника и да не е ОПАСНА ИГРА и ОСЪДИТЕЛНО ..... ЕТО ТОВА Е БЕЗУМИЕ !

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 16 сеп 2015 10:08

Няма какво да се обсъжда това ! Чист червен картон и дузпа. И понеже червеният картон е с последствия за играча, а именно двойна фактура, Уефа трябва да го накаже за 10 мача ! Само така ще се спрат грубите влизания в Футбола.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 16 сеп 2015 10:18

Този сезон, за мен скамейката ни е доста къса, с оглед класата и опита на някои играчи и правилното рутиране ще е ключово за сезона.

За ротациите и адекватното управление на формата - абсолютно! Колкото до широчината в отбора - за мен лично НЕ е категорично къса, а по-скоро възкъса, но така или иначе по-големият проблем си остава липсата на щипка индивидуална топ класа в отбора.
Има много добър колективизъм в отбора, но трябва и още нещо, за да се нареди пъзела.
Дразнещото е, че Ван Гаал се увлече доста в "рязането", едно на ръка че не закупи топ атакуваща класа, но на всичко отгоре не използва(до момента) ниструмента на ротациите, които винаги е бил ключов за такъв натоварен цикъл.
Жозе Моуриньо успя миналата година без ротации, но ето че сега започна да "бере" плодовете от това рисково решение, все пак това е Англия и футболистите не са роботи.
Всяко действие има равно по големина и обратно по посока противодействие!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 16 сеп 2015 10:23

Не е като да е безкрайно къса :

Де Хеа - Ромеро
Дармиан - Валенсиа
Смолинг- Джоунс
Рохо - Макнеър
Блинд - Рохо
Карик - Морган
Швайни - Ерера
Депай - Йънг
Мата - Лингард
Рууни - Перейра
Марсиал - Уилсън

Имаме си 21, почти равностойни играчи.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 16 сеп 2015 10:45

Много заблудени хора пишат тук, въпреки че всички неутрални им казват, че контузията изобщо не беше умишлена.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 16 сеп 2015 10:55

Тази победа изобщо не е неочаквана, както се тиражира.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 16 сеп 2015 10:57

Ти гледа ли мача ? ПСВ отиваха на 0:3 още първото полувреме. Супер случайна победа и не без дейното участие на съдията п.едераст !

Върни се в “Манчестър Ю”