Мнениеот smoothc » 16 сеп 2015 00:25
Жалко за Люк Шоу и още по-жалко за загубата.
По-големият проблем обаче е, че за втори път ни обръщат(след Суонси).
Някои играчи изглеждат грохнали, но ротации няма.
Като единици горе долу добре, но липсваше креативност, синхрон и най-вече риск в завършващата фаза.
Защитата(с изключение на Дармиан) беше на добро ниво - Рохо се включи добре, Блинд по левия бек щъкаше, Майки отново над всички.
Швайни се опитваше да организира играта, Ерера можеше и по-добре, но най-вече съм разочарован от Хуан Мата(много слаб мач за него)...неузнаваем просто!
Мемфис със страхотен гол и настроение, но на моменти отново прекали с индивидуализма.
Йънг не изигра особено добър мач, но поне игра със страст и желание за промяна.
Марсиал - няколко проблясъка, но в интерес на истината след фурора срещу Ливърпул очаквах доста повече самочувствие и хъс за доказване.
Смените на Фелайни и Валенсия захъсняха доста, нещо което много ме ядоса.
Ако трябва да бъдем честни, мисля че равенството щеше да бъде най-справедливият резултат, но ПСВ се възползваха от възможностите си, докато ние за пореден път(при подобен развой) обикаляме като спътници през наказателното поле, пас напред-назад и буквално искаме да влезем с топката във вратата, нещо което срещу добре организирана и сгъстена отбрана доста трудно минава.
Холандската серия продължава с гостуване на Роналд Куман...Хм, да видим какво ще стане, но положението е доста рисковано.
Чакаме завръщането на Рууни в този деликатен момент, ще е ключово за вдигането на духа след тежките загуби.
Почивка за Дармиан и Мата - задължително!