Премиършип - 2015/16
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
sunscres92
- Контакти:
Re: Премиършип - 2015/16
Не е като пак английските отбори да ги бият в ШЛ.
-
sunscres92
- Контакти:
rhaegar написа:И още ще ги бият. Няма лошо.
Аз прескачах от мач на мач - и в общи линии съм почти убеден в това. Въпреки че, очаквам Сити пак по най-калитарския начин да се класират накрая.
sunscres92 написа:rhaegar написа:И още ще ги бият. Няма лошо.
Аз прескачах от мач на мач - и в общи линии съм почти убеден в това. Въпреки че, очаквам Сити пак по най-калитарския начин да се класират накрая.
Гладбах са трагедия в момента, а според мен и Севиля не са кой знае какво. Ще минат групата, но не ги чака нищо добро.
Просто няма как да се получи при тях. За успех в ШЛ се иска нещо повече от милиони. Реално, единственият им футболист, който е постигал нещо повече от 1/4 финал е Яя, другите не знаят за какво става въпрос.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Thsmith написа:Забелязвате ли колко празни места има на Етихад и то срещу вицето от миналата година : ) ))) После някой да говори за мотивацията на британците в Европа...
Ми те са трагично слаби и помежду си като играят, не е само в Европа. А аз съм голям почитател на английския футбол, но в последните три години ВЛ е пълна скръб, а най-зле са дербитата. Сега като загубят догодина четвъртата квота за ШЛ и почнат да пищят що Юнайтед, Челси или Арсенал няма да играят в ШЛ (за Ливърпул не пиша щото вече са свикнали), ще се сетят. И това за селекции от 200-300 млн. Ама то ако продължава така и правата им ще паднат, щото дайрета няма кой да ти гледа. Азиатските фенове са глорихънтърчета, не са се родили с екипите на английските отбори. Та да не им излезе крива сметчицата
-
sunscres92
- Контакти:
drvasko98 написа:Thsmith написа:Забелязвате ли колко празни места има на Етихад и то срещу вицето от миналата година : ) ))) После някой да говори за мотивацията на британците в Европа...
Ми те са трагично слаби и помежду си като играят, не е само в Европа. А аз съм голям почитател на английския футбол, но в последните три години ВЛ е пълна скръб, а най-зле са дербитата. Сега като загубят догодина четвъртата квота за ШЛ и почнат да пищят що Юнайтед, Челси или Арсенал няма да играят в ШЛ (за Ливърпул не пиша щото вече са свикнали), ще се сетят. И това за селекции от 200-300 млн. Ама то ако продължава така и правата им ще паднат, щото дайрета няма кой да ти гледа. Азиатските фенове са глорихънтърчета, не са се родили с екипите на английските отбори. Та да не им излезе крива сметчицата
Е 2013/2014 ставаха страхотни мачове.Иначе наистина нивото на Топ тимовете падна - малко вероятно е да се загуби 4-тата квота, но до някъде може би и искам това да се случи - заключения ще могат да се правят едва след груповата фаза.Иначе гледаемостта едва ли ще падне в следващите 10 години.
sunscres92 написа:drvasko98 написа:
Е 2013/2014 ставаха страхотни мачове.Иначе наистина нивото на Топ тимовете падна - малко вероятно е да се загуби 4-тата квота, но до някъде може би и искам това да се случи - заключения ще могат да се правят едва след груповата фаза.Иначе гледаемостта едва ли ще падне в следващите 10 години.
Според мен не е така. За мен е недопустимо отбор да загуби решаващ мач у дома, в който играе срещу полурезервен състав на противник, който не се бори и за нищо, това издава слаба психика и тактика и нищо чудно въпросните да чакат още 10 години за такъв шанс. Недопустимо е и в пряк двубой за титлата да паднеш с 5-1 или 6-0, 1-6 или 6-3. За мен това издават слабости, а не сила. Слабостите в тактическо отношение и в защита са многобройни още от около 2011 насам, но най-интересното е, че вместо да се правят опити да се подобряват, нещата май се влошават постоянно.
sunscres92 написа:...малко вероятно е да се загуби 4-тата квота...
Дори е много вероятно. Рома и Ювентус стартираха силно и е много вероятно да минат групите. Нивото на английските отбори пък пада- Сити винаги са колебливи в ШЛ, Челси дори да минат групите после не ги виждам, Арсенал са ясни, Юнайтед играят на приливи и отливи. В ЛЕ италианците със сигурност ще дръпнат на Англия. За мен дори е почти сигурно, че в края на сезона Англия ще загуби четвъртата си квота.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Групата на Тотнъм е кошмарна в ЛЕ като имам предвид, че те и не играят с пълни сили в този турнир, още днес нищо чудно да ги "изненадат". Ливърпул по принцип би трябвало да се справи, ама само по принцип и техните съперници не са толкова лесни колкото изглеждат, най-малкото ще се губят точки.
В ШЛ според мен все пак три отбора ще се класират, като най-вероятно Юнайтед няма да успее и нищо чудно да останат последни. Рома едва ли ще се справи с Леверукзен според мен, но ще иде в ЛЕ, което е още по-лошо за англичаните. Лацио и Наполи обаче може и да не си минат групите, така ми се струва, докато Фиорентина ще успее.
Това са прогнози на око и може да станат съвсем различни неща, но за мен загубата на квотата е реалност, ако отборите, които се класират напролет в ШЛ не почнат да играят прилични мачове и не минат поне по един кръг средно.
В ШЛ според мен все пак три отбора ще се класират, като най-вероятно Юнайтед няма да успее и нищо чудно да останат последни. Рома едва ли ще се справи с Леверукзен според мен, но ще иде в ЛЕ, което е още по-лошо за англичаните. Лацио и Наполи обаче може и да не си минат групите, така ми се струва, докато Фиорентина ще успее.
Това са прогнози на око и може да станат съвсем различни неща, но за мен загубата на квотата е реалност, ако отборите, които се класират напролет в ШЛ не почнат да играят прилични мачове и не минат поне по един кръг средно.
-
sunscres92
- Контакти:
Ако изгубят квотата, от кога ще са 3 отбора в Шл, от следващата или последващата?